Få flere budgivere med TARGET PREMIUM!

Target Premium

I Notar har vi utviklet en teknologi for å finne den som er villig til å betale høyest mulig pris for din bolig. Gjennom skreddersydd og målrettet annonsering når vi flere interessenter, som kan gi deg flere budgivere og en høyere pris! Vi kan hele tiden følge effekten av annonseresultatene, og din megler vil invitere deg til denne siden når vi er i gang med salgsprosessen.

Optimal synlighet

Target Premium gir din bolig vesentlig bedre synlighet, flere interessenter og øker sannsynligheten for flere budgivere og en høyere salgspris!

Kunstig intelligens

Ved hjelp av kunstig intelligens, kontinuerlig læring, og forbrukeres vaner som til stadighet er i endring, skreddersys annonseringen. Erfaring viser at svært mange som ender opp med å kjøpe en bolig ikke var i «aktiv kjøpsmodus» før de plutselig ble presentert en bolig som fattet deres interesse. Derfor tilpasses annonseringen i Target Premium til nettsteder hvor vi naturlig kan fange langt flere interessenter, enn de tradisjonelle kanalene gjør.

Aktive og passive boligkjøpere

Viste du at andelen aktive boligkjøpere kun er på 10-20%, mens antall passive kjøpere er på hele 40-50%. En passiv boligkjøper har ingen konkrete planer om å bytte bolig, men ville vurdert å bytte dersom de kom over en interessant bolig. Derfor skreddersyr vi markedsføringen gjennom Target Premium for å nå de passive boligkjøperne, i tillegg til de aktive kjøperne via Finn.no. Da sikrer vi at du som kunde når flest mulig potensielle boligkjøpere for å kunne få den høyeste prisen for din bolig!

Veien til høyest mulig pris

Ønsker du å vite mer om Target Premium, kan du bestille et uforpliktende tilbud her. Fyll ut skjema, så tar en av våre meglere kontakt med deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.