Eiendomsmegler Notar Volda

Eiendomsmegler i Volda

Eiendomsmegler Notar Volda

Finn din lokale eiendomsmegler i Volda nederst på siden. Vårt kontor holder primært åpent mandag - fredag: 09:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Volda ble i 2016 åpnet som en forlengende arm for kontoret vårt i Ulsteinvik, og ligger svært sentralt til i Volda sentrum. Her ønsker vi å tilby våre kunder i Ørsta, Volda og Vanylven et lokalt tilbud fra Sunnmøres ledende eiendomsmegler. 

Våre eiendomsmeglere i Volda og Ulsteinvik har lang fartstid fra salg av alle typer boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Volda, Ørsta, Vanylven og Stryn.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Volda og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi foretar også verdivurderinger av boliger - også for de som ikke skal selge boligen, men trenger en verdivurdering i en annen sammenheng. Kontakt en eiendomsmegler hos oss.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Volda

Eiendomsmegler Notar Volda

Hamnegata 31
6100 Volda
Åpningstider
Mandag - fredag: 09:00-16:00

Ansatte Eiendomsmegler Notar Volda

Bestill verdivurdering

Få svar på hva boligen din er verdt i dagens marked. Vi ringer deg og avtaler en tid for verdivurdering. En lokalkjent eiendomsmegler gjennomfører befaringen, estimerer salgspris og gir et tilbud på å selge boligen. Bestill verdivurdering av din bolig!

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

Eiendomsmegler MNEF

Torine Hildre

Bli bedre kjent med meg

Etter å ha fullført en bachelor i Eiendomsmegling fra BI i Oslo startet jeg å jobbe i hovedstaden. Der opparbeidet jeg meg kunnskap og erfaring i et hett boligmarked. Etter 4 år flyttet jeg hjem igjen til Sunnmøre og startet som eiendomsmegler i Notar Volda. Notar var et naturlig valg for meg med deres gode kultur og omdømme i området.

På fritiden finner du meg enten i skiløypa eller i hagen. Jeg er også interessert i interiør, og bistår gjerne mine kunder med tips for klargjøring av boligen.

Fornøyde kunder er det som motiverer meg til å gjøre mitt beste for deg. Anbefal meg gjerne videre til kjente og kjære!

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig boligprat!