Kjølberggata 13A 0653 OSLO


Delikat og tiltalende 3-r. Rosett, stukkatur og fiskebeinsparkett. Takhøyde 291 cm. HTH-kjøkken. V.v. og internett ink.

 • SOLGT

   

 • Eierform

  Andel

 • BRA

  55 m2

 • P-rom

  55 m2

 • Rom

  3

 • Soverom

  2

 • Etasje

  5

 • Byggeår

  1898

 • Energimerking

  G-red

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Kjølberggata 13A ligger sentralt til i hjertet av Oslo med Botanisk hage som nærmeste nabo, og gangavstand til både sentrum, Kampen, Grünerløkka og Sørenga. Tøyen er et populært område i vekst med den gamle sjarmen og den sentrale beliggenheten. Rett utenfor døren finner du et rikt utvalg av ulike butikker, restauranter, kaféer og utesteder, tur- og rekreasjonsområder, samt et svært godt utvalg av kollektivtransport. T-bane og buss i umiddelbar nærhet, få minutters gange til Tøyen T-banestasjon der alle banens linjer stopper. I tillegg er det kort avstand til både Oslo bussterminal og Oslo S.

For den treningsglade er det flere treningssentre i området som Tøyen Fitness, Fresh Fitness på Grønland og SATS på Kampen og Schous plass.

På Tøyen Torg like ved finner du et stort utvalg av kaféer og restauranter, enten det er for en rask lunsj, take away eller en større middag. Ta turen innom hyggelige Skatten eller populære Postkontoret med øl, pizza og quiz. Gatene rundt er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et utvalg av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. For de matglade der ute finner du de mest spennende frukt og grønnsaksbutikkene i dette området. I tillegg finner du flere dagligvarebutikker i nærheten som Coop Prix, Kiwi og Rema 1000, samt søndagsåpen Joker rett rundt hjørnet.

Grønnsakshandlerne på Grønland Basar kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er for øvrig kort vei også til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. På Grünerløkka er det et bredt utvalg av trivelige kafeer og spisesteder som tapasrestauranten Delicatessen, Schouskjelleren Mikrobryggeri og Südøst samt unike forretninger på rekke og rad. En kort spasertur unna finner du også idylliske Kampen, med sin sjarmerende trehusbebyggelse, småbutikker og egen bondegård; Kampen Økologiske Barnebondegård. Det er kort vei til hyggelige Akerselva, der du finner grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo Østs spennende industrihistorie.

Det er heller ikke lange veien til Barcode, Sørenga og Bjørvika. Dette området har vært i sterk utvikling de siste årene med arbeidet rundt Operaen, det nye Deichmanske Bibliotek og det nye Munchmuseet. Dette gir en synlig merverdi for dette området. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig. Sørenga er allerede et populært mål, og er virkelig et eldorado på sommerstid med Sørenga sjøbad og flere spisesteder med uteservering og utsikt utover Oslofjorden.

Området er ideelt for deg som vil bo sentralt, samtidig som du har kort vei til flotte rekreasjonsområder!
Se mer

Adkomst

Adkomst til leiligheten fra Kjølberggata, inngang til leiligheten via trappeoppgang fra bakgården.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Kjølberggata 13A, 0653 OSLO

Innhold

Entré, bad, omkledningsrom, stue/kjøkken og to soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på 4 kvm.

Standard

ENTRÉ
Entréen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten med den gode takhøyden og den herlige blå fargen på veggene. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.
- Malt glatt entrédør B30 - 40dB (brann- og lyddør) med dørpumpe.
- Callinganlegg.
- El-anlegg: Automatsikringer.
- Felles brannvarslingsanlegg i bygget.

STUE
Det første som møter deg i stuen er de store, klassiske vinduene som gir godt med naturlig lys inn til leiligheten. Rommet er lett å møblere og har god plass til sofa og TV med tilhørende møblement. Den gjennomgående planløsningen sammen med de store, klassiske vinduene gjør leiligheten lys og luftig. Nydelig fiskebeinsmønstret eikegulv er lagt i alle rom. Vegger, tak og lister er sparklet og malt i 2018/2018. Den mørke veggen fremhever leilighetens klassiske detaljer og skaper en fin dybde i rommet.
- Fiskebeinsmønstret eikegulv
- Overflater ble sparklet og malt i 2017/2018.
- Oppvarming via panelovner.

KJØKKEN
Lyst og delikat kjøkken med god plass til stort spisebord. Kjøkkenet har moderne standard med innredning fra HTH og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er utstyrt med 80 cm bred komfyr og induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin og kjøleskuff. Innredning med glatte fronter, laminat benkeplate, planlimt oppvaskkum og glassplate på vegg over benk. Kjøkkenventilator med kullfilter. Waterguard i benk. Nytt el og rør i forbindelse med oppussing av kjøkkenet. De store vindusflatene gir deg godt arbeidslys mens du lager mat. Kjøkkenet forlenges med en sittebenk til det store spisebordet. Praktisk oppbevaring i sittebenken. Særlig fint med plass til spisebord på kjøkkenet, perfekt for sosiale sammenkomster, og når du vil holde kokken med selskap.
- HTH-kjøkken fra 2017.
- Historiske fliser på to kjøkkenvegger.
- Hvitevarer på kjøkken medfølger.

