Hvorfor velge Notar som din eiendomsmegler?

Å velge eiendomsmegler er et viktig valg. Eiendomsmegleren skal forvalte din kanskje største verdi, og det er viktig at det gjøres med integritet. Eiendomsmegling er et profesjonsyrke, der eiendomsmegleren skal opptre som en mellommann mellom kjøper og selger, og ivareta begge parters interesser.

For oss i Notar innebærer dette å sørge for at boligene blir markedsført på en måte som når ut til flest mulig, for å sikre en best mulig salgspris for selger, og at alle mulig interessenter også skal få muligheten til å by.

Samtidig fokuserer vi på trygghet for kjøper og selger, gjennom å sikre riktige opplysninger om eiendommens tilstand og omgivelser for å hindre konflikt i etterkant. 

Og kanskje det viktigste, vi gir kunden fleksibilitet og sikkerhet gjennom vår salgsgaranti, for å unngå at våre kunder må ta forhastede beslutninger eller at kunden blir sittende igjen med en stor regning uten å ha oppnådd et ønsket resultat.

Notar er et eiendomsmeglingsfirma eid av eiendomsmeglere. Vi er overbevist om at den beste eiendomsmegleren er en eiendomsmegler som er spesialisert og uavhengig. Vår visjon er å skape den beste mulige eiendomsmeglingstjenesten, og vi fokuserer kun på hvordan skape et best mulig resultat for våre kunder.Vårt kundeløfte er kvalitet, trygghet og hardt arbeid

Trygghet - Vår salgsgaranti har ingen bindingstid. Du bestemmer når du vil selge og til hvilken pris. Om eiendommen ikke blir solgt får du ingen regning fra oss, hverken på arbeid eller markedsføring. Integritet - Det er viktig for oss å gi uavhengige og realistiske råd. Som bankuavhengig er det eiendomsmeglerne som styrer hvordan vi skal skape en best mulig tjeneste for kunden. Spesialister - Vi er overbeviste om at den beste eiendomsmegleren er den som spesialiserer seg. Derfor selger vi ikke lån og forsikringer, og vi har dyktige team med spesialister innenfor forskjellige deler av eiendomsmeglingen. Vårt kundeløfte er kvalitet, trygghet og hardt arbeid

Vil du vite hva din bolig er verdt?

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.