Herslebs gate 34B

0578 OSLO • Oslo kommune

VISNINGER 19/5 OG 20/5 AVLYST, BOLIG SOLGT - Klassisk 2-roms m/moderne preg - Idyllisk balkong - Tøyens fineste bakgård!

kr 4 450 000
Fellesgjeld: kr 16 000
Prisantydning: kr 4 450 000
Totalpris: kr 4 767 162
Solgt
Etasje 3
Byggeår 1889
Soverom 1
P-rom 54 m²
Eierform Andel
Fasiliteter Veranda
Fellesutgifter kr 3 516
Tomt 841 m²
Energibokstav
G
Det er over 11 år siden jeg fullførte eiendomsmeglerstudiet på Handelshøyskolen BI i Oslo, og siden den tid har jeg tilegnet meg verdifull kunnskap og faglig kompetanse gjennom en unik bakgrunn som trolig ingen andre i bransjen har. Med arbeidserfaring fra både New York og Oslo, har jeg drevet med alt fra tradisjonelle eiendomssalg og forvaltning, til større juridiske eiendomssaker i tilknytning til det amerikanske rettssystemet. I en tøff bransje hvor det er vanskelig å skille seg ut og man må tilsynelatende hele tiden gjenoppfinne seg selv, har min motivasjon alltid kommet av at jeg genuint ønsker å hjelpe mennesker og mine naturlige konkurranseinstinkter. Jeg behandler hvert eneste boligsalg som om det er min egen bolig jeg skal selge, og det er derfor jeg elsker jobben min og kan leve av fornøyde kunder.

Blanca Gravador

I 10 år har jeg jobbet innen eiendomsbransjen. På denne tiden har jeg opparbeidet meg bred kunnskap innen salg av bruktboliger. Ved å ha flyttet rundt på meg i Oslo og har lært meg å kjenne byen på en lærerik og god måte. Blant annet har dette gitt meg rikelig med lokalkunnskap som er nødvendig å ha i verktøykassen som megler. Bytte av bolig er ikke noe man gjør ofte i livet. Derfor er det viktig for meg å skape god tillit til mine kunder. Du skal hele tiden føle trygghet, omsorg og ivaretatt på en profesjonell måte. Jeg kombinerer god service, faglig kunnskap, tilgjengelig og en god dose pågangsmot for å kunne bistå deg på en best mulig måte. Hovedmålet vil alltid være at du som min kunde, skal være så fornøyd at du vil anbefale meg til dine venner og familie. Jeg ser på mine kunder som mine ambassadører og min viktigste markedskanal.

Bjørnar Hagerup Nilssen