Eiendomsmegler Notar Ensjø

Eiendomsmegler på Ensjø

Eiendomsmegler Notar Ensjø

Finn din lokale eiendomsmegler på Ensjø nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag – fredag: 09:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Ensjø holder til på Ensjø Torg i «nye» Hovinbyen,  en spennende bydel i utvikling hvor bla NRKs  hovedkontor flytter inn i løpet av de kommende årene. Hovinbyen fikk sitt navn etter Oslo kommunes største byutviklingsområde og strekker seg fra Bjerke i nord til Bryn i sør, fra Løren i vest til Breivoll i øst.

Vi tar på oss eiendomsmegleroppdrag i hele Oslo og Akershus. Vi er Boligspesialisten Notar - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Ensjø og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vårt mål er å være det beste alternativet. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig! Våre eiendomsmeglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere.

Som alle andre Notar-avdelinger har vi Notars unike salgsgaranti: Intet salg - ingen regning - ingen bindingstid

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Oslo

Eiendomsmegler Notar Ensjø

Ensjøveien 21 G
0655 OSLO

Ansatte Eiendomsmegler Notar Ensjø

Ramin Odden

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Abib Isaak Moa

Eiendomsmeglerfullmektig

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF

Ramin Odden

Ove Kristian Midtskog

Abib Isaak Moa

Kari Skottun

Jeg er født og oppvokst i fiskeribyen Ålesund, hvor jeg tidlig ble kjent med Notar som selskap og merkevare. I dag jobber jeg som regionleder i Oslo og Viken, og er i høyeste grad aktiv som eiendomsmegler. Både arbeidsmoralen og sunnmørsdialtekten er i god behold. Jeg har god erfaring fra bruktboligmarkedet, men selger også tomter, fritidseiendommer, boliger under oppføring, nybygg og næringsseksjoner. Over tid har jeg opparbeidet meg et godt nettverk blant entreprenører/ utbyggere, og har gode referanser fra ulike prosjekter og kundegrupper. I bransjesammenheng har jeg hatt diverse tillitsvalgtverv i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med engasjement for boligmarkedet, fag og kvalitet, teknologi, miljø og boligpolitikk håper jeg å kunne tilføre høy kvalitet for deg som kunde.

Anders Kløvning

Joakim Karlsen

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.