Gjerdsbrauta 9 6240 ØRSKOG


BUD MOTTATT! Enebolig på flott tomt m/romslig solrik terrasse, koselig hagestue, fin utsikt, garasje, 2 bad og 4 soverom

 • SOLGT

   

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  247 m2

 • P-rom

  184 m2

 • Rom

  5

 • Soverom

  4

 • Etasje

  2

 • Byggeår

  1981

 • Energimerking

  F-yellow

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Enebolig fra 1981 beliggende i Gjerdsbrauta på Øvre Lande på Sjøholt i Ålesund kommune. Nærområdet består i hovedsak av frittliggende eneboliger. Ca. 3 Km til Sjøholt sentrum og til skoler, barnehage etc. Ca 20-25 minutters kjøring til Moa, og ca 35-40 min til Ålesund sentrum. Ørskog kommune byr ellers på et rikt utvalg i fritidssysler både sommer som vinter med flotte tur- og rekreasjonsområder. Det er 5-10 minutter med bil til flott skiterreng på Ørskogfjellet eller skogsterreng med oppkjørte løyper, og enda kortere til sjø, småbåthavn, og naustområde.
Se mer

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Gjerdsbrauta 9, 6240 ØRSKOG

Innhold

Første etasje inneholder bad, hall, kjøkken, stue, trapperom, 2 soverom, bod og hagestue.
Kjeller inneholder bad, hall m/trapp, kontor, stue, vaskerom, vindfang, 2 soverom og 3 boder.
Garasje.

Dagens planløsning avviker fra godkjente tegninger. På hovedetg er ett soverom tatt inn i stue, videre fremgår ikke tilbygd hagestue og karnapper, utvidelse av vindfang etc på mottatte tegninger fra kommunen. På godkjente tegninger er det i underetg angitt vaskerom og et wc rom, resten er boder/hobbyrom etc. På de mottatte tegninger fremkommer heller ikke noen av tilbyggene i hovedetasje. Bruksendring fra tilleggsdel (boder etc) til hoveddel (soverom etc) er søknadspliktig. Det er ikke søkt om bruksendring. Evt. søknad blir kjøpers ansvar.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 17.06.2020, utført av Frode Mauren.
Se mer

Standard

Hovedetasje er endel oppusset rundt 2010/12, har på stue/hall en stavs eikeparkett, ellers laminatgulv på kjøkken (2019) og soverom, flislagt gulv i vindfang. Bod har vinylbelegg. Gulvvarme i vindfang. Malte tapetserte veggflater og noe malt panel og malte Hunton panelplater. Himlingsplater i tak.

Hagestue har tepper på gulv, malte panelte vegger og tak.

Bad er antagelig oppusset rundt 2004. Det har flislagte vegger og malt panel i tak. Badet har flislagt gulv med gulvvarme. Innredning med 2 nedfelte servanter, wc og dusjkabinett. Innfelte høytalere i tak.

Kjøkkeninnredning antagelig fra ca 2000. Den har profilerte eikefronter, delvis flislagt benkeplate og delvis laminat med eikelist i front. Fliser over kjøkkenbenk. Nyere komfyr, induksjonstopp, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin.

I underetasje er det tepper/parkett/fliser på gulv, malte tapetserte vegger og noe panelte vegger. Himlingsplater og panel i tak. Boder har vinyl og malt betong på gulv.

Bad i underetg er av eldre dato/byggeår, og har enkel standard, og har vinyl på gulv, malte tapetserte veggflater og himlingsplater i tak. Våtromsplater i dusjsonen. Badet har wc, innredning med servant, badekar og dusjkar. Plastsluk.

Vaskerom har dels malte murvegger og dels fliser/plater på vegg. Himlingsplater i tak. Vaskerom har flislagt gulv for noen år siden. Skyllekar og opplegg for vaskemaskin.

Tekniske installasjoner:
- Montert vedovn i stue i hovedetg. Vedovn i stue i underetg.
- Avløpsrør av plast, vannrør av kobber, i all hovedsak fra byggeår. Stoppekran i vaskerom.
- Ca 200 l varmtvannstank fra byggeår.
- Varmepumpe luft til luft fra 2012.
- Sentralstøvsuger.
- Automatsikringer i el skap i underetg. Ny måler i 2017.
- Fiber.
Se mer

Oppvarming

Varmepumpe. Montert vedovn i stue i hovedetasje. Vedovn i stue i underetasje. Gulvvarme i vindfang og på bad i hovedetasje.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Enebolig
Bruksareal:
Kjeller: 90 kvm Bad, hall m/trapp, kontor, stue, vaskerom, vindfang, 2 soverom og 3 boder.
1. etasje: 127 kvm Bad, hall, kjøkken, stue, trapperom, 2 soverom, bod og hagestue.
Primærrom:
Kjeller: 73 kvm Bad, hall m/trapp, kontor, stue, vaskerom, vindfang og 2 soverom.
1. etasje: 111 kvm Bad, hall, kjøkken, stue, trapperom og 2 soverom.
Sekundærrom:
Kjeller: 17 kvm 3 boder.
1. etasje: 16 kvm Bod og hagestue.

Garasje
Bruksareal:
1. etasje: 30 kvm Garasjerom.
Sekundærrom:
1. etasje: 30 kvm Garasjerom.
Se mer

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  54

 • Gårdsnr

  692

 • Kommunenr

  1507

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig og annen veigrunn, iht. reguleringsplan for bustadfelt på Valgermo (17.08.1979).

Kartutsnitt er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Audun
Sjøholt

Audun Sjøholt

Eiendomsmegler MNEF

audun@notar.no
90603774

Notar Ålesund

Kongens gate 2
6002 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering