Notar Volda

Din lokale eiendomsmegler

Vårt kontor holder primært åpent mandag - fredag: 09:00-16:00.

Notar Volda ble i 2016 åpnet som en forlengende arm for kontoret vårt i Ulsteinvik, og ligger svært sentralt til i Volda sentrum.

Her ønsker vi å tilby våre kunder i Ørsta, Volda og Vanylven et lokalt tilbud fra Sunnmøres ledende eiendomsmegler. 

Våre ansatte i Volda og Ulsteinvik har lang fartstid fra salg av alle typer boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Volda, Ørsta, Vanylven og Stryn.

Vi foretar også verdivurderinger av boliger - også for de som ikke skal selge boligen, men trenger en verdivurdering i en annen sammenheng.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Notar Volda

Hamnegata 31
6100 Volda
Åpningstider
Mandag - fredag: 09:00-16:00

Ansatte Notar Volda

Etter å ha fullført 3 års utdanning på BI Nydalen begynte jeg som eiendomsmeglerfullmektig ved Notar i Ulsteinvik. Notar falt naturlig for meg da jeg flyttet hjem til Sunnmøre, på grunn av sin gode kultur, både blant kollegaer og mot kunder.
Jeg har nå jobbet i Notar i 5 år. I denne perioden har jeg solgt både leiligheter, eneboliger, og fritidseiendommer.
Jeg har høyt fokus på at både kjøper og selger skal få en god salgsprosess, med god informasjon og kommunikasjon gjennom hele prosessen.
Siste tiden har spesialisert meg mer mot det faglige, og sitter i dag som fagansvarlig for våre kontor i Ulsteinvik og Volda. Der vi har høyt fokus på å levere god faglig kvalitet til våre kunder.

På fritiden er jeg glad i å bruke naturen rundt oss her på Sunnmøre, og går ofte på fjellet i alle kommunene i distriktet. Noe som har gjort meg godt kjent i alle kriker og kroker rundt om på Sunnmøre.
God avkobling for å yte maksimalt for mine kunder.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende boligprat, dersom du går med tanker om å selge bolig.

Kristin Leirbekk Husøy