Notar Oslo sentrum

Din lokale eiendomsmegler

Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 09:00-17:00. 

Notar Oslo sentrum ligger sentralt til i hjertet av Oslo, ved Alexander Kiellands plass.
Innenfor gangavstand har du bydelene St. Hanshaugen, Grünerløkka og Sagene, men vi tar på oss oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt. 

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. 

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre meglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid 

Notar Oslo sentrum

Waldemar Thranes gate 72
0175 OSLO

Ansatte Notar Oslo sentrum

Carolina Toro

Daglig Leder/Eiendomsmegler NEF/Partner

Sondre Aamodt

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Partner

Kateryna Sigurjonsson

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF
Jeg har lang erfaring som eiendomsmegler og vært i bransjen i snart 17 år. Fra ung alder elsket jeg å se på boligannonser og prate om boliger med min far. Opprinnelig er jeg fra Chile, men er oppvokst på Hadeland. De siste 20 årene har jeg bodd i Oslo. Hvis du velger meg som din eiendomsmegler garanterer jeg deg en energisk megler som har ekte stå på vilje. Jeg vil sørge for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen og jeg vil jobbe hardt for at du skal bli fornøyd. I tillegg skreddersyr jeg både råd og løsninger for hver enkelt kunde. Jeg har den kompetansen du vil trenge både når det gjelder det juridiske, men det aller viktigste i budrunden. Om disse egenskapene er viktige for deg, er jeg overbevist om at jeg er den riktige megleren for deg!

Carolina Toro

Jeg flyttet til Oslo i 2014 i forbindelse med studier og stortrives her i byen. På fritiden liker jeg å trene, være med venner og avholde visninger for masse interessante mennesker på boligjakt. Jeg er en entusiastisk person som er utadvendt, iherdig og resultatorientert. Disse egenskapene bruker jeg aktivt i min arbeidshverdag for å skape tillit og trygghet hos mine selgere og deres interessenter. Jeg har jobbet hos Notar på Alexander Kiellands plass i 5 år, først som trainee, så som eiendomsmeglerfullmektig og nå som eiendomsmegler og partner. Noe av det beste med jobben min er kontakten med kunder, samt det å forhandle mellom partene for å oppnå en best mulig pris. Fornøyde kunder er det jeg lever av og utvilsomt det jeg holder høyest. Dersom du velger meg som din megler vil jeg gjøre alt for at du skal få markedets beste kundeopplevelse. Hos oss i Notar tilbyr vi våre kunder et team av boligspesialister. I tillegg til meg har vi en fast interiørrådgiver som hjelper deg med interiør og møblering og en særdeles dyktig fotograf som også har ansvaret for markedsføring. Vi synes ditt hjem fortjener skreddersøm og ikke samlebånd. Da gjenstår det bare å si at jeg håper du vil ta kontakt og at jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg. Jeg vil bistå deg med salg av boligen din og/ eller rådføring i kjøpsprosessen.

Sondre Aamodt

Hilde er en positiv, tillitsvekkende og faglig dyktig eiendomsmegler som leverer kvalitet i alle ledd. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI Bergen og har jobbet i salgsbransjen siden hun var 16 år. Hilde er opptatt av fornøyde kunder, tett oppfølging og sørger for en trygg og enkel prosess både for selger og kjøper. For at din bolig skal skille seg ut i mengden legger Hilde ned mye arbeid i presentasjon av boligen og som en perfeksjonist, gir hun seg aldri før arbeidet er helt perfekt! Med Hilde sin lokalkunnskap, kompetanse og Notar sine verktøy i ryggen er du sikret en trygg og god salgsprosess. Ta kontakt med Hilde når du skal selge!

