Eiendomsmegler Notar Salten

Eiendomsmegler i Salten

Eiendomsmegler Notar Salten

Eiendomsmegler Notar Fauske åpnet sitt kontor i 2008 og ligger i ærverdige Solvikgården i Storgata 58 i Fauske sentrum. Finn din lokale eiendomsmegler nederst på siden. Eiendomsmegler, og eier, Asbjørn Ingebrigtsen har over 24 års erfaring med salg av alle typer eiendommer i Indre Salten. Sammen med Eiendomsmegler Magnus Kvarsnes Steinbakk, har vi en unik lokalkunnskap om boligmarked der du bor.  Vårt geografiske salgsområde dekker hele Salten, Fauske/Sørfold/Saltdal og  fra Rødøy i sør til Hamarøy i nord. Vi selger alle type eiendommer:  eneboliger, leiligheter, hytter / fritidseiendommer, tomter og næringseiendommer. Alle våre eiendomsmeglere har lokalkunnskap i sitt område.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Salten og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

De ulike prosesser som kjennetegner en eiendomshandel er mange enten du skal kjøpe eller selge bolig. Gjennom å velge Eiendomsmegler Notar Fauske er du garantert at alle relevante forhold knyttet til gjeldende lovverk og regler blir fulgt opp 100 prosent. Vi gir oss ikke før DU er fornøyd. Selger du gjennom vårt kontor, kan du være sikker på at: trygghet, trivsel og tilhørighet står i fokus når vi arbeider med nettopp din eiendom.

Skal du selge eiendom: Kontakt oss gjerne for en hyggelig og kostnadsfri boligprat med en eiendomsmegler. 

Hos Notar  får du den ekte salgsgarantien: Ingen salg- Ingen regning – Ingen bindingstid

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Selge bolig    Boligportalen

Eiendomsmegler Notar Salten

Grøttingen 13
8058 TVERLANDET

Ansatte Eiendomsmegler Notar Salten

Asbjørn Ingebrigtsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Magnus Kvarsnes Steinbakk

Eiendomsmegler MNEF - Tverlandet/Bodø

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.