Eiendomsmegler Notar Ensjø

Eiendomsmegler på Ensjø

Eiendomsmegler Notar Ensjø

Finn din lokale eiendomsmegler på Ensjø nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 09:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Ensjø holder til på Ensjø Torg i «nye» Hovinbyen,  en spennende bydel i utvikling hvor bla NRKs  hovedkontor flytter inn i løpet av de kommende årene. Hovinbyen fikk sitt navn etter Oslo kommunes største byutviklingsområde og strekker seg fra Bjerke i nord til Bryn i sør, fra Løren i vest til Breivoll i øst.

Vi tar på oss eiendomsmegleroppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Ensjø og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre eiendomsmeglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Oslo

Eiendomsmegler Notar Ensjø

Ensjøveien 21 G
0655 OSLO

Ansatte Eiendomsmegler Notar Ensjø

Ramin Oddin

Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF

Abib Moh

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF
Ramin Oddin er oppvokst på Ammerud i Oslo og bor selv i Groruddalen. Han har bakgrunn fra salgsbransjen og startet sin karriere som avisselger hos Aftenposten som 14-åring og videre som butikkselger og eiendomsmegler hos Eiendomsmegler 1, der han fikk pallplass som bl.a. Årets Fullmektig og Årets Megler (Oppdrag inn), og var en av de bestselgere i selskapet. Ramin trives godt som daglig leder/eiendomsmegler og har meglet på egen portefølje i mange år og har etablert seg som en ekspert på bydeler som Grorud, Stovner, Alna, Bjerke og Gamle Oslo. Områder han mener har gått fra å være skjulte perler til satsingsområder for byutvikling i Groruddalen og Oslo. Ramin er lidenskapelig engasjert og dyktig. Han er rådgiveren til både kjøper og selger, slik at begge parter er trygge og fornøyde med sin ekte Salgsgaranti. Kun det beste er godt nok for hans kunder. Han har et brennende engasjement og ønsker at du skal være så fornøyd med prosessen at du vil anbefale han minst 10 venner den dagen de skal selge bolig.

Ramin Oddin

Ove Kristian Midtskog er født og oppvokst i Oslo og begynte å jobbe som eiendomsmegler allerede i 1999, han har hovedsakelig omsatt boliger i Oslo og omegn de siste 20 åren. Ove Kristian innehar erfaring, markedskunnskap og en faglig kompetanse som er uvurderlig ved salg av bolig, arbeidet og innsatsen han legger inn i oppdraget vil alltid være av høyeste kvalitet, og det vil være av høyeste prioritet å sørge for at kundene blir holdt godt informert og føler seg trygge og ivaretatte gjennom hele salgsprosessen. Ove Kristian står alltid på alle visninger selv og han kvalitet sikrer bilder og virtuell visning ved å benytte egen fotograf. Ove Kristians mål vil alltid være å gjøre det lille ekstra for kunden i alle faser av salgsprosessen, og det er ofte det som vil være den avgjørende faktoren for å kunne oppnå best mulig pris ved salg av bolig.

Ove Kristian Midtskog

Abib er utdannet som eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI. Han er en målrettet megler som er pålitelig med øye for detaljer som har et genuint mål om å gjøre det lille ekstra for sine kunder. Tilgjengelighet og fleksibilitet er Abibs sterkeste egenskaper som han ofte hører fra sine kunder. Ellers er han opptatt av at både selger og kjøper skal følge seg trygge og ivaretatt gjennom alle faser av salgsprosessen. Tillit er nøkkelen til et godt samarbeid, og med Abib som megler kan du være sikker på at du og interessentene til din bolig får god oppfølgning og rådgivning. Ta gjerne kontakt med Abib for spørsmål som gjelder boligsalg eller boligkjøp.

Kari Skottun

Jeg er født og oppvokst i fiskeribyen Ålesund, hvor jeg tidlig ble kjent med Notar som selskap og merkevare. I dag jobber jeg som regionleder i Oslo og Viken, og er i høyeste grad aktiv som eiendomsmegler. Både arbeidsmoralen og sunnmørsdialtekten er i god behold. Jeg har god erfaring fra bruktboligmarkedet, men selger også tomter, fritidseiendommer, boliger under oppføring, nybygg og næringsseksjoner. Over tid har jeg opparbeidet meg et godt nettverk blant entreprenører/ utbyggere, og har gode referanser fra ulike prosjekter og kundegrupper. I bransjesammenheng har jeg hatt diverse tillitsvalgtverv i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med engasjement for boligmarkedet, fag og kvalitet, teknologi, miljø og boligpolitikk håper jeg å kunne tilføre høy kvalitet for deg som kunde.

Anders Kløvning

Joakim Karlsen

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.