Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik

Eiendomsmegler i Ulsteinvik

Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik

Finn din lokale eiendomsmegler nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag:  08:00 - 16:00

Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik ble åpnet i 2006 og ligger sentralt til i sentrum like ved Blåhuset. Notar har siden oppstarten vært den ledende eiendomsmegleren på Søre Sunnmøre.

Våre ansatte eiendomsmeglere har lang fartstid fra salg av alle typer boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked enten du skal kjøpe eller selge bolig. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Volda, Ørsta og Vanylven.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar Ulsteinvik innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Sunnmøre og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi foretar også verdivurderinger av boliger - også for de som ikke skal selge boligen, men trenger en verdivurdering i en annen sammenheng.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid. Vi ønsker deg velkommen innom for en uforpliktende og kostnadsfri boligprat med en av våre meglere!

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Ulsteinvik

Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik

Bjørndalvegen 3 A
6065 ULSTEINVIK

Ansatte Eiendomsmegler Notar Ulsteinvik

Hedda Nedrelid

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Martin Haddal

Daglig leder/Partner/Eiendomsmegler MNEF

Martin Mork Kleppe

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kristin Leirbekk Husøy

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF/Avdelingsleder Volda

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.