Vil du jobbe hos et vinnerlag?

Vi søker sultne og offensive mennesker som vil lykkes.

Jobbe i Notar

Så hyggelig at du interessert i jobb hos Notar? Legg igjen kontaktinfo så hører du snart fra oss.

Gruppe


Er du vår nye kollega?

I Notar søker vi hele tiden etter de beste og mest sultne meglerne. En kollega i Notar er en person som ønsker å jobbe hardt, fokusert og samtidig være en del av noe større enn seg selv. 
Vi søker lagspillere som støtter opp om sine kolleger, og samtidig viser et stort personlig engasjement.

Hos oss blir du en del av en kjede med høy kompetanse, lang erfaring og en offensiv salgskultur. Vi dyrker lagånd, trivsel, personlig utvikling og engasjement. En morsom arbeidsplass, med et godt arbeidsmiljø og en ledelse med store ambisjoner. Med fokus på muligheter og resultater lykkes vi sammen. Vi tilbyr personlig utvikling gjennom Notarskolen, og for de rette kandidatene også muligheten for å drive sitt eget kontor.

Notar er en bankuavhengig eiendomsmegler i sterk vekst. Ingen franchise, men en privateid bedrift med lokalt og aktivt eierskap for nøkkelpersoner. Vi er boligspesialister som tror på hardt arbeid, og å skape gode kundeopplevelser, fremfor stort volum og markedsandeler.

Notar vokser!
Våre nåværende avdelinger er i stadig utvikling, og vi er til enhver tid på utkikk etter dyktige og dedikerte boligspesialister etter behov. Vi søker derfor både eiendomsmeglere, eiendomsmeglerfullmektige, jurister, og ikke minst eiendomsmeglerstudenter.

Skap din egen suksess med Notar!
Vår vekst er organisk og vi er hele tiden på jakt etter dyktige boligspesialister som ønsker å eie og drive eget meglerforetak. Vi ser gjerne på nye muligheter i hele vårt langstrakte land.

Notarkulturen

I Notar har vi en offensiv prestasjonskultur med fokus på muligheter. Vi er modige, kunnskapsrike og pålitelige. Vi har viljestyrke og engasjement, og gjør jobben vår med selvtillit og stolthet. En kultur med godt humør, glede og lagånd. Sammen står vi sterkere i Notarfamilien!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om våre ledige stillinger. 

Bjørnar Hoel - Salgssjef
928 06 248
hoel@notar.no