Eiendomsmegler Notar Oslo sentrum

Eiendomsmegler i Oslo sentrum

Eiendomsmegler Notar Oslo sentrum

Finn din lokale eiendomsmegler i Oslo sentrum nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 09:00-17:00. 

Eiendomsmegler Notar Oslo sentrum ligger sentralt til i hjertet av Oslo, ved Alexander Kiellands plass.
Innenfor gangavstand har du bydelene St. Hanshaugen, Grünerløkka og Sagene, men vi tar på oss oppdrag i hele Oslo sentrum og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt. 

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Oslo sentrum og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre eiendomsmeglere i Oslo sentrum jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid 

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Oslo sentrum

Eiendomsmegler Notar Oslo sentrum

Waldemar Thranes gate 72
0175 OSLO

Ansatte Eiendomsmegler Notar Oslo sentrum

Carolina Toro

Daglig Leder/Eiendomsmegler NEF/Partner

Ramin Oddin

Salgsleder/Eiendomsmegler MNEF

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Kateryna Sigurjonsson

Partner - Eiendomsmegler MNEF

Abib Isaak Moa

Partner - Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Tor Inge Polden

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF

Michelle Monsen Sveen

Jeg har lang erfaring som eiendomsmegler og vært i bransjen i snart 17 år. Fra ung alder elsket jeg å se på boligannonser og prate om boliger med min far. Opprinnelig er jeg fra Chile, men er oppvokst på Hadeland. De siste 20 årene har jeg bodd i Oslo. Hvis du velger meg som din eiendomsmegler garanterer jeg deg en energisk megler som har ekte stå på vilje. Jeg vil sørge for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen og jeg vil jobbe hardt for at du skal bli fornøyd. I tillegg skreddersyr jeg både råd og løsninger for hver enkelt kunde. Jeg har den kompetansen du vil trenge både når det gjelder det juridiske, men det aller viktigste i budrunden. Om disse egenskapene er viktige for deg, er jeg overbevist om at jeg er den riktige megleren for deg!

Carolina Toro

Ramin Oddin er oppvokst på Ammerud i Oslo og bor selv i Groruddalen. Han har bakgrunn fra salgsbransjen og startet sin karriere som avisselger hos Aftenposten som 14-åring og videre som butikkselger og eiendomsmegler hos Eiendomsmegler 1, der han fikk pallplass som bl.a. Årets Fullmektig og Årets Megler (Oppdrag inn), og var en av de bestselgere i selskapet. Ramin trives godt som daglig leder/eiendomsmegler og har meglet på egen portefølje i mange år og har etablert seg som en ekspert på bydeler som Grorud, Stovner, Alna, Bjerke og Gamle Oslo. Områder han mener har gått fra å være skjulte perler til satsingsområder for byutvikling i Groruddalen og Oslo. Ramin er lidenskapelig engasjert og dyktig. Han er rådgiveren til både kjøper og selger, slik at begge parter er trygge og fornøyde med sin ekte Salgsgaranti. Kun det beste er godt nok for hans kunder. Han har et brennende engasjement og ønsker at du skal være så fornøyd med prosessen at du vil anbefale han minst 10 venner den dagen de skal selge bolig.

Ramin Oddin

Kari startet sin karriere i 1999 og har jobbet i bransjen i 22 år. Kari har lang fartstid i bransjen og har i denne tiden solgt prosjekter, fritidseiendommer, eneboliger og leiligheter. Fra 2007 har hun også vært fagansvarlig. Hennes rolle som fagansvarlig gjør at hun er svært opptatt av kvalitet i alle ledd. I tillegg jobber hun med opplæring av kvalitet og fag på medhjelpere og eiendomsmeglerfullmektige i Notar Oslo. På fritiden er hun engasjert mamma for sine to barn som driver med alpint og fotball. Når hun ønsker å trene selv tar hun seg gjerne en løpetur eller trening innendørs på nærmeste Crossfit senter.

Kari Skottun

Ove Kristian Midtskog er født og oppvokst i Oslo og begynte å jobbe som eiendomsmegler allerede i 1999, han har hovedsakelig omsatt boliger i Oslo og omegn de siste 20 åren. Ove Kristian innehar erfaring, markedskunnskap og en faglig kompetanse som er uvurderlig ved salg av bolig, arbeidet og innsatsen han legger inn i oppdraget vil alltid være av høyeste kvalitet, og det vil være av høyeste prioritet å sørge for at kundene blir holdt godt informert og føler seg trygge og ivaretatte gjennom hele salgsprosessen. Ove Kristian står alltid på alle visninger selv og han kvalitet sikrer bilder og virtuell visning ved å benytte egen fotograf. Ove Kristians mål vil alltid være å gjøre det lille ekstra for kunden i alle faser av salgsprosessen, og det er ofte det som vil være den avgjørende faktoren for å kunne oppnå best mulig pris ved salg av bolig.

