Notar Surnadal

Din lokale eiendomsmegler

Notar Surnadal har kontor i 3. etasje i Landbrukshuset på Skei. Aleksander Faksvåg Talgø har ansvaret for kontoret og han har vært eiendomsmegler i Surnadal fra 2013. Siden den tid har han solgt mange boliger og har god kunnskap på området.

Siden 2013 er det solgt både eneboliger, leiligheter, fritidsboliger, samt landbruk- og næringseiendommer i områdene Halsa, Surnadal og Rindal. I 2019 ble det også solgt nybyggprosjektet med 7 leiligheter i Bårdshaugvegen 11 i Surnadal.

Vårt fremste fokus er å sørge for fornøyde kunder. Dette gjør vi gjennom bred fagkunnskap og levende engasjement. Som uavhengig meglerkontor er vi kundeorientert og målrettet – spesialisert på boligsalg.

Ta kontakt med oss for flere argumenter for hvorfor Notar bør være ditt klare førstevalg innen eiendomsmegling!

Notar Surnadal

Svartvassvegen 2
6650 Surnadal

Ansatte Notar Surnadal

Jeg er født og oppvokst i Kristiansund. Jeg ble utdannet eiendomsmegler fra BI og har vært ansatt i Notar siden 2011 og har vært eiendomsmegler siden 2013. I tiden som eiendomsmegler har jeg solgt boliger, fritidseiendommer både ved sjøen og på fjellet. Jeg har god erfaring med nybyggprosjekter, næringseiendommer og landbrukseiendom både i Kristiansund og omegn.

For meg er det viktig å ha kundene i fokus slik at både kjøper og selger sitter igjen med en god magefølelse. Derfor er det viktig for meg å være en faglig dyktig megler slik du som kunde skal føle deg godt i varetatt da du selger din bolig.

Aleksander Faksvåg Talgø