Salgsprosessen

Forberedelse

Vi foretar alltid en besiktigelse av din bolig, om du enten har bestemt deg for å selge eller om du bare lurer på hva boligen din er verdt. På grunnlag av dette, samt innhentede opplysninger, gir vi deg en vurdering av antatt salgsverdi på boligen.

Oppdragsinngåelse

Når du har bestemt deg for å bruke Notar, setter vi opp en skriftlig avtale mellom deg og oss. I denne oppdragsavtalen fastsettes betingelsene for salget, meglerprovisjonen og andre utlegg.

Boligsalgsrapport

Før salgsarbeidet starter anbefaler vi at boligen gjennomgås av en frittstående takstmann som er godkjent til å utarbeide en teknisk vurdering av din bolig. 

Klargjøring

Vi henter inn all nødvendig informasjon om boligen, som kommunale opplysninger og grunnboks utskrift m.m. Deretter setter vi i gang prosessen med å lage salgsmateriell for boligen.

Markedsføring av eiendommen

Våre meglere vet hva som skal til for å selge din bolig. Målrettet nettannonsering via sosiale medier og ulike nettportaler, samt eventuelle avisannonser og videovisning/virtuell visning kan være avgjørende for at du skal oppnå best mulig pris. Her skreddersyr våre meglere markedsføringen til det beste for din bolig.

Visning

Selve visningen er den viktigste arenaen for våre meglere i din salgsprosess. Derfor er vi alltid tilstede og kartlegger alle visningsdeltagere med tanke på behov, samt eventuelle spørsmål om den aktuelle boligen. Alle visningsdeltagere vil selvsagt også følges opp i etterkant av visningen for og avdekke interesse og eventuelle bud. 

Budrunde

Våre meglere legger stor vekt på å være tilgjengelige for både kjøper og selger i budrunden, slik at denne håndteres effektivt og profesjonelt fra første bud til kjøpekontrakten er signert.

Kontrakter

Våre kontrakter er utarbeidet i henhold til krav fra Forbrukerrådet. En kontrakt fra oss sikrer interessene dine i tråd med juridiske lover og regler, enten du er selger eller kjøper. På kontraktsmøtet gjennomgår vi kontrakten for å eliminere mulige misforståelser.

Oppgjør og tinglysning

Når  kontrakten er undertegnet, starter vi med oppgjørsforberedelsene. Alt som har med blant annet oppgjør, tinglysing, overføring av eierforhold, innfrielse av eksisterende lån og garantistillelser, tar vi oss av.

Velkommen!

Boligmatch

Hva om vi hjelper deg å lete?

Registrer dine kriterier

Uforpliktende verdivurdering

Tenker du på å selge bolig?

Bestill verdivurdering
Verdivurdering