Eiendomsmegler Notar Drammen

Eiendomsmegler i Drammen

Eiendomsmegler Notar Drammen

Finn din lokale eiendomsmegler i Drammen nederst på siden. Vi holder til i hyggelige lokaler i Byhaven på Strømsø, en spennende bydel i stor utvikling. Vi tar på oss alle typer eiendomsmegleroppdrag, og vi kjenner som eiendomsmeglere boligmarkedet i Drammen og omegn godt. 

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegleren Notar innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Drammen og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Alle eiendomsmeglere er ulike, med sine særegne kunnskaper, erfaringer og personlige egenskaper. På samme måte byr alle oppdrag på ulike utfordringer og problemstillinger. Vi jobber derfor med en unik, tilpasset tilrettelegging av hvert eneste oppdrag. Hvert salg krever sin spesielle tilnærming og oppfølging. Boligspesialisten Notar skiller seg fra andre selskap med tydelig fokus på selve boligsalget. Vi er et eiendomsmeglingsfirma eid av eiendomsmeglere, og vi er overbevist om at den beste eiendomsmegleren er den som er spesialisert og uavhengig. Derfor har vi satt sammen vårt eget boligteam med egen fotograf og tett samarbeid med interiørrådgivere for å gi deg en best mulig presentasjon av din bolig. Våre meglere jobber målrettet med markedsføring, presentasjon og ikke minst kunderegisteret for å nå alle potensielle boligkjøpere.

Og kanskje det viktigste, vi gir kunden fleksibilitet og sikkerhet gjennom vår unike salgsgaranti: Ingen salg – ingen regning – ingen bindingstid. Slik unngår vi at våre kunder må ta forhastede beslutninger eller blir sittende igjen med en stor regning uten å ha oppnådd et ønsket resultat.

Vårt konsept er annerledes, og vi ønsker ikke å være en i mengden. Vi er Boligspesialisten Notar i Drammen - din lokale eiendomsmegler som mener at godt gjort er bedre enn godt sagt.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Bolig til salgs Drammen

Eiendomsmegler Notar Drammen

Eliesons gate 4
3044 DRAMMEN

Ansatte Eiendomsmegler Notar Drammen

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.