Eiendomsmegler Notar Ålesund

Eiendomsmegler i Ålesund

Eiendomsmegler i Ålesund

Finn din lokale eiendomsmegler i Ålesund nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 08:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Ålesund er hovedkontoret for Notar på Sunnmøre som nå består av fire avdelinger med eiendomsmeglere. Du finner oss midt i Ålesund sentrum ved Kiperviktorget.

Vi har siden oppstarten i 2001 vært blant de ledende eiendomsmeglerne på Sunnmøre.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegler Notar Ålesund innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Sunnmøre og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Notar Ålesund for en hyggelig og uforpliktende boligprat med en av våre erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Ålesund

Eiendomsmegler Notar Ålesund

Keiser Wilhelms gate 34
6003 ÅLESUND

Ansatte Eiendomsmegler Notar Ålesund

Torstein Drevik

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Audun Sjøholt

Daglig leder/ Partner/ Eiendomsmegler MNEF

Ronnie Nakken

Eiendomsmegler/Fagansvarlig MNEF

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Bestill gratis verdivurdering

En megler tar kontakt med deg og avtaler tid. Du får en estimert verdi på hva din bolig er verdt i dagens marked. Du kan avklare alle spørsmål rundt bolig og verdi med megleren som ringer deg.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.