Eiendomsmegler Notar Bodø

Eiendomsmegler Bodø

Eiendomsmegler Bodø

Finn din lokale eiendomsmegler i Bodø nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 09:00 - 16:00

Eiendomsmegler Notar Bodø er et nyåpnet kontor( 2018) som ligger sentralt plassert i Mølnbakken 60 – 70 på Tverlandet. Ansvarlig eiendomsmegler, og eier, Asbjørn Ingebrigtsen har over 22 års erfaring med salg av alle typer eiendommer i Indre Salten. Gjennom mange år har han tilegnet seg meget gode kunnskaper boligsalg og markedet i hele Salten. Eiendomsmeglerfullmektig Magnus Kvarsnes Steinbakk er ekte Bodøgutt,  har god erfaring, er faglig dyktig og meget lokalkjent i ditt boligområde.

Selger du din bolig gjennom vårt kontor, kan du være sikker på at: trygghet, trivsel og lokal tilhørighet står i fokus når vi arbeider med nettopp din eiendom som eiendomsmegler.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Bodø og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Husk: hos Notar har du salgsgaranti: Intet salg – ingen regning.

De ulike prosesser som kjennetegner en eiendomshandel er mange. Gjennom å velge Notar Bodø er du garantert at alle relevante forhold knyttet til gjeldende lovverk og regler om eiendomsmegling blir fulgt opp 100 %.

Vi gir oss ikke som eiendomsmegler før DU er fornøyd.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig og kostnadsfri boligprat med en lokalkjent eiendomsmegler.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Bodø

Eiendomsmegler Notar Bodø

Mølnbakken 70
8050 Tverlandet
Åpningstider
Mandag - fredag: 09:00 - 16:00

Ansatte Eiendomsmegler Notar Bodø

Magnus Kvarsnes Steinbakk

Eiendomsmegler MNEF - Tverlandet/Bodø

Magnus er utdannet eiendomsmegler ved Nord universitetet i Bodø. Han er en ekte Bodøgutt som jobber og bor i hjembyen sin. Med god lokalkunnskap er han et naturlig førstevalg dersom du skal selge i området.

Som din eiendomsmegler er Magnus veldig flink til å ivareta dine interesser på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen, samtidig som at han ønsker at du skal være såpass fornøyd med sluttresultatet at du vil gi han dine varmeste anbefalinger.

Som eiendomsmegler i Notar har man tilgang til kunnskapsrike og dyktige kollegaer. Sammen gjør vi hverandre gode til det beste for våre kunder, nemlig deg. Vi setter kvalitet foran mengde. Du som kunde er vår viktigste ressurs, og din fornøydhet er vår beste reklame.

Vi har derfor innført kundegarantien: Intet salg- ingen regning – ingen bindingstid.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende boligprat.

Magnus Kvarsnes Steinbakk

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.