Eiendomsmegler Notar Moa

Eiendomsmegler på Moa

Eiendomsmegler Notar Moa

Finn din lokale eiendomsmegler på Moa nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 08:30 - 16:00

Eiendomsmegler Notar Moa ble åpnet i 2006 og ligger i første etasje på MidtMoa like vest for Amfi Moa kjøpesenter. Kontoret dekker i all hovedsak indre bydel i Ålesund, samt kommunene Skodje, Haram, Sula, Ørskog, Sykkylven, Stranda, Stordal og Norddal. Notar Moa er også hovedsete for Notar Nybygg på Sunnmøre.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Moa og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Eiendomsmegler Notar Moa har siden oppstarten vært et av Notars fremste kontor, og allerede etter et drøyt års drift ble de kåret til årets avdeling i Notar-konsernet. Her var kontorets kundetilfredshet og effektivitet tungtveiende grunner til utmerkelsen.

Notar er boligspesialisten på Sunnmøre og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Ålesund

Eiendomsmegler Notar Moa

Breivikvegen 3 A
6018 ÅLESUND

Ansatte Eiendomsmegler Notar Moa

Hanne Synnes

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Ole Christian Walderhaug

Daglig leder/ Partner/ Eiendomsmegler MNEF

Terje Hoel

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Lennart Tetlie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.