Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Eiendomsmegler i Kristiansund

Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Finn din lokale eiendomsmegler i Kristiansund nederst på siden.Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 08:30 - 16:00

Eiendomsmegler Notar Kristiansund ble etablert i 2003, og har fra starten og frem til nå vært den ledende eiendomsmegleren på Nordmøre.

Våre eiendomsmeglere har lang fartstid fra salg av boliger, og innehar en unik lokalkunnskap om ditt boligmarked. Vi selger alle typer eiendommer i kommunene Kristiansund, Averøy, Tingvoll, Gjemnes, Halsa, Surnadal, Eide, Aure og Smøla.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegler Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Eiendomsmegler Notar Kristiansund er boligspesialisten i Kristiansund og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Eiendomsmegler Notar Kristiansund er Nordmøres eneste uavhengige boligspesialist som er lokalt eid og ikke tilknyttet noen bank. 

Selge og kjøpe bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet, profesjonalitet, og nøytrale boligråd gjennom hele prosessen fra vår eiendomsmegler.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Vi ønsker deg velkommen innom for en uforpliktende og kostnadsfri boligprat med en eiendomsmegler!

Verdivurdering bolig Kristiansund   Boliger til salgs Kristiansund

Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Langveien 51
6510 KRISTIANSUND N

Ansatte Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Hanne Bjørglund

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Stig Flemmen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Anders Havneraas

Eiendomsmegler MNEF/ Partner

John Vegard Berntzen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Iren Bjølverud Nedregotten

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Even Amundøy

Eiendomsmeglerfullmektig

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.