Eiendomsmegler Notar Stavanger

Eiendomsmegler i Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger

Finn din lokale eiendomsmegler i Stavanger nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Eiendomsmegler Notar Stavanger sitt kontor ligger i Lars Hertervigs gate 5. Kontoret ligger like overfor Herbarium kjøpesenter.

Vi har i løpet av årene opparbeidet oss et meget godt rykte som en positiv, engasjert og seriøs eiendomsmegler, som alltid yter 100 prosent for våre kjøpere og selgere.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss som eiendomsmeglere, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Stavanger og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi er spesialister på boligsalg, og fokuserer kun på eiendomsmegling. Derfor er vi ikke tilknyttet noen bank.

Vi betjener i hovedsak Stavanger, Sandnes, Ålgård, Randaberg, Rennesøy og Sola, men vi tar også på oss salgsoppdrag utenfor vårt kjerneområde etter avtale. Stavanger Eiendomsformidling AS omsetter alle typer eiendommer.

Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat med en lokalkjent eiendomsmegler.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger

Lars Hertervigs gate 5
4003 STAVANGER

Ansatte Eiendomsmegler Notar Stavanger

Alissa Jørgensen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Erling Hølland

Daglig leder / Eiendomsmegler

Svein Magnus Melgaard

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Espen Øverås

Eiendomsmegler / Partner

Jill Eide

Eiendomsmegler MNEF

Therese Sekse

Eiendomsmeglerfullmektig

Fredrik Christensen

Eiendomsmeglerfullmektig

Maria Ivanova

Alissa Jørgensen

Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2005. Daglig leder og medeier siden 2007. Velger du meg som din eiendomsmegler så får du en erfaren og dyktig megler. Jeg liker å si at jeg har verdens beste jobb ettersom jeg har den samme energien og gnisten jeg hadde da jeg begynte. Det er like spennende å selge en liten leilighet som en dyr enebolig. Med en leilighet så får man ofte kontakt med førstegangskjøpere som gjerne kjøper sin første leilighet. Med større boliger hjelper man gjerne kjøpere med å finne "drømmeboligen" sin. Alt har sin sjarm og det er svært givende å få være med på denne reisen. Jeg er gift og har 2 flotte barn. På fritiden er jeg glad i å spille fotball, squash og gå turer i skog og mark med familien.

Erling Hølland

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Notar i 15 år, hvor av jeg i 13 av de også har vært partner. På den tiden har jeg solgt over 1000 eiendommer, i forskjellige størrelser og prisklasser. Jeg har dermed opparbeidet meg både en god erfaring, samt kjennskap til vårt lokalmarked. I min karriere har opplevd både opp- og nedturer i boligmarkedet. Dette har sørget for at jeg er trygg på at jeg kan levere det som kreves, uavhengig av markedssituasjonen. Som tidligere ishockeyspiller for Stavanger Oilers er jeg vant til et høyt tempo, noe som også gjenspeiler meg i arbeidshverdagen. Eiendomsmegling for meg er ikke bare en jobb, men en livsstil. Jeg tar det som en stor tillitserklæring at mine kunder velger nettopp meg til å forvalte det mest dyrebare de eier i kroner og øre. Denne tilliten er jeg bevisst, og jeg gjør alltid mitt ytterste for å gjøre både selger og kjøper fornøyd. Det å oppleve gleden til en kjøper som har fått tilslaget på sin drømmebolig, eller en selger som får en høy salgssum, gjør at jeg ser frem til hver en ny arbeidsdag. Min målsetning er at samtlige av mine kunder skal anbefale meg videre til sine venner og bekjente. Ring meg i dag for en uforpliktende boligprat.

Svein Magnus Melgaard

Jeg elsker å jobbe med salg og relasjonsbygging. Dette har vært min underliggende drivkraft for å bli kundens beste rådgiver i salgsprosessen. Det er lite som kan erstatte følelsen av å bevise for kunden at de har valgt rett eiendomsmegler. Kunden skal ha følelsen av at det «lille ekstra» alltid blir gjort. Det er nemlig slik man får gode ambassadører. Kundene mine opplever meg som tilgjengelig, tillitsvekkende og dyktig. Dette kombinert med mitt naturlige konkurranseinstinkt, har bidratt til at jeg har blitt en av regionens mest profilerte meglere. På fritiden verdsetter jeg å kunne senke skuldrene. Det kan gjerne være en ferie utenlands, treningsøkter eller turer i skog og mark. Når det endelig er mandag, startes uken med en svømmetur på morgenkvisten. Er du ute etter en dedikert megler som setter kundene først? Da garanterer jeg deg en god magefølelse.

Espen Øverås

Et godt samarbeid, en skreddersydd salgsstrategi og gode resultater er det jeg setter høyest på listen. Jeg er ikke bare opptatt av å gjøre et godt førsteinntrykk, sisteinntrykket er kanskje enda viktigere. Med mine år som eiendomsmegler har jeg opparbeidet meg en god portefølje over hele Rogaland, og står klar til å hjelpe nettopp deg med ditt boligsalg.
Jeg trives veldig i jobben min som eiendomsmeglerfullmektig. Jeg er hardtarbeidende og motivert med god kunnskap om markedet. Med gjennomtenkt strategi og tett oppfølgning sørger jeg for at akkurat du skal oppnå høyest mulig pris for din bolig. Jeg er alltid tilgjengelig på tlf og mail for mine kunder.

Therese Sekse

Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI Bergen. En veldig engasjert og sosial type, tar utfordringer på strak arm og jobber nå som eiendomsmeglerfullmektig/backoffice for å bygge faglig tyngde til en videre karriere.

Fredrik Christensen

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.