Notar Tverlandet

Din lokale eiendomsmegler

Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 09:00 - 16:00

Notar Tverlandet/Bodø er et nyåpnet kontor( 2018) som ligger sentralt plassert i Mølnbakken 60 – 70 på Tverlandet. Ansvarlig megler, og eier, Asbjørn Ingebrigtsen har over 22 års erfaring med salg av alle typer eiendommer i Indre Salten. Gjennom mange år har han tilegnet seg meget gode kunnskaper boligsalg og markedet i hele Salten. Eiendomsmeglerfullmektig Magnus Kvarsnes Steinbakk er ekte Bodøgutt,  har god erfaring, er  faglig dyktig og meget lokalkjent i ditt boligområde

Selger du din bolig gjennom vårt kontor, kan du være sikker på at: trygghet, trivsel og lokal tilhørighet står i fokus når vi arbeider med nettopp din eiendom.

Husk: hos Notar har du salgsgaranti: Intet salg – ingen regning.

De ulike prosesser som kjennetegner en eiendomshandel er mange. Gjennom å velge Notar Tverlandet/Bodø er du garantert at alle relevante forhold knyttet til gjeldende lovverk og regler blir fulgt opp 100 %.

Vi gir oss ikke før DU er fornøyd.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig og kostnadsfri boligprat. 

Notar Tverlandet

Mølnbakken 70
8050 Tverlandet
Åpningstider
Mandag - fredag: 09:00 - 16:00

Ansatte Notar Tverlandet

Magnus Kvarsnes Steinbakk

Eiendomsmegler MNEF - Tverlandet/Bodø

Magnus er utdannet eiendomsmegler ved Nord universitetet i Bodø. Han er en ekte Bodøgutt som jobber og bor i hjembyen sin. Med god lokalkunnskap er han et naturlig førstevalg dersom du skal selge i området.

Som din eiendomsmegler er Magnus veldig flink til å ivareta dine interesser på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen, samtidig som at han ønsker at du skal være såpass fornøyd med sluttresultatet at du vil gi han dine varmeste anbefalinger.

Som eiendomsmegler i Notar har man tilgang til kunnskapsrike og dyktige kollegaer. Sammen gjør vi hverandre gode til det beste for våre kunder, nemlig deg. Vi setter kvalitet foran mengde. Du som kunde er vår viktigste ressurs, og din fornøydhet er vår beste reklame.

Vi har derfor innført kundegarantien: Intet salg- ingen regning – ingen bindingstid.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende boligprat.

Magnus Kvarsnes Steinbakk