Eikremsvegen 127 6036 MAUSEIDVÅG


Leilighet i flermannsbolig med naturskjønn beliggenhet på Eikrem

Budgivning

Frist: 25.06.2020 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 1 500 000,-

 • Prisantydning

  kr 1 800 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  185 m2

 • P-rom

  134 m2

 • Soverom

  3

 • Byggeår

  1954

 • Energimerking

  G-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Eikremsvegen ved Eikremsvannet i Sula Kommune og ligger i et område med noe spredt boligbebyggelse. Boligen ligger fint til i terrenget med god tilkomst. Idrettsbane like i nærheten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Eikremsvegen 127, 6036 MAUSEIDVÅG

Innhold

Underetasje inneholder stue/kjøkken, 2 soverom, bad, 2 ganger og bod.
Første etasje inneholder stue, kjøkken, 2 soverom, bad, gang og kott.
Uthus/Garasje.

Det foreligger ingen dokumentasjon/godkjenning på innredning av oppholdsrom i kjeller.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 05.02.2019, utført av Roger Birkeland.
Se mer

Standard

Overflater: Det er i all hovedsak parkett og laminat på innvendige gulvflater. Støpt plate på gulv i bod i underetasjen. Det er malte/tapetserte vegger i boligen. Det er takessplater og malte himlinger i boligen.

Etasjeskiller av trebjelkelag.

Innvendige formpresset dører, malt.

Innvendig trapp i treverk fra byggeår. Rekkverk i treverk.

Kjøkken - underetasje: Kjøkkeninnredning i laminat med ventilator over komfyr, opplegg for oppvaskmaskin, fliser bak benk.

Kjøkken - første etasje: Kjøkkeninnredning i laminat med ventilator over integrert komfyr, opplegg for oppvaskmaskin, plater bak benk. Heltre benkeplate. Noe oppgradering med ny skuffe- og skapseksjon etc

Bad i underetasje med fliser og varmekabler på gulv, flis på vegger. Dusjkar med skyvedører, toalett, hel servant med underskap, opplegg for vaskemaskin, elektrisk avtrekk.

Bad i første etasje med fliser og varmekabler på gulv, flis på vegger. Dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett, servant med underskap, opplegg for vaskemaskin, fordelerskap for vann, ventilasjon på vegg.

Det er installert vedovn på stue i 1. etasje og underetasje- ikke funksjonsprøvd av takstmann.

Vannrør: Innvendig observert vannrør av kobber og plast, rør-i-rør system. Gjør oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at takstmann har avdekket dette.

Avløpsrør: Innvendig observert avløpsrør av plast og støpejern. Gjør oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at takstmann har avdekket dette. Avløpsledninger er ikke kontrollert da dette krever spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Generelt om avløpsrør så vil uforutsette hendelser så som setninger i grunnen, avleiringer i rør, røtter som vokser inn i rørene etc være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si.

Vv-bereder: 200 liter vv-bereder fra 2012 i kott i 1. etasje. 200 liter vv-bereder fra 1995 i skap på soverom i underetasje. Når det gjelder vurdering av tilstand på vv-beredere så krever dette spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Alder på bereder vil være ett av kriteriene for å vurdere tilstand.

Det er i all hovedsak naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduskarmer og klaffventiler i yttervegger i boligen.

Sikringskap med automatsikringer. Det er eget sikringskap i underetasjen.
Se mer

Fasiliteter

 • Peis

 • Barnevennlig

 • Rolig

 • Utsikt

 • Bredbånd

 • Hage

 • Sentralt

 • Gjesteparkering

Oppvarming

Varme i gulv på begge bad. Vedovn på stue i første etasje.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Tomannsbolig
Bruksareal:
1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, gang og kott.: 74 kvm
Kjeller: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, 2 ganger og bod.: 74 kvm
Primærrom:
Kjeller: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad og 2 ganger.: 61 kvm
1. etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og gang.: 73 kvm
Sekundærrom:
Kjeller: Bod,: 13 kvm
1. etasje: Kott.: 1 kvm

Uthus
Bruksareal:
1. etasje: Uthus/Garasje.: 37 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Uthus/Garasje.: 37 kvm
Se mer

Parkering

Parkering på tomt.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  33

 • Gårdsnr

  69

 • Kommunenr

  1531

 • Seksjonsnummer

  2

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, iht. reguleringsplan for Eikremseidet.

Utsnitt av reguleringskart er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Sula kommune.

Sula kommune opplyser følgende: Boligen er godkjent oppført som ein vertikaldelt tomannsbolig. Boligen er godkjent seksjonert i 2015. Dette til 3 seksjoner. Boligen er derimot ikke godkjent oppdelt i 3 boenheter ihht. plan- og bygningsloven. Lovligheten til boligen kan derfor ikke bekreftes. Reguleringsplanen i området setter også begrensninger på antall boenheter per bolighus. Området er regulert til «boligformål». Dvs i
dette tilfelle inntil 2 boenheter pr boligbygg. (Da boligen ble seksjonert i 2015 til 3 seksjoner, var dette et lovlig vedtak etter «Eierseksjonsloven». MEN boligen er ikke vurdert oppimot Plan- og bygningsloven). Eventuell søknad og godkjenning vil være kjøpers ansvar. Skulle en bruksendring ikke godkjennes hos kommunen, vil det sannsynligvis følges opp med et krav om tilbakeføring til 2 boenheter.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

Eierbegrensning:
Kjøper er gjort kjent med at man kun kan erverve to - 2 - seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjon § 23.

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Thomas
Frøystad

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF

thomas@notar.no
45050453

Notar Ålesund

Kongens gate 2
6002 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering