Notar Stavanger ekspanderer

Notar ekspanderer nå i Stavanger regionen, og søker derfor både eiendomsmeglere og eiendomsmeglerfullmektige. Går du med et ønske om bli endel av et lag med allerede dyktige meglere? Da hører vi gjerne fra deg! Vi søker sultne og offensive mennesker som gjerne vil skape sin egen suksess, men som også bidrar til fellesskapet. 

Helt siden oppstarten i Stavanger har Notar opparbeidet seg et meget godt rykte som en positiv, offensiv, engasjert og seriøs eiendomsmegler med lokal identitet. De ansatte har høy aktivitet fra hele regionen, og har nå behov for flere dedikerte kolleger å dele arbeidsmengden med. 

Hva forventer vi av deg?

Vi forventer at du støtter opp om dine kolleger, håndterer oppdragene på en måte som gir både deg selv, oss og kundene våre god magefølelse. Vi forventer også at du vil legge ned den samme innsatsen som vi gjør, for å bidra til at vi sammen klarer å bygge en av Stavanger regionens beste bankuavhengige eiendomsmeglere.

Vi søker

Eiendomsmegler/

Eiendomsmeglerfullmektig 

Notar Stavanger

Notar er en bankuavhengig eiendomsmegler i sterk vekst, og har i dag over 70 dyktige og motiverte ansatte.
I tillegg til vår avdeling i Stavanger har vi avdelinger i Ålesund, Moa, Volda, Ulsteinvik, Molde, Kristiansund, Drammen, Sarpsborg, Fauske og Tverlandet, samt 3 avdelinger i Oslo; Alexander Kiellands Plass, Tøyen Torg, og Ensjø Torg.

Hva kan vi gi deg?

Hos oss blir du en del av en kjede med høy kompetanse, lang erfaring og en offensiv salgskultur. Vi dyrker lagånd, trivsel og engasjement. Og kanskje alle viktigst personlig utvikling! Vi har i mange år hatt stor suksess med å gi nye ansatte alle muligheter for å lykkes med tanke på leadstilgang og salgskurs. Med fokus på muligheter og resultater lykkes vi sammen. Vi gir deg en lønnsom og morsom arbeidsplass med en utviklende kultur, samt et godt arbeidsmiljø og en ledelse med store ambisjoner. Gjennom Notarskolen bidrar vi med kompetanse, erfaring og salgskurs for personlig utvikling. Vi har gode resultatorienterte betingelser og gir deg nødvendig etterutdanning og kursing. Som vår nye eiendomsmegler/ eiendomsmeglerfullmektig vil du ha muligheten til høy aktivitet med god tilgang på leads/befaringer. 

Hvilke personlige egenskaper ser vi etter? 

• Høy integritet, tillitsvekkende
• God arbeidskapasitet
• Resultatorientert
• Evne til å være god både som lagspiller og individualist
• Ambisjoner

Kvalifikasjoner

Eiendomsmegler med meglerbrev, eiendomsmeglerfullmektige, jurister, eiendomsmeglerstudenter er alle interessante for oss.

Sammen med din søknad ønsker vi cv med referanser og andre relevante papirer. 

Lønn og tiltredelse etter nærmere avtale. Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

Bjørnar Hoel - Salgssjef Notar AS
hoel@notar.no
+4792806248

Bjørnar Hoel - Salgssjef Notar AS hoel@notar.no +4792806248

Erling Hølland - Daglig leder Notar Stavanger
eh@notar.no
92040153

Erling Hølland - Daglig leder Notar Stavanger eh@notar.no 92040153

Jobbe i Notar

Så hyggelig at du interessert i jobb hos Notar? Legg igjen kontaktinfo så hører du snart fra oss.

Gruppe