Eiendomsmegler MNEF / Partner

Thomas Frøystad

Ring 45050453
Send e-post thomas@notar.no

Bli bedre kjent med meg

Jeg er født og oppvokst på Valderøya utenfor Ålesund og har jobbet som eiendomsmegler siden 2013. Fritiden min går for det meste bort til å være aktiv, det være seg å løpe, løfte vekter, trene kampsport eller å stå på ski. Det hender også at jeg ser en god film, leser en bok eller spiller noen sjakkpartier.

Hovedområdene mine er Ålesund og Giske kommune og her har jeg svært god kjennskap til markedet. Siden jeg begynte som eiendomsmegler har jeg solgt alt fra leiligheter, rekkehus og eneboliger til fritidseiendommer og næringseiendommer.

Som eiendomsmegler er jeg svært opptatt av en ryddig og oversiktlig salgsprosess for både kjøper og selger. Boligene våre er som regel det dyreste vi eier, så det skulle bare mangle at forvaltningen av disse verdiene skjer på best mulig måte.

Med meg på laget får du en ærlig, hardtarbeidende og dedikert megler med pågangsmot og høy faglig kompetanse.

Hva sier kundene om meg?

Frøystad har nå solgt to boliger for meg og om det skulle bli aktuelt igjen så får han gjerne oppdraget en tredje gang. Frøystad er nøktern og enkel å forholde seg til og virker å ha en integritet som gjør ham til et godt valg.

Ingrid

Ålesund

Thomas Frøystad har opptrådt veldig ryddig og engasjert i salget av min leilighet. Med hyppige oppdateringer opp i mot visning, oppdateringer i etterkant og under budrunden. Thomas kan jeg anbefale videre om dere vil ha god service og en fin salgsprosess.

Knut André

Ålesund

Vi er veldig fornøyd med Thomas som megler. Vi fikk en pris vi var fornøyd med og leiligheten ble solgt dagen etter første visning. Vi hadde gjerne brukt Thomas om vi skulle selge bolig igjen.

Christian

Ålesund

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.