Storgata 26 6002 ÅLESUND


BUD MOTTATT! Sentrum - Arealeffektiv leilighet i høy 1. etasje med lave felleskostnader. Renoveringsbehov.

Budgivning

Frist: 18.05.2021 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 1 000 000,-

 • Prisantydning

  kr 850 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  29 m2

 • P-rom

  29 m2

 • Soverom

  1

 • Etasje

  1

 • Byggeår

  1906

 • Energimerking

  G-red

Registrer som
interessert

Beliggenhet

2-roms selveierleilighet beliggende i høy 1.etg i eldre bygård i Storgata i Ålesund sentrum. Nærområdet består i hovedsak av bygårder som takstobjektet og andre sentrumseiendommer. Kort avstand til dagligvarebutikk, cafèr, samt sentrum med alle fasiliteter.
Se mer

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger.

Storgata 26, 6002 ÅLESUND

Innhold

Leiligheten inneholder entrè/kjøkken, stue, bad og soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og definisjonen av rommene kan avvike. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 09.04.2021, utført av Stig Håvard Vatne.
Se mer

Standard

Laminat på gulv. Tapeter/malte overflater på vegg. Takplater.

Lite bad ved soverom. Rommet har flis på gulv og bryter for varmekabler ( strøm avslått under befaringen ). Malt tapet på vegger og takplate. Dusjkabinett. Gulvmontert toalett. Servant og underskap. Speilskap. Opplegg vaskemaskin.

Svært liten innredning ved entrè. Dette er et rom uten vindu. Vask med underskap og laminat benkeplate. Skap og ventilator på vegg.

Tekniske installasjoner:
- Naturlig lufting.
- Synlig kobber på vannrør
- Skap i entrè med automatsikringer.
Se mer

Fasiliteter

 • Off. vann og avløp

 • Bredbånd

 • Sentralt

Oppvarming

Varmekabler på bad.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Leilighet
Bruksareal:
1. etasje: 29 kvm Entrè/kjøkken, stue, bad og soverom.

Leiligheten er oppmålt til 28,5 kvm.
Primærrom:
1. etasje: 29 kvm Entrè/kjøkken, stue, bad og soverom.

Parkering

Soneparkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Adgang til utleie

Seksjonen består av en boenhet som kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  674

 • Gårdsnr

  201

 • Kommunenr

  1507

 • Seksjonsnummer

  1

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til annet byggeområde (bolig og kontor 4-2) og bevaring av bygninger iht reguleringsplan for Ålesund sentrum datert 17.03.2000.

Eiendommen er avsatt til sentrumsformål - nåværende iht kommunedelplan for Ålesund 2016 - 2028 datert 09.03.2017.

Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.

Eiendommen er registrert som et SEFRAK-minne. SEFRAK er en forkortelse for Sekretariatet For Registrering Av faste Kulturminner. Dette sekretariatet hadde ansvaret for en landsomfattende registrering av eldre bygninger – et omfattende feltarbeid som ble gjort i perioden 1975-1995. Bygningene i SEFRAK- registeret er ikke tillagt spesielle restriksjoner, men registreringen fungerer mer som et varsko om at kommunen bør ta en vurdering av verneverdien før det eventuelt blir gitt tillatelse til å endre, flytte eller rive bygningen. I dag er det Riksantikvaren som administrerer SEFRAK i samarbeid med fylkeskommunene. På http://www.ra.no/ finnes mer informasjon om SEFRAK og om tilgang på den informasjonen som er registrert. Kontakt evt. megler for mer informasjon.

Bygget er en del av den verneverdige bebyggelsen i Ålesund sentrum fra gjenreisningsperioden 1904-1915.
Se mer

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Eierbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Den som har ervervet seksjonen i strid med forbudet vil i et slikt tilfelle, frivillig eller etter pålegg, måtte selge seksjonen videre til noen som lovlig kan erverve den.
Se mer

Kommentar bo- og driveplikt

No

Kommentar konsesjon

No

Thomas
Frøystad

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF

thomas@notar.no
45050453

Notar Ålesund

Keiser Wilhelms gate 34
6003 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering