Eiendomsmegler Notar Stavanger Park

Eiendomsmegler i Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger Park

Notar Stavanger Park finner du i Auglendsveien 14, vis-à-vis Brustad Bua.

Vi har i løpet av årene opparbeidet oss et meget godt rykte som en positiv, engasjert og seriøs eiendomsmegler, som alltid yter 100 prosent for våre kjøpere og selgere.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss som eiendomsmeglere, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Stavanger og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi betjener i hovedsak Stavanger, Sandnes, Ålgård, Randaberg, Rennesøy og Sola, men vi tar også på oss salgsoppdrag utenfor vårt kjerneområde etter avtale. Notar omsetter alle typer eiendommer.

Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat med en lokalkjent eiendomsmegler.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger Park

Auglendsveien 14
4019 STAVANGER

Ansatte Eiendomsmegler Notar Stavanger Park

Aina Trovåg

Eiendomsmegler MNEF/Partner/Daglig leder

Lillian Tunge

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Alissa Jørgensen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Susanne Sørvåg

Eiendomsmeglerfullmektig
Jeg er en humørfylt eiendomsmegler med over 14 års erfaring. Jeg er meget engasjert i jobben min og gjør alt for at kundene mine skal bli fornøyde. Velger du meg som din megler garanterer jeg den beste oppfølgingen gjennom hele salgsprosessen.

Aina Trovåg

Valget av eiendomsmegler ved et boligsalg har en stor betydning for hvilken salgspris du som selger ender opp med. Her er det viktig at du ser etter en megler med både tilgjengelighet, lokalkunnskap og personlig engasjement når du skal foreta ditt valg. Vår eiendomsmegler Lillian Tunge er en erfaren og hardtarbeidende eiendomsmegler som har jobbet i Notar i 5 år. Hun er godt kjent med dagens boligmarked og vet hva som må til for å oppnå høyest mulig salgspris. Hennes ekspertise er å kunne lytte til kundens behov og skreddersy en salgsprosess som passer kunden, samtidig å presentere boligen på en best mulig måte. «Fokus på gode kundeopplevelser og høy kvalitet på sluttproduktet er noe som jeg alltid setter høyest. Jeg lever av fornøyde kunder, og med Notar i ryggen og tilbakevendende kunder kan jeg derfor trygt si at du vil sitte igjen med en god magefølelse med valget av meg som din megler.»

Lillian Tunge

Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI Bergen. Jeg har jobbet som megler og i Notar siden 2014. I løpet av min meglerkarriere har jeg opparbeidet meg erfaring med salg av ulike typer eiendommer blant annet familieboliger, leiligheter fritidsboliger, og tomter. Jeg er opptatt av at mine kunder skal føle seg ivaretatt under hele prosessen og bruke meg som rådgiver. Med fokus på god dialog med selgere og interessenter samt fokus på nøye gjennomtenkt salgsstrategi tilrettelegger jeg for best mulig salgsresultat for mine kunder. Tilbakemeldinger fra mine tidligere kunder er at jeg er blant annet engasjert, en god rådgiver, tilgjengelig, tydelig i kommunikasjonen, strukturert, effektiv og profesjonell.

Alissa Jørgensen

Susanne Sørvåg

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.