Eiendomsmeglerfullmektig

Fredrik Rindahl

Bli bedre kjent med meg

Jeg er født og oppvokst i Kristiansund. Etter å ha tilbrakt 4 år i eiendomsmeglerbransjen i Trondheim, flyttet jeg tilbake til hjembyen. Jeg har bred erfaring innen eiendomsmegling, med erfaring fra salg av fritidseiendommer, leiligheter, nybyggprosjekter og eneboliger. Min karriere i eiendomsbransjen har formet meg til en dedikert og kompetent megler.

Min erfaring inkluderer vellykkede transaksjoner av forskjellige typer eiendommer, fra idylliske fritidsboliger ved sjøen til moderne leiligheter i byen. Jeg har også vært involvert i spennende nybyggprosjekter både i Trondheim og i Kristiansund.

Mitt fokus som eiendomsmegler er alltid rettet mot kundene mine. Jeg tror på å skape en positiv opplevelse for både kjøper og selger, slik at begge parter forlater transaksjonen med en god følelse. Jeg lever av fornøyde kunder, og min målsetting som faglig dyktig megler er å sikre at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt når du selger din bolig.

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.