Notar Stavanger

Din lokale eiendomsmegler

Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Notars kontor i Stavanger ligger i Lars Hertervigs gate 5. Kontoret ligger like overfor Herbarium kjøpesenter.

Vi har i løpet av årene opparbeidet oss et meget godt rykte som en positiv, engasjert og seriøs megler, som alltid yter 100 prosent for våre kjøpere og selgere.

Vi er spesialister på boligsalg, og fokuserer kun på dette. Derfor er vi ikke tilknyttet noen bank.

Vi betjener i hovedsak Stavanger, Sandnes, Ålgård, Randaberg, Rennesøy og Sola, men vi tar også på oss salgsoppdrag utenfor vårt kjerneområde etter avtale. Stavanger Eiendomsformidling AS omsetter alle typer eiendommer.

Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat.

Notar Stavanger

Lars Hertervigs gate 5
4003 STAVANGER

Ansatte Notar Stavanger

Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI Bergen. En veldig engasjert og sosial type, tar utfordringer på strak arm og jobber nå som eiendomsmeglerfullmektig/backoffice for å bygge faglig tyngde til en videre karriere.

Fredrik Christensen

Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2005. Daglig leder og medeier siden 2007. Velger du meg som din eiendomsmegler så får du en erfaren og dyktig megler. Jeg liker å si at jeg har verdens beste jobb ettersom jeg har den samme energien og gnisten jeg hadde da jeg begynte. Det er like spennende å selge en liten leilighet som en dyr enebolig. Med en leilighet så får man ofte kontakt med førstegangskjøpere som gjerne kjøper sin første leilighet. Med større boliger hjelper man gjerne kjøpere med å finne "drømmeboligen" sin. Alt har sin sjarm og det er svært givende å få være med på denne reisen. Jeg er gift og har 2 flotte barn. På fritiden er jeg glad i å spille fotball, squash og gå turer i skog og mark med familien.

Erling Hølland

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Notar i 15 år, hvor av jeg i 13 av de også har vært partner. På den tiden har jeg solgt over 1000 eiendommer, i forskjellige størrelser og prisklasser. Jeg har dermed opparbeidet meg både en god erfaring, samt kjennskap til vårt lokalmarked. I min karriere har opplevd både opp- og nedturer i boligmarkedet. Dette har sørget for at jeg er trygg på at jeg kan levere det som kreves, uavhengig av markedssituasjonen. Som tidligere ishockeyspiller for Stavanger Oilers er jeg vant til et høyt tempo, noe som også gjenspeiler meg i arbeidshverdagen. Eiendomsmegling for meg er ikke bare en jobb, men en livsstil. Jeg tar det som en stor tillitserklæring at mine kunder velger nettopp meg til å forvalte det mest dyrebare de eier i kroner og øre. Denne tilliten er jeg bevisst, og jeg gjør alltid mitt ytterste for å gjøre både selger og kjøper fornøyd. Det å oppleve gleden til en kjøper som har fått tilslaget på sin drømmebolig, eller en selger som får en høy salgssum, gjør at jeg ser frem til hver en ny arbeidsdag. Min målsetning er at samtlige av mine kunder skal anbefale meg videre til sine venner og bekjente. Ring meg i dag for en uforpliktende boligprat.

Svein Magnus Melgaard

Jeg elsker å jobbe med salg og relasjonsbygging. Dette har vært min underliggende drivkraft for å bli kundens beste rådgiver i salgsprosessen. Det er lite som kan erstatte følelsen av å bevise for kunden at de har valgt rett eiendomsmegler. Kunden skal ha følelsen av at det «lille ekstra» alltid blir gjort. Det er nemlig slik man får gode ambassadører. Kundene mine opplever meg som tilgjengelig, tillitsvekkende og dyktig. Dette kombinert med mitt naturlige konkurranseinstinkt, har bidratt til at jeg har blitt en av regionens mest profilerte meglere. På fritiden verdsetter jeg å kunne senke skuldrene. Det kan gjerne være en ferie utenlands, treningsøkter eller turer i skog og mark. Når det endelig er mandag, startes uken med en svømmetur på morgenkvisten. Er du ute etter en dedikert megler som setter kundene først? Da garanterer jeg deg en god magefølelse.

Espen Øverås

Valget av eiendomsmegler ved et boligsalg har en stor betydning for hvilken salgspris du som selger ender opp med. Her er det viktig at du ser etter en megler med både tilgjengelighet, lokalkunnskap og personlig engasjement når du skal foreta ditt valg. Vår eiendomsmegler Lillian Tunge er en erfaren og hardtarbeidende eiendomsmegler som har jobbet i Notar i 5 år. Hun er godt kjent med dagens boligmarked og vet hva som må til for å oppnå høyest mulig salgspris. Hennes ekspertise er å kunne lytte til kundens behov og skreddersy en salgsprosess som passer kunden, samtidig å presentere boligen på en best mulig måte. «Fokus på gode kundeopplevelser og høy kvalitet på sluttproduktet er noe som jeg alltid setter høyest. Jeg lever av fornøyde kunder, og med Notar i ryggen og tilbakevendende kunder kan jeg derfor trygt si at du vil sitte igjen med en god magefølelse med valget av meg som din megler.»

Lillian Tunge

Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI Bergen. Jeg har jobbet som megler og i Notar siden 2014. I løpet av min meglerkarriere har jeg opparbeidet meg erfaring med salg av ulike typer eiendommer blant annet familieboliger, leiligheter fritidsboliger, og tomter. Jeg er opptatt av at mine kunder skal føle seg ivaretatt under hele prosessen og bruke meg som rådgiver. Med fokus på god dialog med selgere og interessenter samt fokus på nøye gjennomtenkt salgsstrategi tilrettelegger jeg for best mulig salgsresultat for mine kunder. Tilbakemeldinger fra mine tidligere kunder er at jeg er blant annet engasjert, en god rådgiver, tilgjengelig, tydelig i kommunikasjonen, strukturert, effektiv og profesjonell.

Alissa Jørgensen

Jeg er en humørfylt eiendomsmegler med over 14 års erfaring. Jeg er meget engasjert i jobben min og gjør alt for at kundene mine skal bli fornøyde. Velger du meg som din megler garanterer jeg den beste oppfølgingen gjennom hele salgsprosessen.

Aina Trovåg

Et godt samarbeid, en skreddersydd salgsstrategi og gode resultater er det jeg setter høyest på listen. Jeg er ikke bare opptatt av å gjøre et godt førsteinntrykk, sisteinntrykket er kanskje enda viktigere. Med mine år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en god portefølje over hele Rogaland, og står klar til å hjelpe nettopp deg med ditt boligsalg.
Jeg trives veldig i jobben min som eiendomsmeglerfullmektig. Jeg er hardtarbeidende og motivert med god kunnskap om markedet. Med gjennomtenkt strategi og tett oppfølgning sørger jeg for at akkurat du skal oppnå høyest mulig pris for din bolig. Jeg er alltid tilgjengelig på tlf og mail for mine kunder.

Therese Sekse

Erik Furnes-Driggers