Eiendomsmegler Notar Romerike

Finn din lokale eiendomsmegler på Romerike nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag til fredag 09:00 til 16:00.

Eiendomsmegler Notar Romerike har lang fartstid fra salg av boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer over hele Romerike.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegler Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Romerike, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Eiendomsmegler Notar er boligspesialisten på Romerike og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Vi ønsker deg velkommen innom for en uforpliktende og kostnadsfri boligprat med en eiendomsmegler!

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti

Eiendomsmegler Notar Romerike

Strømsveien 45A
2010 Strømmen

Ansatte Eiendomsmegler Notar Romerike

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.