Eiendomsmegler Notar Stavanger Park

Eiendomsmegler i Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger Park

Notar Stavanger Park finner du i Auglendsveien 14, vis-à-vis Brustad Bua.

Vi har i løpet av årene opparbeidet oss et meget godt rykte som en positiv, engasjert og seriøs eiendomsmegler, som alltid yter 100 prosent for våre kjøpere og selgere.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss som eiendomsmeglere, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Stavanger og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi betjener i hovedsak Stavanger, Sandnes, Ålgård, Randaberg, Rennesøy og Sola, men vi tar også på oss salgsoppdrag utenfor vårt kjerneområde etter avtale. Notar omsetter alle typer eiendommer.

Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat med en lokalkjent eiendomsmegler.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger Park

Auglendsveien 14
4019 STAVANGER

Ansatte Eiendomsmegler Notar Stavanger Park

Lillian Tunge

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Alissa Jørgensen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Aina Trovåg

Eiendomsmegler MNEF/Partner/Daglig leder

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.