Eiendomsmegler Notar Molde

Eiendomsmegler i Molde

Eiendomsmegler i Molde

Finn din lokale eiendomsmegler i Molde nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag – fredag:  09:00 – 16:00.

Eiendomsmegler Notar Molde ligger i Grandfjæra Næringspark - sentralt og lett tilgjengelig for deg som kunde.

Vi i Eiendomsmegler Notar Molde er stolte av å kunne få vise deg vårt kundevennlige konsept; profesjonell og uavhengig rådgiving knyttet til eiendomsmegling, enten du er boligselger- eller kjøper.
Her møter du et entusiastisk team med over 20 års kompetanse fra salg av alle typer boliger, også nybygg.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar Molde innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt i Molde , og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Molde og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Som Notarkunde får du topp personlig service, meglere med solid kompetanse og god lokalkunnskap.

Vårt unike markedsføringskonsept, tilgjengelighet og vår uavhengighet gir deg trygghet for den beste prisen.

Eiendomsmegler Notar i Molde gjør vårt ytterste for gjøre den beste jobben for deg, og for din trygghet tilbyr vi også Salgsgaranti: intet salg- ingen regning!

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Eiendommer til salgs hos Notar Molde

Eiendomsmegler Notar Molde

Fannestrandvegen 49 B
6415 MOLDE

Ansatte Eiendomsmegler Notar Molde

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.