Notar Molde

Din lokale eiendomsmegler

Vårt kontor holder åpent mandag – fredag:  09:00 – 16:00.

Notar Molde ligger i Grandfjæra Næringspark- sentralt og lett tilgjengelig for deg som kunde.

Vi i Notar Molde er stolte av å kunne få vise deg vårt kundevennlige konsept; profesjonell og uavhengig rådgiving, enten du er boligselger- eller kjøper.
Her møter du et entusiastisk team med over 20 års kompetanse fra salg av alle typer boliger, også nybygg.

Som Notarkunde får du topp personlig service, meglere med solid kompetanse og god lokalkunnskap.

Vårt unike markedsføringskonsept, tilgjengelighet og vår uavhengighet gir deg trygghet for den beste prisen.

Vi gjør vårt ytterste for gjøre den beste jobben for deg, og for din trygghet tilbyr vi også Salgsgaranti: intet salg- ingen regning!

Notar Molde

Grandfjæra 24 B
6415 Grandfjæra 24 B

Ansatte Notar Molde

Frank Fylling

Jeg er opptatt av at eiendomsmegling både er jobb og livsstil. Å være tilgjengelig er avgjørende for å oppnå de beste resultatene. Nøkkelen til gode resultater ligger i knallhardt arbeid, evnen til å være innovativ og løsningsorientert, og dedikasjon til utførelsen av arbeidet. Som eiendomsmegler er jeg energisk, hardtarbeidende og svært målrettet. I tillegg brukte jeg store deler av oppveksten på idrettssatsing som gitt meg et enormt konkurranseinstinkt, og har gitt meg gode erfaringer jeg tar jeg med meg inn i meglingen. Mitt fokus er det som er viktig for deg som boligselger – markedets beste pris for din eiendom. Jeg er opptatt av at boligsalg skal foregå på en tilfredsstillende og effektiv måte, gjennom et godt samspill mellom megler og boligselger. Den største gleden som finnes er å høre selger juble i telefonen ved budaksept, etter en god budrunde.

Espen Dale

Kjetil Gujord

Kristian Mordal Syslak