Nye nettsider og ny profil

Velkommen til Notars nye nettsider, som i tillegg til å være mer brukervennlige og fleksible er i Notars helt nye profil! I Notar jobber vi hele tiden for at det skal være enkelt og oversiktlig å være kunde hos oss. For å styrke dette ytterligere har vi nå fått på plass helt nye nettsider. Med bedre fleksibilitet, god oversikt og enkel navigasjon får du som kunde det enklere å få gjennomført de oppgavene du er ute etter. Det være seg om du skal selge bolig, kjøpe bolig, finne en megler, eller om du er ute etter å skaffe deg oversikt og informasjon.

Nye notar.no gir deg enda bedre brukeropplevelse, uansett om du bruker pc, nettbrett eller mobiltelefon. Du kan dermed enklere bruke våre tjenester som digitale prospekt, virtuell visning og live budgiving.

Det skal være enkelt å være kunde hos Notar!

Og ikke nok med at vi er på plass med helt nye nettsider. Sidene kommer i tillegg ut i det som er Notars helt nye profil. Elementene og grunntankene er de samme som de alltid har vært hos oss, men det er en mer moderne og folkelig profil som nå lanseres – og som vi er stolt av å presentere.

Logoen og den velkjente grønnfargen blir med oss videre, men i litt justerte former. Notargrønn symboliserer spire, vekst og liv. Notar skaper arbeidsplasser og formidler nye hjem. 

Det er også mye annet som er nytt, som bildestil, skrifttyper og grafiske elementer. Alt er bygd opp med gode og oversiktlige verktøyer som skal brukes av ansatte i Notar. Elementene er enkle å bruke, og passer i alt fra trykksaker til poster på sosiale medier. Enkelt og oversiktlig for de ansatte i Notar betyr i siste instans at det er lagt til rette for at det blir enda enklere og mer oversiktlig for deg som kunde.

Det skal være enkelt å være kunde hos Notar!

Nettsidene og den nye profilen er utarbeidet i samarbeid med dyktige, lokale aktører. Vi takker Avento og Guro Synes ved Losen for godt samarbeid.

Vil du vite hva din bolig er verdt?

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.