Eiendomsmegler Notar Volda

Eiendomsmegler i Volda

Eiendomsmegler Notar Volda

Finn din lokale eiendomsmegler i Volda nederst på siden. Vårt kontor holder primært åpent mandag - fredag: 09:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Volda ble i 2016 åpnet som en forlengende arm for kontoret vårt i Ulsteinvik, og ligger svært sentralt til i Volda sentrum. Her ønsker vi å tilby våre kunder i Ørsta, Volda og Vanylven et lokalt tilbud fra Sunnmøres ledende eiendomsmegler. 

Våre eiendomsmeglere i Volda og Ulsteinvik har lang fartstid fra salg av alle typer boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Volda, Ørsta, Vanylven og Stryn.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Volda og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi foretar også verdivurderinger av boliger - også for de som ikke skal selge boligen, men trenger en verdivurdering i en annen sammenheng. Kontakt en eiendomsmegler hos oss.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Volda

Eiendomsmegler Notar Volda

Hamnegata 31
6100 Volda
Åpningstider
Mandag - fredag: 09:00-16:00

Ansatte Eiendomsmegler Notar Volda

Hedda Nedrelid

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Ludvig Sandström

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kristin Leirbekk Husøy

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF/Avdelingsleder

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.