Ove Kristian Midtskog

Kateryna mener at alle boliger er unike, akkurat som alle mennesker. Målet hennes ved hvert salg er å fremme det unike i hver bolig og gjøre en salgsprosess skreddersydd for deg. Hun har 4 års erfaring fra bransjen, og med et godt øye for detaljer og et brennende ønske om å oppnå de beste resultatene ved ethvert salg, er hun skapt for denne jobben. Kateryna er utadvendt, og det beste med denne jobben er å møte nye kunder, knytte kontakter og skape relasjon. Som en tidligere profesjonell sjakkspiller, har Kateryna alt under kontroll og tenker alltid 3-4 trekk fremover. Hun har også alltid en klar plan for hvordan dere sammen skal oppnå et høyest mulig pris. Kateryna er kvalitetsbevisst, hardtarbeidende og har høy arbeidskapasitet. De fleste av oss bytter bolig flere ganger i løpet av livet, og uansett om det er ditt første salg eller en av mange, er Kateryna her for å bistå deg med kvalitet i alle ledd. Hennes mål er at du skal bli hennes ambassadør og anbefale henne videre til alle du kjenner. Og når tiden er inne for ditt neste salg, så er det Kateryna du kontakter uten tvil.

Kateryna Sigurjonsson

Abib er utdannet som eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI. Han er en målrettet megler som er pålitelig med øye for detaljer som har et genuint mål om å gjøre det lille ekstra for sine kunder. Tilgjengelighet og fleksibilitet er Abibs sterkeste egenskaper som han ofte hører fra sine kunder. Ellers er han opptatt av at både selger og kjøper skal følge seg trygge og ivaretatt gjennom alle faser av salgsprosessen. Tillit er nøkkelen til et godt samarbeid, og med Abib som megler kan du være sikker på at du og interessentene til din bolig får god oppfølgning og rådgivning. Ta gjerne kontakt med Abib for spørsmål som gjelder boligsalg eller boligkjøp.

Abib Isaak Moa

Jeg er født og oppvokst på Nordmøre, og har stor interesse for eiendomsmarkedet. Jeg er en entusiastisk person som er nøyaktig, iherdig og resultatorientert. Disse egenskapene bruker jeg aktivt i min arbeidshverdag for å skape tillit og trygghet hos mine selgere og deres interessenter. Jeg har jobbet hos Notar på Alexander Kiellands plass i 3 år, først som backoffice, så som eiendomsmeglerfullmektig. Noe av det beste med jobben min er kontakten med kunder, samt det å forhandle mellom partene for å oppnå en best mulig pris. Fornøyde kunder er det jeg lever av og utvilsomt det jeg holder høyest. Dersom du velger meg som din megler vil jeg gjøre alt for at du skal få markedets beste kundeopplevelse. Hos oss i Notar tilbyr vi våre kunder et team av boligspesialister. I tillegg til meg har vi en fast interiørrådgiver som hjelper deg med interiør og møblering og en særdeles dyktig fotograf som også har ansvaret for markedsføring. Vi synes ditt hjem fortjener skreddersøm og ikke samlebånd. Da gjenstår det bare å si at jeg håper du vil ta kontakt og at jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg. Jeg vil bistå deg med salg av boligen din og/ eller rådføring i kjøpsprosessen.

Tor Inge Polden

Jeg er født og oppvokst i fiskeribyen Ålesund, hvor jeg tidlig ble kjent med Notar som selskap og merkevare. I dag jobber jeg som regionleder i Oslo og Viken, og er i høyeste grad aktiv som eiendomsmegler. Både arbeidsmoralen og sunnmørsdialtekten er i god behold. Jeg har god erfaring fra bruktboligmarkedet, men selger også tomter, fritidseiendommer, boliger under oppføring, nybygg og næringsseksjoner. Over tid har jeg opparbeidet meg et godt nettverk blant entreprenører/ utbyggere, og har gode referanser fra ulike prosjekter og kundegrupper. I bransjesammenheng har jeg hatt diverse tillitsvalgtverv i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med engasjement for boligmarkedet, fag og kvalitet, teknologi, miljø og boligpolitikk håper jeg å kunne tilføre høy kvalitet for deg som kunde.

Anders Kløvning

Joakim Karlsen

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.