Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Eiendomsmegler i Kristiansund

Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Finn din lokale eiendomsmegler i Kristiansund nederst på siden.Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 08:30 - 16:00

Eiendomsmegler Notar Kristiansund ble etablert i 2003, og har fra starten og frem til nå vært den ledende eiendomsmegleren på Nordmøre.

Våre eiendomsmeglere har lang fartstid fra salg av boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Kristiansund, Averøy, Tingvoll, Gjemnes, Halsa, Surnadal, Eide, Aure og Smøla.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegler Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Eiendomsmegler Notar Kristiansund er boligspesialisten i Kristiansund og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Eiendomsmegler Notar Kristiansund er Nordmøres eneste uavhengige boligspesialist som er lokalt eid og ikke tilknyttet noen bank. 

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet, profesjonalitet, og nøytrale boligråd gjennom hele prosessen fra vår eiendomsmegler.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Vi ønsker deg velkommen innom for en uforpliktende og kostnadsfri boligprat med en eiendomsmegler!

Verdivurdering bolig Kristiansund   Boliger til salgs Kristiansund

Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Langveien 51
6510 KRISTIANSUND N

Ansatte Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Stig Flemmen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Anders Havneraas

Eiendomsmegler MNEF/ Partner

John Vegard Berntzen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Iren Bjølverud Nedregotten

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Even Amundøy

Eiendomsmeglerfullmektig
Jeg er født og oppvokst i Kristiansund og har derfor svært god kjennskap til boligmarkedet på Nordmøre. Det at jeg har vært i Notar siden 2001, har gitt meg en kunnskap om kjøp og salg av bolig som har kommet kundene til gode. Eiendomsmegling har blitt en livsstil for meg, og jeg har derfor alltid hatt et sterkt fokus på gode prestasjoner, gode kundeopplevelser og gjerne med et stort engasjement.. «Jeg har alltid vært en sosial og omgjengelig person som liker å jobbe med mennesker både på jobben og på fritiden, hvor jeg alltid har vært svært engasjert i fotballen i Kristiansund. Som leder av Notar Kristiansund har jeg hele tiden vært opptatt av at kjøp og salg av bolig skal være en ryddig og grundig prosess for alle involverte parter. Den faglig tyngden som er bygd opp over lang tid hjelper derfor veldig i prosessen med salg av alle typer eiendommer».

Stig Flemmen

Jeg startet reisen min i Notar i 2011 som medhjelper og sommervikar. Samtidig som jeg tok studiene i Trondheim. Da jeg ble ferdig utdannet i 2013, flyttet jeg hjem til Kristiansund og begynte å megle. Jeg elsket jobben min fra første sekund. På fritiden liker jeg å trene og være sosial. Jeg prøver også å reise og oppleve nye plasser så fremt det lar seg gjøre i en hektisk hverdag. Jeg liker også å gå på toppturer i fjellet. Det aller viktigste for meg er fornøyde kunder, og for å klare å oppnå det legger jeg ned 70-80 arbeidstimer hver uke, året rundt. Jeg opplever flere ganger i uken at jeg blir kontaktet av folk som har fått meg anbefalt. Det er ikke noe som gjør meg mer glad enn det. - Årets megler i hele Notar-kjeden i 2018 - Årets megler i hele Notar-kjeden i 2019 - Årets megler i hele Notar-kjeden i 2020

Anders Havneraas

John Vegard Berntzen

Jeg er født og oppvokst i Kristiansund. Jeg ble utdannet eiendomsmegler fra BI og har vært ansatt i Notar siden 2011 og har vært eiendomsmegler siden 2013. I tiden som eiendomsmegler har jeg solgt boliger, fritidseiendommer både ved sjøen og på fjellet. Jeg har god erfaring med nybyggprosjekter, næringseiendommer og landbrukseiendom både i Kristiansund og omegn.

For meg er det viktig å ha kundene i fokus slik at både kjøper og selger sitter igjen med en god magefølelse. Derfor er det viktig for meg å være en faglig dyktig megler slik du som kunde skal føle deg godt i varetatt da du selger din bolig.

Aleksander Faksvåg Talgø

Jeg er utdannet eiendomsmegler og har jobbet som medhjelper i Notar siden våren 2017. Som medhjelper får jeg benyttet min faglige kunnskap til å legge til rette for kjøp og salg av eiendommer. For meg er det viktig at kjøper og selger skal ha en trygg og god magefølelse gjennom hele prosessen. På fritiden er jeg glad i å være med familie og venner. Jeg er også glad i å ta meg en lengre tur på fjellet og se en god serie.

Iren Bjølverud Nedregotten

Jeg er født og oppvokst i Kristiansund og har jobbet med boligsalg på Nordmøre i flere år. Jeg er opptatt av god oppfølging og at kundene skal føle seg god ivaretatt gjennom prosessen. «Mitt mål er at alle kunder skal få en god opplevelse i møte med meg som megler. Jeg legger vekt på en trygg, profesjonell og tillitsvekkende gjennomføring av mine oppdrag» Jeg kan beskrives som en dedikert og tillitsvekkende eiendomsmegler. Jeg står alltid på for å gjøre det lille ekstra for mine kunder. Med bachelor i eiendomsmegling samt økonomi og administrasjon har jeg et godt grunnlag for å veilede kundene til en trygg bolighandel.

Even Amundøy

Henrik Kleivenes

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.