Kirkegata 19 6004 ÅLESUND


ASPØYA - Lekker 2-roms toppleilighet i populært område nært sentrum. Fjernvarme.

 • Prisantydning

  kr 850 000,-

 • Andel fellesgjeld

  kr 835 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Andel

 • BRA

  50 m2

 • P-rom

  50 m2

 • Soverom

  1

 • Etasje

  4

 • Byggeår

  1906

 • Energimerking

  G-green

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen er tidligere Håndverkergården med nyinnreda leiligheter i 2006/2007 og etablert som borettslag den gang. Eiendommen ligger i Kirkegata rett vest for Brosundet. Leiligheten ligger i gangavstand til alle sentrumsfasiliteter, treningssenter og dagligvarebutikker.
Se mer

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Kirkegata 19, 6004 ÅLESUND

Innhold

Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder entré, stue/kjøkken, bad og soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og definisjonen av rommene kan avvike. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst datert 15.02.2021, utført av Stig Håvard Vatne.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.
Se mer

Standard

På gulv ligger det laminat lagt i 2019 ( skjøter mellom bordene/plankene er på samme sted - her skal skjøter legges med forskyvning ). Vegger av sparkla og malte flater/plater. Himlinger av sparkla og malte flater/plater. Det er spotter på bad.

Pent bad fra 2006 med flislagt gulv med gulvvarme, flis på vegger og malte plater i tak med spotter. Bytter termostat. Baderomsinnredning med servant - underskap, speil, lys og skap. Veggfestet toalett. Åpen dusjløsning mer dusjdører i glass som kan foldes. Opplegg for vaskemaskin. Mek.avtrekk.

Pen kjøkkeninnredning fra 2006 med hvite laminerte fronter og stålhåndtak. Laminat benkeplate med overlimt vask. Ventilator fra Røros hetta. Integrert platetopp og komfyr. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger etter opplysning på befaring. Det er lagt fliser på vegg over benk.

Garderobeskap på soverom.

Tekniske installasjoner:
- Sikringskap med automatsikringer.
- Rør opplegg er rør i rør på vannrør og med plast på avløpsrør.
- Fjernvarme og radiator.
- Varme i gulv på bad.
- Fiber.
- Sentral brannvarsling.
- Sprinkling.
- Porttelefon.
Se mer

Fasiliteter

 • Parkett

 • Kabel-TV

 • Off. vann og avløp

 • Bredbånd

 • Sentralt

Oppvarming

Det er innlagt fjernvarme i huset med radiatorer for oppvarming. Bad har gulvvarme.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Leilighet
Bruksareal:
4. etasje: 50 kvm Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.

Primærrom:
4. etasje: 50 kvm Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.

Parkering

Soneparkering i gate.

Adgang til utleie

Andelseier har rett til å fremleie leiligheten etter nærmere regler i Lov om Borettslag. Fremleie krever styrets godkjenning. Konferer oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  238

 • Gårdsnr

  200

 • Kommunenr

  1507

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til annet byggeområde (bolig, forretning, kontor 61) og bevaring av bygninger iht reguleringsplan for Ålesund sentrum datert 17.03.2000.

Eiendommen er avsatt til sentrumsformål- nåværende iht kommunedelplan for Ålesund 2016 - 2028 datert 09.03.2017.

Bygget er en del av den verneverdige bebyggelsen i Ålesund sentrum fra gjenreisningsperioden 1904-1915.

Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.

Eiendommen er registrert som et SEFRAK-minne. SEFRAK er en forkortelse for Sekretariatet For Registrering Av faste Kulturminner. Dette sekretariatet hadde ansvaret for en landsomfattende registrering av eldre bygninger – et omfattende feltarbeid som ble gjort i perioden 1975-1995. Bygningene i SEFRAK- registeret er ikke tillagt spesielle restriksjoner, men registreringen fungerer mer som et varsko om at kommunen bør ta en vurdering av verneverdien før det eventuelt blir gitt tillatelse til å endre, flytte eller rive bygningen. I dag er det Riksantikvaren som administrerer SEFRAK i samarbeid med fylkeskommunene. På http://www.ra.no/ finnes mer informasjon om SEFRAK og om tilgang på den informasjonen som er registrert. Kontakt evt. megler for mer informasjon.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2x folketrygdens grunnbeløp.

Kommentar bo- og driveplikt

No

Kommentar konsesjon

No

Thomas
Frøystad

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF

thomas@notar.no
45050453

Notar Ålesund

Keiser Wilhelms gate 34
6003 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering