Vår salgsgaranti gir deg full sikkerhet

Intet salg – ingen regning, og heller ingen bindingstid! Notars salgsgaranti sier enkelt og greit at dersom boligen ikke blir solgt til en pris du aksepterer, kan du når som helst trekke deg fra salget. Men kanskje viktigst av alt: Det er også helt kostnadsfritt å trekke seg fra oppdraget.

Vi var først ute med salgsgaranti, og står fortsatt ved at det er kunden som skal sitte med det avgjørende ordet. Flere meglerforetak operer med salgsgaranti, men det varierer hva garantien faktisk omfatter. Det er for eksempel lett å si at kundene står fritt til å bytte megler, eller trekke seg fra oppdraget. Men hvor fritt står man egentlig dersom man blir presentert for ei regning på jobben som allerede er gjort? I realiteten står du uten den store valgfriheten. Én ting er at du kanskje velger å ikke trekke deg fra oppdraget, ettersom de uansett må betale regningen uten at jobben er ferdig. Om du likevel velger å bytte meglerforetak, så betyr det at du må betale to ganger for å få solgt boligen. Da blir det en dyr affære.

Vi kan bare snakke for oss selv, men i Notar vil vi aldri ta betalt for noe som ikke er fullført.

Selvfølgelig er det ikke lovstridig å fakturere for arbeid som er utført. Det er kanskje rett og rimelig? Likevel mener vi i Notar at vi har en sterk moralsk forpliktelse overfor kundene. Dersom boligen ikke er solgt, og til et resultat som kunden ønsker, så har ikke vi gjort en god nok jobb. Det skal ikke kundene våre betale for. Det er mange timer og hardt arbeid knyttet til hvert boligsalg. Likevel er sikkerhet for kundene svært viktig for oss. Om vi ikke leverer på det vi ha lovet, så får heller vi ta konsekvensene – og så lære av det. Samtidig ser vi at i tillegg til å være en sikkerhet for kunden, så er salgsgarantien faktisk en inspirasjon for meglerne hos oss.

Intet salg – ingen regning, og heller ingen bindingstid!

Audun Sjøholt Salgssjef/Eiendomsmegler Notar Ålesund

Audun Sjøholt Salgssjef/Eiendomsmegler Notar Ålesund

Å sørge for sikkerhet og valgfrihet for kundene er som sagt svært viktig for oss. Og det som gjør vår salgsgaranti unik er altså at vi ikke har bindingstid. Vi står på til du er fornøyd, og du kan selv bestemme når du ønsker å selge. Ved å bruke vår salgsgaranti, har du derfor de beste forutsetningene til en så positiv og trygg salgsprosess som mulig. Men målet vil, naturlig nok, alltid være at du ikke skal ha bruk for denne garantien.

Dersom du skal selge bolig, og er på leting etter et meglerforetak, er det lurt å spørre litt. Undersøke nøye, og med flere meglerforetak, før du bestemmer deg for hvem som skal få oppdraget. Videre bør du spørre konkret om salgsgarantien, og hva den innebærer. Er det en garanti som sikrer kunden? Eller er det en garanti som likevel koster deg penger?

Vi vet hva vi mener om salgsgaranti, og hva en salgsgaranti bør være for dem som skal selge bolig. Det er bare å ta kontakt med oss.

Merk; eventuelle kostander til fotografering og takst/boligsalgsrapport omfattes ikke av salgsgarantien.

Vil du vite hva din bolig er verdt?

Gruppe


Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.