Eiendomsmegler Notar Moa

Eiendomsmegler på Moa

Eiendomsmegler Notar Moa

Finn din lokale eiendomsmegler på Moa nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 08:00 - 16:00

Eiendomsmegler Notar Moa ble åpnet i 2006 og ligger i første etasje på MidtMoa like vest for Amfi Moa kjøpesenter. Kontoret dekker i all hovedsak indre bydel i Ålesund, samt kommunene Skodje, Haram, Sula, Ørskog, Sykkylven, Stranda, Stordal og Norddal. Notar Moa er også hovedsete for Notar Nybygg på Sunnmøre.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Moa og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Eiendomsmegler Notar Moa har siden oppstarten vært et av Notars fremste kontor, og allerede etter et drøyt års drift ble de kåret til årets avdeling i Notar-konsernet. Her var kontorets kundetilfredshet og effektivitet tungtveiende grunner til utmerkelsen.

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen.

Notar er boligspesialisten på Sunnmøre og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Ålesund

Eiendomsmegler Notar Moa

Breivikvegen 3 A
6018 ÅLESUND

Ansatte Eiendomsmegler Notar Moa

Ole Christian Walderhaug

Daglig leder/ Partner/ Eiendomsmegler MNEF

Terje Hoel

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Espen Johansen

Eiendomsmegler MNEF/Partner/Salgssjef Nybygg

Lennart Tetlie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Hanne Synnes

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Elise Furland

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Marie Færøy Flem

Har jobbet i Notar siden 2004 og var med på å starte Notar Moa i 2006 og har vært storfornøyd her siden. Selger primært boliger og leiligheter i indre Ålesund og Sula kommune men har solgt de fleste type eiendommer på store deler av Sunnmøre opp gjennom årene. Jeg trives svært godt i jobben som like gjerne kan omtales som en livsstil og er opptatt av at alle mine kunder skal få en særdeles god opplevelse. Har alltid vært en ivrig selger og solgte ofte deler av lunsjen min allerede på barneskolen (True story) Fritiden tilbringes gjerne med familien eller venner og jeg er svært opptatt av fotball. Er ellers et konkurransemenneske og får til tider påpekt at det instinktet av og til er vel høyt hos meg. Jeg har en god arbeidskapasitet, er som oftest tilgjengelig og ingenting er mer gledelig enn fornøyde kunder som anbefaler meg videre. Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat!

Ole Christian Walderhaug

Jeg har meglet siden 2005, og har i denne tiden solgt både prosjekter, fritidseiendommer, tomter, eneboliger og leiligheter. Er oppvokst i hatlane og flyttet til Oslo for å studere. Etter 12 år i hovedstaden tok Notar kontakt og lokket meg tilbake til vakre sunnmøre! På fritiden er jeg engasjert i fotball, friluft, jakt og ski, samt hyggelige sosiale lag med familie og venner. Jeg er en megler som er tilgjengelig døgnet rundt for å få fornøyde kunder som anbefaler meg videre og gode resultater. I tillegg til lang fartstid i bransjen og et høy kompetansenivå beskrives jeg som meget utadvendt, hardtarbeidende og resultatorientert. Velger du meg som megler, er du i trygge hender.
Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2010 og vært megler i Notar siden 2015. Jeg er oppvokst på Hatlaåsen med Lerstad barneskole og videre flyttet min familie til Spjelkavika i ungdomsårene. Bor i dag på Skåthaugen med familien min. Har bodd i Ålesund hele mitt liv utenom 3 år på studie i Bergen. Kjenner derfor markedet og byen Ålesund svært godt. Jobbet med salg siden jeg var 16 år og elsker salgsyrket. Gjennom min jobb som eiendomsmegler selger jeg alt fra hyttetomter til nybyggprosjekter. Jeg er svært opptatt av å yte god service og være en god rådgiver gjennom hele prosessen. Ærlighet ovenfor kunden setter jeg alltid først. I Notar sier vi at godt gjort er bedre enn godt sagt, og dette passer mine verdier som eiendomsmegler svært godt. Kontakt meg så tar vi oss en nærmere prat.

Espen Johansen

Etter å ha fullført 3 års utdanning på BI Bergen begynte jeg å jobbe som eiendomsmeglerfullmektig våren 2010 i samme by. Som født og oppvokst på Skodje ble hjemlengselen fort for stor, dermed flyttet jeg tilbake til mitt vakre Sunnmøre høsten 2010. Etter bare ett år som fullmektig i en annen bedrift kom Notar på banen og ansatte meg. Her har mine 10 år som ansatt gitt meg verdifull erfaring med salg av bolig. Denne salgserfaringen kommer ofte godt med i salgsprosessens mange ulike faser. Noe av det viktigste for meg som megler er at kundene mine skal føle seg trygge og fornøyde, fra oppdraget inngås og helt frem til overtagelsen. På fritiden er jeg glad i å reise, gå på fjellet og ikke minst spille fotball. Alle gode ting for å koble av og lade batteriene til å kunne yte maks for mine kunder. Kontakt meg gjerne for en uforpliktende boligprat hvis du går med tanker om å selge bolig.

Lennart Tetlie

Jeg har jobbet fulltid i meglerbransjen siden 1999. I min tid som aktiv megler så var jeg innom det meste innen eiendomssalg, og jeg har erfaringer med salg av både eneboliger, leiligheter, fritidseiendommer, prosjekter, tvangssalg samt noe næringseiendom. Etter 10 år som megler valgte jeg imidlertid å går over til litt andre oppgaver, og jobber i dag som fagansvarlig. Jeg er født, oppvokst og bosatt i Ålesund. På fritiden tilbringer jeg mye tid med familie og venner, og er jeg befinner meg ofte på hytta på Bjorli, på fjorden med båt eller på naustet langs Borgundfjorden. Jeg har aner fra Nordøyane og Vigra, samboer fra Langevågen, og i tillegg har mitt virke som eiendomsmegler gjort at jeg kjenner markedsområdet jeg jobber i godt. Jeg er opptatt av at både kjøper og selger får god, riktig og objektiv informasjon under salgsprosessen, og at de skal føle seg trygge og ivaretatt. Jeg har god faglig kunnskap og bistår meglerne med å legge til rette for at kjøp og salg av eiendommer skal skje på en trygg og effektiv måte. Både jeg og mine kollegaer lever av og motiveres av fornøyde kunder, og det er viktig for oss at du anbefaler oss videre til alle du kjenner. Gir du oss sjansen til å bevise dette?

Hanne Synnes

Jeg er en engasjert og motivert eiendomsmegler, som elsker jobben min! Jeg har jobbet i Notar siden 2016, og selger boliger hovedsakelig i områdene Sula, gamle Ålesund og i Vestnes kommune. I tillegg er jeg en av få i Notar som er spesialisert innenfor nybygg, og selger både mindre- og større boligprosjekter. Det viktigste for meg er at kundene mine skal bli så fornøyd at de vil anbefale meg videre til familie, venner og bekjente. Derfor er jeg opptatt av å levere kvalitet, faglig kunnskap, råd og veiledning, samt god oppfølging gjennom hele salgsprosessen. På fritiden liker jeg å sosialisere meg, trene og høre en god podcast. Men jeg må innrømme at det fort kan bli litt jobbing på fritiden også – rett og slett fordi jeg synes det er så gøy.

Elise Furland

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.