Eiendomsmegler Notar Tøyen

Eiendomsmegler på Tøyen

Eiendomsmegler Notar Tøyen

Finn din lokale eiendomsmegler på Tøyen nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 09:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Tøyen ligger sentralt til i hjertet av Oslo, på populære Tøyen torg.

Innenfor gangavstand har du blant annet områdene Gamlebyen, Grønland, Grünerløkka, Kværnerbyen og Ensjø, men vi tar på oss oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt. 

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar Tøyen  innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Tøyen og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre eiendomsmeglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere. 

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid 

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Oslo

Eiendomsmegler Notar Gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Ansatte Eiendomsmegler Notar Gamle Oslo

Julie Marie Lunde

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner

Blanca Gravador

Eiendomsmegler/Partner

Mai Valentina Deveci

Eiendomsmeglerfullmektig

Julia Gustavsson

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF

Julie Marie Lunde

Det er over 11 år siden jeg fullførte eiendomsmeglerstudiet på Handelshøyskolen BI i Oslo, og siden den tid har jeg tilegnet meg verdifull kunnskap og faglig kompetanse gjennom en unik bakgrunn som trolig ingen andre i bransjen har. Med arbeidserfaring fra både New York og Oslo, har jeg drevet med alt fra tradisjonelle eiendomssalg og forvaltning, til større juridiske eiendomssaker i tilknytning til det amerikanske rettssystemet. I en tøff bransje hvor det er vanskelig å skille seg ut og man må tilsynelatende hele tiden gjenoppfinne seg selv, har min motivasjon alltid kommet av at jeg genuint ønsker å hjelpe mennesker og mine naturlige konkurranseinstinkter. Jeg behandler hvert eneste boligsalg som om det er min egen bolig jeg skal selge, og det er derfor jeg elsker jobben min og kan leve av fornøyde kunder.

Blanca Gravador

Jeg er en livsglad person som elsker å omgås med mennesker, glad i nye utfordringer og gir veldig sjeldent opp. Jeg er født og oppvokst i flotte Oslo, min store kjærlighet for byen har bidratt til at jeg har svært god lokalkunnskap innenfor byen. Som eiendomsmegler mener jeg at man må være en god menneskekjenner og ha god evne til å vekke tillit hos andre. Kjøp og salg av eiendom er en av de største avgjørelsene i livet, og fortjener dedikasjon, struktur og en profesjonell håndtering. Jeg mener at et godt salg skjer ved at jeg og selger spiller på lag for å gjennomføre alle ledd i prosessen på best mulig måte, og ikke minst når jeg får budgiver opp til et nivå som selger er godt fornøyd med, og så litt til. Jeg stortrives i et yrke hvor jeg alltid må prestere mitt beste. Det legges ned maksimal innsats i hvert eneste oppdrag, og for meg er det viktig at både kjøper og selger føler seg godt ivaretatt og sitter igjen med en positiv opplevelse av hele salgsprosessen.

Mai Valentina Deveci

Julia Gustavsson

Kari Skottun

Jeg er født og oppvokst i fiskeribyen Ålesund, hvor jeg tidlig ble kjent med Notar som selskap og merkevare. I dag jobber jeg som regionleder i Oslo og Viken, og er i høyeste grad aktiv som eiendomsmegler. Både arbeidsmoralen og sunnmørsdialtekten er i god behold. Jeg har god erfaring fra bruktboligmarkedet, men selger også tomter, fritidseiendommer, boliger under oppføring, nybygg og næringsseksjoner. Over tid har jeg opparbeidet meg et godt nettverk blant entreprenører/ utbyggere, og har gode referanser fra ulike prosjekter og kundegrupper. I bransjesammenheng har jeg hatt diverse tillitsvalgtverv i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med engasjement for boligmarkedet, fag og kvalitet, teknologi, miljø og boligpolitikk håper jeg å kunne tilføre høy kvalitet for deg som kunde.

Anders Kløvning

Joakim Karlsen