Eiendomsmegler Notar Surnadal

Eiendomsmegler i Surnadal

Eiendomsmegler i Surnadal

Finn din lokale eiendomsmegler i Surnadal nederst på siden. Eiendomsmegler Notar Surnadal har kontor i 3. etasje i Landbrukshuset på Skei. Aleksander Faksvåg Talgø har ansvaret for kontoret og han har vært eiendomsmegler i Surnadal fra 2013. Siden den tid har han solgt mange boliger og har god kunnskap på området.

Siden 2013 er det solgt både eneboliger, leiligheter, fritidsboliger, samt landbruk- og næringseiendommer i områdene Halsa, Surnadal og Rindal. I 2019 ble det også solgt nybyggprosjektet med 7 leiligheter i Bårdshaugvegen 11 i Surnadal.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Eiendomsmegler Notar Surnadal er boligspesialisten i Surnadal og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vårt fremste fokus er å sørge for fornøyde kunder. Dette gjør vi gjennom bred fagkunnskap og levende engasjement. Som uavhengig eiendomsmeglerkontor er vi kundeorientert og målrettet – spesialisert på boligsalg.

Ta kontakt med oss for flere argumenter for hvorfor Notar bør være ditt klare førstevalg innen eiendomsmegling!

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Surnadal

Eiendomsmegler Notar Surnadal

Svartvassvegen 2
6650 Surnadal

Ansatte Eiendomsmegler Notar Surnadal

Jeg er født og oppvokst i Kristiansund. Jeg ble utdannet eiendomsmegler fra BI og har vært ansatt i Notar siden 2011 og har vært eiendomsmegler siden 2013. I tiden som eiendomsmegler har jeg solgt boliger, fritidseiendommer både ved sjøen og på fjellet. Jeg har god erfaring med nybyggprosjekter, næringseiendommer og landbrukseiendom både i Kristiansund og omegn.

For meg er det viktig å ha kundene i fokus slik at både kjøper og selger sitter igjen med en god magefølelse. Derfor er det viktig for meg å være en faglig dyktig megler slik du som kunde skal føle deg godt i varetatt da du selger din bolig.

Aleksander Faksvåg Talgø

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.