Eiendomsmegler Notar Sarpsborg

Eiendomsmegler Sarpsborg og Fredrikstad

Eiendomsmegler Notar Sarpsborg

Finn din lokale eiendomsmegler i Sarpsborg og Fredrikstad nederst på siden. Østfold Eiendomsmegling AS har kontorer i Sarpsborg sentrum, like ved Kirkeparken og Festiviteten. Våre eiendomsmeglere jobber hovedsakelig i Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler. Vi tar også på oss oppdrag i omkringliggende områder som Halden, Moss og i Indre Østfold. Våre erfarne og flinke eiendomsmeglere er spesialiserte på sine ulike lokalområder og eiendomstyper.

Vårt fremste fokus er å sørge for fornøyde kunder. Dette gjør vi gjennom bred fagkunnskap og levende engasjement. Som uavhengig eiendomsmegler er vi kundeorientert og målrettet – spesialisert på boligsalg enten du skal selge eller kjøpe bolig. Vi har en kreativ tilnærming, hvor vi skreddersyr foto, markedsføring, presentasjon og annonsering til hvert enkelt oppdrag. Vi ønsker å tenke kvalitet fremfor samlebånd, og bruker derfor mye tid per oppdrag.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Teamet vårt jobber tett sammen og har et svært godt samarbeid. Eiendomsmeglerne våre er genuint glade i jobben sin, og jobber hardt for å sørge for at hver eneste kunde er strålende fornøyd. Vi kombinerer bred fagkunnskap med gode selgeregenskaper, og det gir deg som kunde en trygg, behagelig og lønnsom prosess når du skal selge eiendom.

Ta kontakt med oss for flere argumenter for hvorfor vi bør være ditt klare førstevalg innen eiendomsmegling!

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Sarpsborg

Eiendomsmegler Notar Sarpsborg

Sandesundsveien 9
1706 SARPSBORG

Ansatte Eiendomsmegler Notar Sarpsborg

Caroline Holmskau

Partner - Daglig leder - Eiendomsmegler MNEF

Helge Børsand

Partner - Eiendomsmegler MNEF

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.