Notar Ensjø

Din lokale eiendomsmegler

Notar Ensjø holder til på Ensjø Torg i «nye» Hovinbyen,  en spennende bydel i utvikling hvor bla NRKs  hovedkontor flytter inn i løpet av de kommende årene. Hovinbyen fikk sitt navn etter Oslo kommunes største byutviklingsområde og strekker seg fra Bjerke i nord til Bryn i sør, fra Løren i vest til Breivoll i øst.

Vi tar på oss oppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt.

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen.

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre meglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid

Notar Ensjø

Ensjøveien 21 G
0655 OSLO

Ansatte Notar Ensjø

Ove Kristian Midtskog

Daglig leder/Eiendomsmegler

Nhut Nam Huynh

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Abib Moh

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken
Ove Kristian Midtskog er født og oppvokst i Oslo og begynte å jobbe som eiendomsmegler allerede i 1999, han har hovedsakelig omsatt boliger i Oslo og omegn de siste 20 åren. Ove Kristian innehar erfaring, markedskunnskap og en faglig kompetanse som er uvurderlig ved salg av bolig, arbeidet og innsatsen han legger inn i oppdraget vil alltid være av høyeste kvalitet, og det vil være av høyeste prioritet å sørge for at kundene blir holdt godt informert og føler seg trygge og ivaretatte gjennom hele salgsprosessen. Ove Kristian står alltid på alle visninger selv og han kvalitet sikrer bilder og virtuell visning ved å benytte egen fotograf. Ove Kristians mål vil alltid være å gjøre det lille ekstra for kunden i alle faser av salgsprosessen, og det er ofte det som vil være den avgjørende faktoren for å kunne oppnå best mulig pris ved salg av bolig.

Ove Kristian Midtskog

Nhut Nam Huynh er en av de mest engasjerte eiendomsmeglere du kan møte på. Han har bachelorgrad i eiendomsmegling, jus og økonomi ved Handelshøyskolen BI og har flere år med erfaring i bransjen. Gjennom et meget grundig forarbeid, strategisk målrettet markedsføring, markedsanalyse, og fokus på detaljer jobber han for å skaffe seg flest mulig interessenter til din bolig og dermed høyest mulig salgspris. Han har bransjens beste verktøykasse i hans hender og velger du han vil du få en målrettet og pålitelig megler som har et genuint ønske om å gjøre det aller beste for sine kunder. Ingen bolig er lik og må derfor behandles unikt. Endelig salgssum er ikke en tilfeldighet, men et resultat av hvilke valg som gjøres i løpet av de mange leddene i salgsprosessen. Med høy arbeidskapasitet og lidenskap for yrket som utgangspunkt får du en megler som er tilgjengelig, motivert og klar for å gi akkurat din bolig den optimale forberedelsen som gir best resultat til slutt. Han brenner for jobben og med den kunnskapen han har, så kan dere være trygge på en ryddig salgsprosess.

Nhut Nam Huynh

Abib er utdannet som eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI. Han er en målrettet megler som er pålitelig med øye for detaljer som har et genuint mål om å gjøre det lille ekstra for sine kunder. Tilgjengelighet og fleksibilitet er Abibs sterkeste egenskaper som han ofte hører fra sine kunder. Ellers er han opptatt av at både selger og kjøper skal følge seg trygge og ivaretatt gjennom alle faser av salgsprosessen. Tillit er nøkkelen til et godt samarbeid, og med Abib som megler kan du være sikker på at du og interessentene til din bolig får god oppfølgning og rådgivning. Ta gjerne kontakt med Abib for spørsmål som gjelder boligsalg eller boligkjøp.

Kari Skottun

Anders Kløvning

Joakim Karlsen