Salgsprosessen

Forberedelse

Vi kan vi foreta en besiktigelse av din bolig, om du enten du har bestemt deg for å selge eller om du bare lurer på hva boligen din er verdt. På grunnlag av dette, samt innhentede opplysninger, gir vi deg en vurdering av antatt salgsverdi på boligen.

Oppdragsinngåelse

Når du har bestemt deg for å bruke Notar, setter vi opp en skriftlig avtale mellom deg og oss. I denne oppdragsavtalen fastsettes betingelsene for salget, meglerprovisjonen og andre utlegg.

Boligsalgsrapport

Før salgsarbeidet starter, anbefaler vi at boligen gjennomgås av en frittstående takstmann som er godkjent til å utarbeide en teknisk vurdering av din bolig. Hvem du vil benytte,
velger du helt selv, men vi kan hjelpe deg komme i kontakt med flere.

Klargjøring

Vi henter inn all nødvendig informasjon om boligen, som for eksempel kommunale opplysninger og grunnboksutskrift. Deretter setter vi i gang prosessen med å lage salgsmateriell for boligen.

Markedsføring av eiendommen

Våre meglere vet hva som skal til for å selge boligen din. Annonsering på internett,  avisannonser, videovisning, salgsoppgaver og synlighet der folk søker etter bolig, kan være avgjørende for at du skal oppnå best mulig pris.

Visning

Vi hjelper gjerne til med tilrettelegging og gjennomføring av visningene. Megleren din blir til stede på visningene av boligen, og alle interessenter vil bli aktivt fulgt opp i etterkant.

Budrunde

Våre meglere legger stor vekt på å være tilgjengelige for både kjøper og selger, og budrunden håndteres effektivt og profesjonelt fra første bud til kjøpekontrakten er signert.

Kontrakter

Våre kontrakter er utarbeidet i henhold til krav fra Forbrukerrådet. En kontrakt fra oss sikrer interessene dine i tråd med juridiske lover og regler, enten du er selger eller kjøper. På kontraktsmøtet gjennomgår vi kontrakten for å eliminere mulige misforståelser.

Oppgjør og tinglysning

Når  kontrakten er undertegnet, starter vi med oppgjørsforberedelsene. Alt som har med blant annet oppgjør, tinglysing, overføring av eierforhold, innfrielse av eksisterende lån og garantistillelser, tar vi oss av.

Velkommen!

Boligmatch

Hva om vi hjelper deg å lete?

Registrer dine kriterier

Uforpliktende verdivurdering

Tenker du på å selge bolig?

Bestill verdivurdering
Verdivurdering