Hilde Rødland

Kateryna mener at alle boliger er unike, akkurat som alle mennesker. Målet hennes ved hvert salg er å fremme det unike i hver bolig og gjøre en salgsprosess skreddersydd for deg. Hun har 4 års erfaring fra bransjen, og med et godt øye for detaljer og et brennende ønske om å oppnå de beste resultatene ved ethvert salg, er hun skapt for denne jobben. Kateryna er utadvendt, og det beste med denne jobben er å møte nye kunder, knytte kontakter og skape relasjon. Som en tidligere profesjonell sjakkspiller, har Kateryna alt under kontroll og tenker alltid 3-4 trekk fremover. Hun har også alltid en klar plan for hvordan dere sammen skal oppnå et høyest mulig pris. Kateryna er kvalitetsbevisst, hardtarbeidende og har høy arbeidskapasitet. De fleste av oss bytter bolig flere ganger i løpet av livet, og uansett om det er ditt første salg eller en av mange, er Kateryna her for å bistå deg med kvalitet i alle ledd. Hennes mål er at du skal bli hennes ambassadør og anbefale henne videre til alle du kjenner. Og når tiden er inne for ditt neste salg, så er det Kateryna du kontakter uten tvil.

Kateryna Sigurjonsson

Kari startet sin karriere i 1999 og har jobbet i bransjen i 22 år. Kari har lang fartstid i bransjen og har i denne tiden solgt prosjekter, fritidseiendommer, eneboliger og leiligheter. Fra 2007 har hun også vært fagansvarlig. Hennes rolle som fagansvarlig gjør at hun er svært opptatt av kvalitet i alle ledd. I tillegg jobber hun med opplæring av kvalitet og fag på medhjelpere og eiendomsmeglerfullmektige i Notar Oslo. På fritiden er hun engasjert mamma for sine to barn som driver med alpint og fotball. Når hun ønsker å trene selv tar hun seg gjerne en løpetur eller trening innendørs på nærmeste Crossfit senter.

Kari Skottun

Jeg er født og oppvokst i fiskeribyen Ålesund, hvor jeg tidlig ble kjent med Notar som selskap og merkevare. I dag jobber jeg som regionleder i Oslo og Viken, og er i høyeste grad aktiv som eiendomsmegler. Både arbeidsmoralen og sunnmørsdialtekten er i god behold. Jeg har god erfaring fra bruktboligmarkedet, men selger også tomter, fritidseiendommer, boliger under oppføring, nybygg og næringsseksjoner. Over tid har jeg opparbeidet meg et godt nettverk blant entreprenører/ utbyggere, og har gode referanser fra ulike prosjekter og kundegrupper. I bransjesammenheng har jeg hatt diverse tillitsvalgtverv i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med engasjement for boligmarkedet, fag og kvalitet, teknologi, miljø og boligpolitikk håper jeg å kunne tilføre høy kvalitet for deg som kunde.

Anders Kløvning

Joakim Karlsen

Jeg er født og oppvokst på Nordmøre, og har stor interesse for eiendomsmarkedet. I dag kombinerer jeg bachelorstudiet i Eiendomsmegling, jus og økonomi med en traineestilling i Notar. Administrativt jobber jeg med innhenting av opplysninger, utforming av salgsoppgaver/annonser, holde visninger, utformer dokumenter til kontraktsmøter og klargjøre til oppgjør. Jeg er en del av et faglig miljø med gode rutiner og opplæringsprogram. Kombinasjonen av teori og praksis gjør meg godt forberedt til meglerhverdagen. Studiemiljøet er sosialt og lærerikt. Jeg har tidligere vært hovedtillitsvalgt for meglerstudentene ved BI Oslo, i linjeforeningen EMS. Foreningen fungerer som et bindeledd mellom studentene, næringslivet og bacheloradministrasjonen. I en bransje hvor ‘’alle kjenner alle’’ er det positivt å bygge gode relasjoner i tidlig fase. I fritiden er jeg aktiv med trening, fotball, treffer venner og familie, og trives med en aktiv og sosial hverdag.

Tor Inge Polden