Eiendomsmegler Notar Sarpsborg

Eiendomsmegler Sarpsborg og Fredrikstad

Eiendomsmegler Notar Sarpsborg

Finn din lokale eiendomsmegler i Sarpsborg og Fredrikstad nederst på siden. Østfold Eiendomsmegling AS har kontorer i Sarpsborg sentrum, like ved Kirkeparken og Festiviteten. Våre eiendomsmeglere jobber hovedsakelig i Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler. Vi tar også på oss oppdrag i omkringliggende områder som Halden, Moss og i Indre Østfold. Våre erfarne og flinke eiendomsmeglere er spesialiserte på sine ulike lokalområder og eiendomstyper.

Vårt fremste fokus er å sørge for fornøyde kunder. Dette gjør vi gjennom bred fagkunnskap og levende engasjement. Som uavhengig eiendomsmegler er vi kundeorientert og målrettet – spesialisert på boligsalg enten du skal selge eller kjøpe bolig. Vi har en kreativ tilnærming, hvor vi skreddersyr foto, markedsføring, presentasjon og annonsering til hvert enkelt oppdrag. Vi ønsker å tenke kvalitet fremfor samlebånd, og bruker derfor mye tid per oppdrag.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Sarpsborg, Fredrikstad og på Hvaler og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Teamet vårt jobber tett sammen og har et svært godt samarbeid. Eiendomsmeglerne våre er genuint glade i jobben sin, og jobber hardt for å sørge for at hver eneste kunde er strålende fornøyd. Vi kombinerer bred fagkunnskap med gode selgeregenskaper, og det gir deg som kunde en trygg, behagelig og lønnsom prosess når du skal selge eiendom.

Ta kontakt med oss for flere argumenter for hvorfor vi bør være ditt klare førstevalg innen eiendomsmegling!

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Sarpsborg

Eiendomsmegler Notar Sarpsborg

Sandesundsveien 9
1706 SARPSBORG

Ansatte Eiendomsmegler Notar Sarpsborg

Caroline Holmskau

Partner - Daglig leder - Eiendomsmegler MNEF

Helge Børsand

Partner - Eiendomsmegler MNEF

Henrik Lien

Partner - Fagansvarlig - Eiendomsmegler MNEF

Jonas Wright Olaussen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF
Caroline Holmskau - 30 år, fra Fredrikstad og bor i Sarpsborg. Jeg er daglig leder for Notar Sarpsborg, et dyktig team med flinke og herlige folk som er lidenskapelig opptatt av eiendomsmegling. Etter mer enn 10 år i eiendomsbransjen har jeg fått god erfaring med salg av både bolig, prosjekt og fritidseiendommer. Mitt fremste fokus er å yte god service i alle ledd. Sterk faglig kunnskap, tett oppfølging og gode selgeregenskaper er det som utgjør den store forskjellen. Mine tidligere kunder har gitt meg tilbakemelding på at de har satt pris på min positive tilnærming og brennende engasjement. Jeg gir meg ikke før alle parter er strålende fornøyde, og at boligselgeren anbefaler meg videre til alle de kjenner. Jeg er her for å sørge for en trygg, behagelig og lønnsom prosess for deg som boligselger. Bli min neste fornøyde kunde du også - ring meg for en hyggelig boligprat!

Caroline Holmskau

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i 20 år, og har i denne tiden solgt både prosjekter, fritidseiendommer, eneboliger og leiligheter. Som ivrig syklist, både på landeveien og i terrenget, begynner jeg å kjenne til de fleste avkroker i hele distriktet. Med opphold på en hytte hver sommer i hele livet - beliggende mellom Skjebergkilen, Fredrikstad og Hvaler - kjenner jeg også til de fleste holmer og skjær. Jeg er opptatt av at både kjøper og selger får god, riktig og objektiv informasjon under salgsprosessen, og at de føler seg trygge og ivaretatt. Jeg har et høyt servicenivå, har god faglig kunnskap, og er tilgjengelig når det måtte være noe! Jeg legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg og effektiv måte, og det viktigste for meg er at du vil anbefale meg videre til alle du kjenner! Prøv meg da vel?

Helge Børsand

Jeg har vært i eiendomsbransjen siden 2012 og har god erfaring med salg av boliger i stort sett hele Østfold. Kjøp og salg av bolig er en av de største avgjørelsene man tar i livet og det er derfor viktig at din eiendomsmegler har god erfaring, skaper tillit og gir deg gode råd, samt tett og riktig oppfølging. Jeg er genuint opptatt av å ha fornøyde kunder, være kvalitetsbevisst og ikke minst være nøyaktig i jobben jeg gjør. Men det aller viktigste er at jeg gjør det lille ekstra for å oppnå høyest mulig pris for din bolig. Hvis du velger meg som din eiendomsmegler garanterer jeg deg en ambisiøs og fremoverlent megler som har ekte stå på vilje. Jeg vil sørge for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen og jeg vil jobbe hardt for at du skal sitte igjen med en god opplevelse. Om dette er noe du ønsker og ser etter, er jeg overbevist om at jeg er den riktige megleren for deg!

Jonas Wright Olaussen

Mathias 24 år, Jeg jobber som medhjelper og trainee. Dette er en rolle som gjør at jeg både bistår kontoret med små og store praktiske oppgaver, samtidig som jeg lærer mest mulig om hva som skal til for å bli en god eiendomsmegler. Jeg begynner mitt tredje og siste år på meglerstudiet på BI i Oslo August 2021. Jeg begynte min arbeidskarriere som 14-åring og har siden den gang jobbet med salg og kundeservice. Så fra tidlig alder har jeg fått inn under huden at godt utført arbeid med høy kvalitet alltid resulterer i tilfredse kunder. Jeg er opptatt av innovasjon og utvikling, ønsker derfor å tilegne meg så mye kunnskap som mulig slik at jeg på best mulig måte kan være en ressurs for vårt team.

Mathias Hegstad

Karen Vestheim

Jeg er født og oppvokst i fiskeribyen Ålesund, hvor jeg tidlig ble kjent med Notar som selskap og merkevare. I dag jobber jeg som regionleder i Oslo og Viken, og er i høyeste grad aktiv som eiendomsmegler. Både arbeidsmoralen og sunnmørsdialtekten er i god behold. Jeg har god erfaring fra bruktboligmarkedet, men selger også tomter, fritidseiendommer, boliger under oppføring, nybygg og næringsseksjoner. Over tid har jeg opparbeidet meg et godt nettverk blant entreprenører/ utbyggere, og har gode referanser fra ulike prosjekter og kundegrupper. I bransjesammenheng har jeg hatt diverse tillitsvalgtverv i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med engasjement for boligmarkedet, fag og kvalitet, teknologi, miljø og boligpolitikk håper jeg å kunne tilføre høy kvalitet for deg som kunde.

Anders Kløvning

Joakim Karlsen

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.