Eiendomsmegler Notar Drammen

Eiendomsmegler i Drammen

Eiendomsmegler Notar Drammen

Finn din lokale eiendomsmegler i Drammen nederst på siden. Vi holder til i hyggelige lokaler i Byhaven på Strømsø, en spennende bydel i stor utvikling. Vi tar på oss alle typer eiendomsmegleroppdrag, og vi kjenner som eiendomsmeglere boligmarkedet i Drammen og omegn godt. 

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Drammen og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Alle eiendomsmeglere er ulike, med sine særegne kunnskaper, erfaringer og personlige egenskaper. På samme måte byr alle oppdrag på ulike utfordringer og problemstillinger. Vi jobber derfor med en unik, tilpasset tilrettelegging av hvert eneste oppdrag. Hvert salg krever sin spesielle tilnærming og oppfølging. Boligspesialisten Notar skiller seg fra andre selskap med tydelig fokus på selve boligsalget. Vi er et eiendomsmeglingsfirma eid av eiendomsmeglere, og vi er overbevist om at den beste eiendomsmegleren er den som er spesialisert og uavhengig. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig. Våre meglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere.

Og kanskje det viktigste, vi gir kunden fleksibilitet og sikkerhet gjennom vår unike salgsgaranti: Ingen salg – ingen regning – ingen bindingstid. Slik unngår vi at våre kunder må ta forhastede beslutninger eller blir sittende igjen med en stor regning uten å ha oppnådd et ønsket resultat.

Vårt konsept er annerledes, og vi ønsker ikke å være en i mengden. Vi er Boligspesialisten Notar i Drammen - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Bolig til salgs Drammen

Eiendomsmegler Notar Drammen

Eliesons gate 4
3044 DRAMMEN

Ansatte Eiendomsmegler Notar Drammen

Madeleine Lauritzen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Anders Kløvning

Regionsleder Oslo & Viken/ Eiendomsmegler MNEF
Jeg er en engasjert og resultatorientert eiendomsmegler som hele tiden fokuserer på hvordan jeg kan skape et best mulig resultat for mine kunder. Som eiendomsmegler og fagansvarlig i Notar er jeg spesielt opptatt av ryddighet, yte god service og skape tillitt basert på kunnskap og tilgjengelighet. På denne måten knytter jeg ofte langvarige relasjoner til menneskene jeg møter og det er en stor glede å se at kundene gjerne anbefaler meg videre og kommer tilbake til meg igjen når de trenger bistand med kjøp eller salg av bolig. Gjennom årene har jeg opparbeidet meg en solid og bred erfaring innenfor bruktbolig og fritidseiendommer og megler eiendommer av ulike størrelser og omfang. For å sikre at du som kunde oppnår høyest mulig pris for boligen din, vil jeg sørge for å levere kvalitet i alle deler av prosessen.

Madeleine Lauritzen

For tiden kombinerer jeg trainee-jobben hos Notar med en bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Jobberfaringen hos Notar har vært til stor hjelp på skolebenken, og jeg har fått muligheten til å kombinere teori med praksis. På denne måten har jeg allerede fått verdifull erfaring, kompetanse og et nettverk som vil ruste meg godt for arbeidslivet. Hvis alt går etter planen, er jeg eiendomsmeglerfullmektig i juni 2022. Jeg gleder meg til å kunne bistå kundene i en av de største hendelsene i livet deres. Å bidra til at denne prosessen oppleves som trygg, og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Kvalitet i alle ledd, kundetilfredshet og tilgjengelighet er derfor mine største fokusområder. I tillegg er lokalkunnskap essensielt. Selv er jeg oppvokst og bor på Åssiden, som har gitt meg god lokalkunnskap innenfor Drammens mange bydeler. Fritiden bruker jeg med familie og venner, og jeg er i tillegg aktiv med trening. Jeg har en bakgrunn som håndballspiller, hvor jeg tar med meg et konkurranseinstinkt og en arbeidsmoral som kommer godt med når jeg skal selge din bolig.

Frida Ørpen Simonsen

Jeg er født og oppvokst i fiskeribyen Ålesund, hvor jeg tidlig ble kjent med Notar som selskap og merkevare. I dag jobber jeg som regionleder i Oslo og Viken, og er i høyeste grad aktiv som eiendomsmegler. Både arbeidsmoralen og sunnmørsdialtekten er i god behold. Jeg har god erfaring fra bruktboligmarkedet, men selger også tomter, fritidseiendommer, boliger under oppføring, nybygg og næringsseksjoner. Over tid har jeg opparbeidet meg et godt nettverk blant entreprenører/ utbyggere, og har gode referanser fra ulike prosjekter og kundegrupper. I bransjesammenheng har jeg hatt diverse tillitsvalgtverv i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med engasjement for boligmarkedet, fag og kvalitet, teknologi, miljø og boligpolitikk håper jeg å kunne tilføre høy kvalitet for deg som kunde.

Anders Kløvning

Joakim Karlsen

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.