Notar Gamle Oslo

Din lokale eiendomsmegler

Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 09:00-16:00.

Notar Tøyen ligger sentralt til i hjertet av Oslo, på populære Tøyen torg.
Innenfor gangavstand har du blant annet områdene Gamlebyen, Grønland, Grünerløkka, Kværnerbyen og Ensjø, men vi tar på oss oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt. 

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. 

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre meglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere. 

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid 

Notar Gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Ansatte Notar Gamle Oslo

Julie Marie Lunde

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner

Blanca Gravador

Eiendomsmegler/Partner

Mai Valentina Dinh

Eiendomsmeglerfullmektig

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF

Julie Marie Lunde

I 10 år har jeg jobbet innen eiendomsbransjen. På denne tiden har jeg opparbeidet meg bred kunnskap innen salg av bruktboliger. Ved å ha flyttet rundt på meg i Oslo og har lært meg å kjenne byen på en lærerik og god måte. Blant annet har dette gitt meg rikelig med lokalkunnskap som er nødvendig å ha i verktøykassen som megler. Bytte av bolig er ikke noe man gjør ofte i livet. Derfor er det viktig for meg å skape god tillit til mine kunder. Du skal hele tiden føle trygghet, omsorg og ivaretatt på en profesjonell måte. Jeg kombinerer god service, faglig kunnskap, tilgjengelig og en god dose pågangsmot for å kunne bistå deg på en best mulig måte. Hovedmålet vil alltid være at du som min kunde, skal være så fornøyd at du vil anbefale meg til dine venner og familie. Jeg ser på mine kunder som mine ambassadører og min viktigste markedskanal.

Bjørnar Hagerup Nilssen

Det er over 11 år siden jeg fullførte eiendomsmeglerstudiet på Handelshøyskolen BI i Oslo, og siden den tid har jeg tilegnet meg verdifull kunnskap og faglig kompetanse gjennom en unik bakgrunn som trolig ingen andre i bransjen har. Med arbeidserfaring fra både New York og Oslo, har jeg drevet med alt fra tradisjonelle eiendomssalg og forvaltning, til større juridiske eiendomssaker i tilknytning til det amerikanske rettssystemet. I en tøff bransje hvor det er vanskelig å skille seg ut og man må tilsynelatende hele tiden gjenoppfinne seg selv, har min motivasjon alltid kommet av at jeg genuint ønsker å hjelpe mennesker og mine naturlige konkurranseinstinkter. Jeg behandler hvert eneste boligsalg som om det er min egen bolig jeg skal selge, og det er derfor jeg elsker jobben min og kan leve av fornøyde kunder.

Blanca Gravador

Jeg er en livsglad person som elsker å omgås med mennesker, glad i nye utfordringer og gir veldig sjeldent opp. Jeg er født og oppvokst i flotte Oslo, min store kjærlighet for byen har bidratt til at jeg har svært god lokalkunnskap innenfor byen. Som eiendomsmegler mener jeg at man må være en god menneskekjenner og ha god evne til å vekke tillit hos andre. Kjøp og salg av eiendom er en av de største avgjørelsene i livet, og fortjener dedikasjon, struktur og en profesjonell håndtering. Jeg mener at et godt salg skjer ved at jeg og selger spiller på lag for å gjennomføre alle ledd i prosessen på best mulig måte, og ikke minst når jeg får budgiver opp til et nivå som selger er godt fornøyd med, og så litt til. Jeg stortrives i et yrke hvor jeg alltid må prestere mitt beste. Det legges ned maksimal innsats i hvert eneste oppdrag, og for meg er det viktig at både kjøper og selger føler seg godt ivaretatt og sitter igjen med en positiv opplevelse av hele salgsprosessen.

Mai Valentina Dinh

Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag - og den gleden tror jeg at smitter over på kundene mine. Jeg har full kontroll på det faglige, vet hvor viktig det er med god lokalkunnskap, og ikke minst hvor viktig det er å oppnå den beste prisen for boligen. Det å selge og kjøpe bolig er noe de fleste gjør kun noen få ganger i løpet av livet. Det er både spennende og nervepirrende, da er det viktig å kunne rådføre seg med en stødig megler som er tilgjengelig når du trenger det. Min beste referanse er fornøyde kunder - derfor kan du være sikker på at jeg jobber beinhardt for at du skal være så fornøyd at du vil anbefale meg videre.

Julia Gustavsson

Kari Skottun

Jeg er født og oppvokst i fiskeribyen Ålesund, hvor jeg tidlig ble kjent med Notar som selskap og merkevare. I dag jobber jeg som regionleder i Oslo og Viken, og er i høyeste grad aktiv som eiendomsmegler. Både arbeidsmoralen og sunnmørsdialtekten er i god behold. Jeg har god erfaring fra bruktboligmarkedet, men selger også tomter, fritidseiendommer, boliger under oppføring, nybygg og næringsseksjoner. Over tid har jeg opparbeidet meg et godt nettverk blant entreprenører/ utbyggere, og har gode referanser fra ulike prosjekter og kundegrupper. I bransjesammenheng har jeg hatt diverse tillitsvalgtverv i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med engasjement for boligmarkedet, fag og kvalitet, teknologi, miljø og boligpolitikk håper jeg å kunne tilføre høy kvalitet for deg som kunde.

Anders Kløvning

Joakim Karlsen