BAD
Lyst, flislagt bad med servant, servantskap, speil med lys, gulvstående wc og dusjhjørne. Varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin. Badet er fra bygget ble renovert i 2006. Rør i rør-system med veggskap på bad. 2 x stoppekraner. Fall til plastsluk med synlig membran under klemring. Det ble foretatt enkle søk etter fukt i gulv/vegger med fuktindikator. Måler viste ikke indikasjon på unormale fuktverdier.
- Varmekabler i gulv.
- Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger.
- Felles varmtvann. inkl. i felleskostnadene.

HOVEDSOVEROM
Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Stor garderobe (Pax) fra IKEA i eik med belysning. Her er mange smarte løsninger som gir svært godt med oppbevaringsplass. Ekstra oppbevaring i skuffer under sengen. Store vindusflater slipper inn godt med lys og luft. Fra soverommet har du hyggelig utsyn mot indre gårdsrom og oppover mot Kampen.
- Garderobeskap medfølger salget.

SOVEROM II
Leiligheten har to romslige soverom. Soverom II passer også fint som gjesterom, barnerom, kontor etc. Her er det plass til seng og garderobe, samt skrivebord. Begge soverommene vender ut mot rolig og lukket gårdsrom. Ved inngangen til soverom II er det en praktisk nisje som i dag er innredet med oppheng for klær, skuffeseksjon og plass til liten kjøl/frys.

FELLES GÅRDSROM
Hyggelig indre gårdsrom opparbeidet med asfalt, gressplen og platting med sittegrupper. Her finner du også sykkelparkering og boder. Uteområdet er svært trivelig og skjermet fra støy og trafikk.
- Skjermet fra støy og trafikk.
- Sykkelstativ.

Her bor du med Tøyen på ene siden med den gamle sjarmen og den sentrale beliggenheten, og idylliske Kampen på andre siden med sine rolige gater og sjarmerende trehusbebyggelse. Nå har du muligheten til å bli en del av et trivelig borettslag med hyggelige naboer. Her vil du trives!
Se mer

Oppvarming

Oppvarming via panelovner. Varme i gulv på bad.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Beboerparkering for bil koster kr. 3600,- pr. år. For elbil (helelektriske) koster kr. 600,- pr. år. Det tas forbehold om prisendring.

For mer info se: www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.
Se mer

Adgang til utleie

Andelseiere har rett til å leie ut sin andelsbolig jfr bestemmelsene i borettslagsloven og etter godkjenning fra styret.

Ifølge borettslagets vedtekter forutsettes det at styret utviser en liberal holdning i spørsmål om utleie.

Har laget ikke svart på søknad om godkjenning av bruken innen en måned etter at søknaden er kommet frem til laget, er brukeren å anse som godkjent.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  251

 • Gårdsnr

  231

 • Kommunenr

  301

Regulerings- og arealplaner

Reguleringsplan S-3044 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.1989. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Gjeldende kommuneplan KDP-17.

Prioriterte kulturminneinteresser (kommunalt og statlig listeført): Anlegg, eiendommer og bygninger som er registrert som prioriterte kulturminneinteresser, har ikke et formelt vern, men er listeført av Byantikvaren eller Riksantikvaren. Byantikvaren skal som kommunal og fylkeskommunal kulturminnefaglig rådgiver uttale seg i slike plan- og byggesaker og vurdere hvordan tiltaket påvirker verneverdiene. Plan- og bygningsetaten vurderer tiltaket i et helhetlig perspektiv, avveier de ulike samfunnsinteressene og fatter vedtak om tillatelse etter plan- og bygningsloven. For å få mer informasjon om kulturminneinteressene på eiendommen kan du kontakte Byantikvaren.

Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Oslo kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Diverse

Borettslaget Kjølberggata 13 består av 37 andeler.

Fra 01.10.2020 vil borettslagets nye internettleverandør være HomeNet. HomeNet tilbyr hastighet på 1000/1000 mbit. Det vil være tilbud om RiksTV via HomeNet, men de oppfordrer til streaming da dette kan være billigere.

Sykkelparkering i bakgården.

Fellesvaskeri i kjeller.

Det er tillatt å holde husdyr i borettslaget uten styrets forhåndsgodkjenning. Forutsetningen er at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre brukere av eiendommen.

Borettslaget har egen hjemmeside: https://kjolberggata13.wordpress.com.

Marmor-hyllene i stuen medfølger hvis ønskelig.

Sykkel-lampa og TV kan kjøpes hvis ønskelig.

Vaskemaskin medfølger.

Vedlagte plantegning er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse.

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av verdi- og lånetakst/tilstandsrapport samt eiers egenoppgave som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/eiendommen, gjerne sammen med teknisk fagkyndig.
Se mer

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2x folketrygdens grunnbeløp.

Julia
Gustavsson

Julia Gustavsson

Eiendomsmegler

julia@notar.no
93814724

Notar gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Tlf: 928 06 066

E-post: toyen@notar.no

Julie Marie
Lunde

Julie Marie Lunde

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler/ Partner

julie@notar.no
40633638

Notar gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Tlf: 928 06 066

E-post: toyen@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering