Notar Gamle Oslo

Din lokale eiendomsmegler

Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 09:00-16:00.

Notar Tøyen ligger sentralt til i hjertet av Oslo, på populære Tøyen torg.
Innenfor gangavstand har du blant annet områdene Gamlebyen, Grønland, Grünerløkka, Kværnerbyen og Ensjø, men vi tar på oss oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt. 

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. 

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre meglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere. 

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid 

Notar Gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Ansatte Notar Gamle Oslo

Julie Marie Lunde

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner

Blanca Gravador

Eiendomsmegler/Partner

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken

Julie Marie Lunde

I 10 år har jeg jobbet innen eiendomsbransjen. På denne tiden har jeg opparbeidet meg bred kunnskap innen salg av bruktboliger. Ved å ha flyttet rundt på meg i Oslo og har lært meg å kjenne byen på en lærerik og god måte. Blant annet har dette gitt meg rikelig med lokalkunnskap som er nødvendig å ha i verktøykassen som megler. Bytte av bolig er ikke noe man gjør ofte i livet. Derfor er det viktig for meg å skape god tillit til mine kunder. Du skal hele tiden føle trygghet, omsorg og ivaretatt på en profesjonell måte. Jeg kombinerer god service, faglig kunnskap, tilgjengelig og en god dose pågangsmot for å kunne bistå deg på en best mulig måte. Hovedmålet vil alltid være at du som min kunde, skal være så fornøyd at du vil anbefale meg til dine venner og familie. Jeg ser på mine kunder som mine ambassadører og min viktigste markedskanal.

Bjørnar Hagerup Nilssen

Det er over 11 år siden jeg fullførte eiendomsmeglerstudiet på Handelshøyskolen BI i Oslo, og siden den tid har jeg tilegnet meg verdifull kunnskap og faglig kompetanse gjennom en unik bakgrunn som trolig ingen andre i bransjen har. Med arbeidserfaring fra både New York og Oslo, har jeg drevet med alt fra tradisjonelle eiendomssalg og forvaltning, til større juridiske eiendomssaker i tilknytning til det amerikanske rettssystemet. I en tøff bransje hvor det er vanskelig å skille seg ut og man må tilsynelatende hele tiden gjenoppfinne seg selv, har min motivasjon alltid kommet av at jeg genuint ønsker å hjelpe mennesker og mine naturlige konkurranseinstinkter. Jeg behandler hvert eneste boligsalg som om det er min egen bolig jeg skal selge, og det er derfor jeg elsker jobben min og kan leve av fornøyde kunder.

Blanca Gravador

Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag - og den gleden tror jeg at smitter over på kundene mine. Jeg har full kontroll på det faglige, vet hvor viktig det er med god lokalkunnskap, og ikke minst hvor viktig det er å oppnå den beste prisen for boligen. Det å selge og kjøpe bolig er noe de fleste gjør kun noen få ganger i løpet av livet. Det er både spennende og nervepirrende, da er det viktig å kunne rådføre seg med en stødig megler som er tilgjengelig når du trenger det. Min beste referanse er fornøyde kunder - derfor kan du være sikker på at jeg jobber beinhardt for at du skal være så fornøyd at du vil anbefale meg videre.

Julia Gustavsson

Kari Skottun

Jeg er en en livsglad person som elsker å omgås med mennesker, glad i nye utfordringer og gir veldig sjeldent opp. Jeg er født og oppvokst i flotte Oslo. Min store kjærlighet for byen har bidratt til at jeg har svært god lokalkunnskap innenfor byen. For tiden kombinerer jeg meglerstudiet med jobb som backoffice hos Notar Gamle Oslo. Takket være det å jobbe blant utrolig flinke eiendomsmeglere med brennende engasjement har det gitt meg god arbeidserfaring og tyngden jeg trenger for å lykkes videre som eiendomsmegler. En kombinert interesse for salg av eiendom og det sosiale kontakt med mennesker har alltid stått sterkt hos meg, derfor har aldri meglerkarriere vært en tvil. For meg består eiendomsmegler yrket så mye mer enn å selge bolig, men det å få gleden samt tilliten til å selge noens kjæreste eiendel – et hjem.

Mai Valentina Dinh

Anders Kløvning

Joakim Karlsen