Eiendomsmegler Notar Tøyen

Eiendomsmegler på Tøyen

Eiendomsmegler Notar Tøyen

Finn din lokale eiendomsmegler på Tøyen nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 09:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Tøyen ligger sentralt til i hjertet av Oslo, på populære Tøyen torg.

Innenfor gangavstand har du blant annet områdene Gamlebyen, Grønland, Grünerløkka, Kværnerbyen og Ensjø, men vi tar på oss oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt. 

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar Tøyen  innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Tøyen og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre eiendomsmeglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere. 

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid 

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Oslo

Eiendomsmegler Notar Gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Ansatte Eiendomsmegler Notar Gamle Oslo

Julie Marie Lunde

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner

Blanca Gravador

Eiendomsmegler/Partner

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.