Eiendomsmegler Notar Ålesund

Eiendomsmegler i Ålesund

Eiendomsmegler i Ålesund

Finn din lokale eiendomsmegler i Ålesund nederst på siden. Vårt kontor holder åpent mandag - fredag: 08:00-16:00.

Eiendomsmegler Notar Ålesund er hovedkontoret for Notar på Sunnmøre som nå består av fire avdelinger med eiendomsmeglere. Du finner oss midt i Ålesund sentrum ved Kiperviktorget.

Vi har siden oppstarten i 2001 vært blant de ledende eiendomsmeglerne på Sunnmøre.

Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Salg av bolig starter gjerne med en verdivurdering av bolig.

Eiendomsmegler Notar Ålesund innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg, som ble godt mottatt på Sunnmøre, og som fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten på Sunnmøre og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler Notar Ålesund for en hyggelig og uforpliktende boligprat med en av våre erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere.

Verdivurdering bolig   Salgsgaranti   Boliger til salgs Ålesund

Eiendomsmegler Notar Ålesund

Keiser Wilhelms gate 34
6003 ÅLESUND

Ansatte Eiendomsmegler Notar Ålesund

André Nakken

Regionsleder/Partner

Audun Sjøholt

Daglig leder/ Partner/ Eiendomsmegler MNEF

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Torstein Drevik

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Ronnie Nakken

Eiendomsmegler/Fagansvarlig MNEF
Har drevet med eiendomsmegling siden 2004 og stortrives innenfor bransjen. Jeg har på disse årene fått lang erfaring i salg av alle typer eiendommer- leiligheter, fritidsboliger, tomter, eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, næringsbygg og prosjekt. Det som er viktig for meg er fornøyde kunder. Når jeg tar på meg ett salgsoppdrag så lover jeg å gjøre alt jeg kan for å få ett best mulig resultat. Det som er ekstra kjekt er å se at mange av kundene mine har brukt meg tidligere, og at de anbefaler meg også til sine venner og bekjente- da vet en at kunden er fornøyd. Kontakt meg gjerne for en hyggelig boligprat !

André Nakken

Jeg har jobbet som eiendomsmegler på Sunnmøre og i Notar i 15 år og jeg elsker jobben min. Til daglig jobber jeg nå som eiendomsmegler og salgssjef for vår avdeling i Ålesund sentrum. Jeg har tidligere vært en meget aktiv idrettsutøver innenfor både skihopp, kombinert, langrenn og fotball. Konkurranseinstinkt, klare målsetninger og det å oppnå gode resultater ligger dermed helt naturlig for meg. Samtidig er det å kunne hjelpe mennesker med både salg og kjøp av eiendom svært givende. Det er ofte store og viktige valg som skal tas i livet og for meg er det innlysende å yte Service med stor S overfor mine kunder. " Den gode magefølelsen " er et sentralt slagord for oss i Notar og som jeg synes er treffende for hvordan vi jobber mot både selgere og kjøpere av eiendom. Hos meg og Notar er du i de tryggeste hender!

Audun Sjøholt

Jeg har jobbet i Notar siden 2014, og har i denne tiden solgt både eneboliger, leiligheter, fritidsboliger og småbruk. Jeg er født og oppvokst i Ålesund, nærmere bestemt Lerstad. Fritiden bruker jeg enten på reise sammen med venner eller familiehytta på Bjorli, både sommer og vinter. Jeg jobber tett med mine kunder, med fokus på hvert ledd gjennom hele salgsprosessen. Jeg tilbyr høy grad av service i forberedelsene opp mot salget, samt tilgjengelighet og profesjonalitet. For meg er det viktig at du sitter igjen med en god magefølelse og anbefaler meg videre til noen du kjenner!

Fredrik Heggdal Strand

Jeg er født og oppvokst på Valderøya utenfor Ålesund og har jobbet som eiendomsmegler siden 2013. Fritiden min går for det meste bort til å være aktiv, det være seg å løpe, løfte vekter, trene kampsport eller å stå på ski. Det hender også at jeg ser en god film, leser en bok eller spiller noen sjakkpartier. Hovedområdene mine er Ålesund og Giske kommune og her har jeg svært god kjennskap til markedet. Siden jeg begynte som eiendomsmegler har jeg solgt alt fra leiligheter, rekkehus og eneboliger til fritidseiendommer og næringseiendommer. Som eiendomsmegler er jeg svært opptatt av en ryddig og oversiktlig salgsprosess for både kjøper og selger. Boligene våre er som regel det dyreste vi eier, så det skulle bare mangle at forvaltningen av disse verdiene skjer på best mulig måte. Med meg på laget får du en ærlig, hardtarbeidende og dedikert megler med pågangsmot og høy faglig kompetanse.

Thomas Frøystad

Kjøp og salg av bolig er en av de største transaksjonene man gjør i livet som privatperson, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 13 år som megler og har meglet de fleste typer eiendommer. Jeg er brennende opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt på en trygg og profesjonell måte. Jeg er oppvokst i Ålesund og har jobbet som eiendomsmegler siden 2008. I løpet av disse årene har jeg meglet alle typer eiendommer på hele Sunnmøre med Ålesund og Giske kommune som hovedfokus og jeg har gjennom min fartstid opparbeidet meg god markedskunnskap. Velkommen til en trygg bolighandel!

Torstein Drevik

Jeg er utdannet eiendomsmegler og har jobbet i eiendomsmeglerbransjen i over 8 år. Jeg har solgt leiligheter,flermannsboliger, eneboliger, fritidsboliger og småbruk. Jeg har vokst opp på Hessa, men kjenner godt til Ålesund kommune samt andre kommunene rundt gjennom egne salg og erfaringer. I dag jobber jeg som fagansvarlig og salgskordinator, hvor jeg kan være med på å bidra til at meglerne leverer gode salgsoppgaver og annonser samt være med å bidra til fornøyde kunder. Jeg er opptatt av å levere kvalitet på arbeidet som utføres og har høy arbeidskapasitet. Fritiden brukes gjerne med familie og venner. Interessert i fotball.

Ronnie Nakken

Cathrin Fjørtoft

Verdivurdering av bolig

Få verdivurdering av bolig av den eiendomsmegleren som kjenner ditt område best.

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.