Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik

Eiendomsmegler i Ulsteinvik

Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik

Finn din lokale eiendomsmegler nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag:  08:00 - 16:00

Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik ble åpnet i 2006 og ligger sentralt til i sentrum like ved Blåhuset. Notar har siden oppstarten vært den ledende eiendomsmegleren på Søre Sunnmøre.

Våre ansatte eiendomsmeglere har lang fartstid fra salg av alle typer boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked enten du skal kjøpe eller selge bolig. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Volda, Ørsta og Vanylven.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar Ulsteinvik innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Sunnmøre og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi foretar også verdivurderinger av boliger - også for de som ikke skal selge boligen, men trenger en verdivurdering i en annen sammenheng.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid. Vi ønsker deg velkommen innom for en uforpliktende og kostnadsfri boligprat med en av våre meglere!

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Ulsteinvik

Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik

Bjørndalvegen 3 A
6065 ULSTEINVIK

Ansatte Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik

Martin Haddal

Salgssjef/Partner/Eiendomsmegler MNEF

Stine Furnes Skodje

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Ludvig Sandström

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Hedda Nedrelid

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Martin Haddal

Martin Mork Kleppe

Etter å ha fullført 3 års utdanning på BI Nydalen begynte jeg som eiendomsmeglerfullmektig ved Notar i Ulsteinvik. Notar falt naturlig for meg da jeg flyttet hjem til Sunnmøre, på grunn av sin gode kultur, både blant kollegaer og mot kunder. Jeg har nå jobbet i Notar i 5 år. I denne perioden har jeg solgt både leiligheter, eneboliger, og fritidseiendommer. Jeg har høyt fokus på at både kjøper og selger skal få en god salgsprosess, med god informasjon og kommunikasjon gjennom hele prosessen. Siste tiden har spesialisert meg mer mot det faglige. Der vi har høyt fokus på å levere god faglig kvalitet til våre kunder. På fritiden er jeg glad i å bruke naturen rundt oss her på Sunnmøre, og går ofte på fjellet i alle kommunene i distriktet. Noe som har gjort meg godt kjent i alle kriker og kroker rundt om på Sunnmøre. God avkobling for å yte maksimalt for mine kunder. Kontakt meg gjerne for en uforpliktende boligprat, dersom du går med tanker om å selge bolig.

Kristin Leirbekk Husøy

Jeg har fokus på det som er viktig for deg når du skal selge din bolig – at du skal få markedets beste pris. Ved å sørge for at boligen din presenteres best mulig, markedsføres på en effektiv og treffsikker måte og at alle interessenter blir fulgt godt opp, skaper jeg en merverdi for deg som boligselger. Jeg er detaljfokusert og overlater ingenting til tilfeldighetene. Ved å være strukturert og disiplinert sørger jeg for at din salgsprosess foregår så effektivt og knirkefritt som mulig. Jeg fokuserer også på å være en pålitelig støttespiller gjennom prosessen og er alltid tilgjengelig for spørsmål dersom du skulle lure på noe. Ved å bruke meg som megler skal du oppleve at du blir ivaretatt og veiledet fra start til slutt!

Stine Furnes Skodje

Jeg har en 3-årig bachelorgrad i Eiendomsmegling fra BI i Oslo. I 2019 gav jeg slipp på storby-tilværelsen og vendte nesa mot Sunnmøre. Jeg flyttet hit sammen med familien min, og var så heldig å få jobb i Notar ikke lenge etter. Som relativt nyutdannet er jeg faglig oppdatert og særlig engasjert og motivert for å yte mitt aller beste når jeg går inn i en salgsprosess. Jeg er opptatt av kvalitet i alle ledd, og jeg gir mine kunder god oppfølging fra første møte frem til overtakelse. Jeg er grundig og streber etter at både kjøper og selger føler seg ivaretatt og trygge. På fritiden tilbringer jeg tid med familien min, er glad i all type fiske, naturopplevelser og matlaging. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende boligprat, hvis du trenger en verdivurdering eller går i tankerne på selge!

Ludvig Sandström

Yvonne Kirkenes Kopperstad

Jeg studerer til å bli eiendomsmegler ved BI Handelshøyskole og har i dag en fulltidsstilling som trainee hos Notar Moa, noe som gjør meg bedre rustet til min videre karriere som eiendomsmegler. Her hos Notar tar jeg del i mange av oppgavene og bistår meglerne med tilrettelegging og praktiske gjøremål. Jeg er en blid og positiv jente som gjerne yter det lille ekstra. Jeg ønsker at alle involverte i en handel skal oppleve ivaretakelse og profesjonalitet. Min hjemby er Ulsteinvik, men jeg flyttet til Ålesund i 2020 og trives godt her. Gjennom hele oppveksten har jeg vært aktiv innen rytmisk gymnastikk, både som utøver og trener. Dette har gjort meg strukturert og vant til et høyt tempo, noe som er viktig i dette yrket.

Hedda Nedrelid

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.