Eiendomsmegler Notar Volda

Eiendomsmegler i Volda

Eiendomsmegler Notar Volda

Finn din lokale eiendomsmegler i Volda nederst på siden. Vårt kontor holder primært åpent mandag - fredag: 09:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Volda ble i 2016 åpnet som en forlengende arm for kontoret vårt i Ulsteinvik, og ligger svært sentralt til i Volda sentrum. Her ønsker vi å tilby våre kunder i Ørsta, Volda og Vanylven et lokalt tilbud fra Sunnmøres ledende eiendomsmegler. 

Våre eiendomsmeglere i Volda og Ulsteinvik har lang fartstid fra salg av alle typer boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Volda, Ørsta, Vanylven og Stryn.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Volda og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi foretar også verdivurderinger av boliger - også for de som ikke skal selge boligen, men trenger en verdivurdering i en annen sammenheng. Kontakt en eiendomsmegler hos oss.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Volda

Eiendomsmegler Notar Volda

Hamnegata 31
6100 Volda
Åpningstider
Mandag - fredag: 09:00-16:00

Ansatte Eiendomsmegler Notar Volda

Jeg har en 3-årig bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI i Oslo. I 2019 gav jeg slipp på storby-tilværelsen og vendte nesa mot Sunnmøre. Jeg flyttet hit sammen med familien min, og var så heldig å få jobb i Notar ikke lenge etter. Som relativt nyutdannet er jeg faglig oppdatert og særlig engasjert og motivert for å yte mitt aller beste når jeg går inn i en salgsprosess. Jeg er opptatt av kvalitet i alle ledd, og jeg gir mine kunder god oppfølging fra første møte frem til overtakelse. Jeg er grundig og streber etter at både kjøper og selger føler seg ivaretatt og trygge.

På fritiden tilbringer jeg tid med familien min, er glad i all type fiske, naturopplevelser og matlaging.

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende boligprat, hvis du trenger en verdivurdering eller går i tankerne på selge!

Ludvig Sandström

Etter å ha fullført 3 års utdanning på BI Nydalen begynte jeg som eiendomsmeglerfullmektig ved Notar i Ulsteinvik. Notar falt naturlig for meg da jeg flyttet hjem til Sunnmøre, på grunn av sin gode kultur, både blant kollegaer og mot kunder.
Jeg har nå jobbet i Notar i 5 år. I denne perioden har jeg solgt både leiligheter, eneboliger, og fritidseiendommer.
Jeg har høyt fokus på at både kjøper og selger skal få en god salgsprosess, med god informasjon og kommunikasjon gjennom hele prosessen.
Siste tiden har spesialisert meg mer mot det faglige, og sitter i dag som fagansvarlig for våre kontor i Ulsteinvik og Volda. Der vi har høyt fokus på å levere god faglig kvalitet til våre kunder.

På fritiden er jeg glad i å bruke naturen rundt oss her på Sunnmøre, og går ofte på fjellet i alle kommunene i distriktet. Noe som har gjort meg godt kjent i alle kriker og kroker rundt om på Sunnmøre.
God avkobling for å yte maksimalt for mine kunder.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende boligprat, dersom du går med tanker om å selge bolig.

Kristin Leirbekk Husøy

Jeg studerer til å bli eiendomsmegler ved BI Handelshøyskole og har i dag en fulltidsstilling som trainee hos Notar Moa, noe som gjør meg bedre rustet til min videre karriere som eiendomsmegler. Her hos Notar tar jeg del i mange av oppgavene og bistår meglerne med tilrettelegging og praktiske gjøremål. Jeg er en blid og positiv jente som gjerne yter det lille ekstra. Jeg ønsker at alle involverte i en handel skal oppleve ivaretakelse og profesjonalitet. Min hjemby er Ulsteinvik, men jeg flyttet til Ålesund i 2020 og trives godt her. Gjennom hele oppveksten har jeg vært aktiv innen rytmisk gymnastikk, både som utøver og trener. Dette har gjort meg strukturert og vant til et høyt tempo, noe som er viktig i dette yrket.

Hedda Nedrelid

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.