Eiendomsmegler Notar Stavanger

Eiendomsmegler i Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger

Finn din lokale eiendomsmegler i Stavanger nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Eiendomsmegler Notar Stavanger sitt kontor ligger i Lars Hertervigs gate 5. Kontoret ligger like overfor Herbarium kjøpesenter.

Vi har i løpet av årene opparbeidet oss et meget godt rykte som en positiv, engasjert og seriøs eiendomsmegler, som alltid yter 100 prosent for våre kjøpere og selgere.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss som eiendomsmeglere, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Stavanger og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi er spesialister på boligsalg, og fokuserer kun på eiendomsmegling. Derfor er vi ikke tilknyttet noen bank.

Vi betjener i hovedsak Stavanger, Sandnes, Ålgård, Randaberg, Rennesøy og Sola, men vi tar også på oss salgsoppdrag utenfor vårt kjerneområde etter avtale. Stavanger Eiendomsformidling AS omsetter alle typer eiendommer.

Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat med en lokalkjent eiendomsmegler.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger

Lars Hertervigs gate 5
4003 STAVANGER

Ansatte Eiendomsmegler Notar Stavanger

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.