Notar Ulsteinvik

Din lokale eiendomsmegler

Vårt kontor holder åpent mandag - fredag:  08:00 - 16:00

Notar Ulsteinvik ble åpnet i 2006 og ligger sentralt til i sentrum like ved Blåhuset. Notar har siden oppstarten vært den ledende eiendomsmegleren på Søre Sunnmøre.

Våre ansatte har lang fartstid fra salg av alle typer boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Volda, Ørsta og Vanylven.

Vi foretar også verdivurderinger av boliger - også for de som ikke skal selge boligen, men trenger en verdivurdering i en annen sammenheng.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Vi ønsker deg velkommen innom for en uforpliktende og kostnadsfri boligprat!

Notar Ulsteinvik

Bjørndalvegen 3 A
6065 ULSTEINVIK

Ansatte Notar Ulsteinvik

Martin Haddal

Martin Mork Kleppe

Etter å ha fullført 3 års utdanning på BI Nydalen begynte jeg som eiendomsmeglerfullmektig ved Notar i Ulsteinvik. Notar falt naturlig for meg da jeg flyttet hjem til Sunnmøre, på grunn av sin gode kultur, både blant kollegaer og mot kunder. Jeg har nå jobbet i Notar i 5 år. I denne perioden har jeg solgt både leiligheter, eneboliger, og fritidseiendommer. Jeg har høyt fokus på at både kjøper og selger skal få en god salgsprosess, med god informasjon og kommunikasjon gjennom hele prosessen. Siste tiden har spesialisert meg mer mot det faglige. Der vi har høyt fokus på å levere god faglig kvalitet til våre kunder. På fritiden er jeg glad i å bruke naturen rundt oss her på Sunnmøre, og går ofte på fjellet i alle kommunene i distriktet. Noe som har gjort meg godt kjent i alle kriker og kroker rundt om på Sunnmøre. God avkobling for å yte maksimalt for mine kunder. Kontakt meg gjerne for en uforpliktende boligprat, dersom du går med tanker om å selge bolig.

Kristin Leirbekk Husøy

Jeg er født og oppvokst på Sula, og bor nå i Ratvika i Ålesund kommune. Dette gjør at jeg er godt kjent i begge kommunene, og får frem det beste ved området når du skal selge din bolig. Jeg er opptatt av at både selger og interessenter får en god oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Jeg har et høyt servicenivå og er lett tilgjengelig når det måtte være noe. Siden jeg startet i Notar i 2019 har jeg tilegnet meg mye faglig kunnskap for å kunne sørge for et best mulig resultat! Kulturen i Notar gjør at det er gøy å komme på kontoret hver dag, og jeg er glad for at det var nettopp her jeg havnet. Jeg ser alltid frem til en ny, variert arbeidsdag med spennende utfordringer, og stiller alltid på jobb med et smil!

Stine Furnes Skodje

Jeg har en 3-årig bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI i Oslo. I 2019 gav jeg slipp på storby-tilværelsen og vendte nesa mot Sunnmøre. Jeg flyttet hit sammen med familien min, og var så heldig å få jobb i Notar ikke lenge etter. Som relativt nyutdannet er jeg faglig oppdatert og særlig engasjert og motivert for å yte mitt aller beste når jeg går inn i en salgsprosess. Jeg er opptatt av kvalitet i alle ledd, og jeg gir mine kunder god oppfølging fra første møte frem til overtakelse. Jeg er grundig og streber etter at både kjøper og selger føler seg ivaretatt og trygge. På fritiden tilbringer jeg tid med familien min, er glad i all type fiske, naturopplevelser og matlaging. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende boligprat, hvis du trenger en verdivurdering eller går i tankerne på selge!

Ludvig Sandström

Yvonne Kirkenes Kopperstad