Notar Salten

Din lokale eiendomsmegler

Notar Fauske åpnet sitt kontor i 2008 og ligger i ærverdige Solvikgården i Storgata 58 i Fauske sentrum.  Eiendomsmegler, og eier, Asbjørn Ingebrigtsen har over 24 års erfaring med salg av alle typer eiendommer i Indre Salten. Sammen med Eiendomsmegler Magnus Kvarsnes Steinbakk, har vi en unik lokalkunnskap om boligmarked der du bor.  Vårt geografiske salgsområde dekker hele Salten, Fauske/Sørfold/Saltdal og  fra Rødøy i sør til Hamarøy i nord. Vi selger alle type eiendommer:  eneboliger, leiligheter, hytter / fritidseiendommer, tomter og næringseiendommer.

De ulike prosesser som kjennetegner en eiendomshandel er mange. Gjennom å velge Notar Fauske er du garantert at alle relevante forhold knyttet til gjeldende lovverk og regler blir fulgt opp 100 prosent. Vi gir oss ikke før DU er fornøyd. Selger du gjennom vårt kontor, kan du være sikker på at: trygghet, trivsel og tilhørighet står i fokus når vi arbeider med nettopp din eiendom.

Skal du selge eiendom: Kontakt oss gjerne for en hyggelig og kostnadsfri boligprat. 

Hos Notar  får du den ekte salgsgarantien: Ingen salg- Ingen regning – Ingen bindingstid

Notar Salten

Storgata 58
8201 FAUSKE

Ansatte Notar Salten

Asbjørn Ingebrigtsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Magnus Kvarsnes Steinbakk

Eiendomsmegler MNEF - Tverlandet/Bodø
Asbjørn er utdannet eiendomsmegler ved Høgskolen i Bodø og har jobbet som eiendomsmegler i over 24 år. Gjennom disse årene har han tilegnet seg bred erfaring innenfor eiendomsmegling i hele Salten. Asbjørns erfaring er fra salg av bolig, leiligheter, hytte/fritidsboliger, tomter, næring, småbruk og prosjekter. I tillegg har han solgt eiendommer for både kommuner og forsvaret. Asbjørns gode egenskaper er at han har meget god lokal kunnskap og erfaring, ervervet gjennom mange år. I tillegg er han opptatt av at både selger og kjøper skal føle at de er godt ivaretatt under både salgs og kjøpsprosessen. I fritiden liker han meget godt å bevege seg i vår storslåtte natur her nord. Trives med fotturer i både skog og fjell. Som eiendomsmegler i Notar har vi tilgang til kunnskapsrike og dyktige kollegaer. Sammen gjør vi hverandre gode til det beste for våre kunder, nemlig deg. Vi setter kvalitet foran mengde. Du som kunde er vår viktigste ressurs, og din fornøydhet er vår beste reklame. Vi har derfor innført kundegarantien: Intet salg- ingen regning – ingen bindingstid. Vi i notar skal være en megler for folk flest, derfor har vi også et motto: Godt gjort er bedre enn godt sagt. Ta kontakt så tar vi en prat om akkurat din bolig

Asbjørn Ingebrigtsen

Magnus er utdannet eiendomsmegler ved Nord universitetet i Bodø. Han er en ekte Bodøgutt som jobber og bor i hjembyen sin. Med god lokalkunnskap er han et naturlig førstevalg dersom du skal selge i området. Som din eiendomsmegler er Magnus veldig flink til å ivareta dine interesser på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen, samtidig som at han ønsker at du skal være såpass fornøyd med sluttresultatet at du vil gi han dine varmeste anbefalinger. Som eiendomsmegler i Notar har man tilgang til kunnskapsrike og dyktige kollegaer. Sammen gjør vi hverandre gode til det beste for våre kunder, nemlig deg. Vi setter kvalitet foran mengde. Du som kunde er vår viktigste ressurs, og din fornøydhet er vår beste reklame. Vi har derfor innført kundegarantien: Intet salg- ingen regning – ingen bindingstid. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende boligprat.

Magnus Kvarsnes Steinbakk