Våre kontorer

Notar Drammen

Vårt kontor åpner januar 2020!

Vi har allerede solgt mange boliger i Drammen, Buskerud for øvrig, samt i deler av Vestfold via våre kontorer i Oslo. Men nå gleder vi oss til å kunne ønske både gamle og nye kunder velkommen til vår nye avdeling i Drammen.

Notar Drammen åpner i Byhaven på Strømsø, en spennende bydel i stor utvikling.

Vi tar på oss alle typer oppdrag i Drammen, hele Buskerud og i deler av Vestfold. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt.

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen.

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre meglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid

Notar Drammen

Eliesons gate 4
Eliesons gate 4
3044 DRAMMEN

Org nummer: 823 813 562

Tlf: 990 07 542

Meglere

broker

{{model.BrokerTitle}} /
{{model.Postition}}

Verdivurdering