Mandalls gate 8C 0190 OSLO


Nydelig og gjennomgående 2-roms i 3. etg. Kjøkken og bad fra 2015/2016. God planløsning. Ingen forkjøpsrett.

 • SOLGT

   

 • Andel fellesgjeld

  kr 241 030,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Andel

 • BRA

  41 m2

 • P-rom

  41 m2

 • Rom

  2

 • Soverom

  1

 • Etasje

  3

 • Byggeår

  1890

 • Energimerking

  F-red

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Grønland, med kort vei til både Tøyen, Grünerløkka og Sørenga. Rett utenfor døren finner du et rikt utvalg av ulike forretninger, spisesteder og svært gode kollektivtilbud, samtidig som leiligheten ligger tilbaketrukket og rolig til. Herfra er det kort vei til alle servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon. Trikk, T-bane og bussholdeplass i umiddelbar nærhet. 10 minutters spasertur til Oslo Bussterminal og 12 min til Oslo S.

Nærområdet byr på en rekke koselige kaféer og restauranter som Golden Chimp, Oslo Mekaniske Verksted på Teaterplassen, Olympen, Pigalle og Dattera til Hagen. På Grønland Torg finner du blant annet vinmonopol, apotek og post. Ellers finner du dagligvarebutikker som Kiwi, Rema 1000, Meny og en rekke søndagsåpne butikker. Grønnsakshandlerne i nærområdet kan virkelig anbefales.

Tøyen Torg ligger også noen minutter unna med flere kaféer og spisesteder som Norð Bakeri med et unikt konsept som bakeri på dagen og drinkbar på kveldstid. Her finner du også populære Postkontoret med øl, pizza og shufflebord, samt Botanisk hage, Tøyenparken og Tøyenbadet.

Ellers har du gangavstand til det urbane og fargerike livet på Grünerløkka som har et drøss med populære spisesteder som tapasrestauranten Delicatessen, Schouskjelleren Mikrobryggeri og Südøst, samt unike forretninger på rekke og rad.

Det er kort vei til hyggelige Akerselva, der du finner grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie. Innenfor gangavstand har du Oslos nyeste bydel, Bjørvika/Sørenga-området, et eldorado på sommerstid med flere spisesteder med uteservering og utsikt utover Oslofjorden og populære Sørenga Sjøbad.

Gamle Oslo er en bydel som har vært og fortsatt er i sterk utvikling de seneste årene med Operaen og arbeidet med Fjordbyen/Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Fra denne leiligheten er det kort vei til «alt» i sentrum, Grünerløkka, Tøyen, Sørenga og Kampen. En oase midt i byen, nært byens sentrale og fremste severdigheter, servicetilbud og serveringssteder, samt kun 10 minutters gange til Oslo S og Karl Johans gate.
Se mer

Adkomst

Adkomst til leiligheten fra Mandalls gate, inngang til leiligheten fra bakgården.

Det vil bli skiltet med visningsskilter fra Notar ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Mandalls gate 8C, 0190 OSLO

Innhold

Entré, mellomgang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og soverom.

I tillegg disponerer du en kjellerbod på 3,2 kvm. og en loftsbod på 4,2 kvm. inkl. pipe.

Standard

Leiligheten ligger i en flott gård fra 1890-tallet, og har adkomst via portrom og felles bakgård. Leiligheten har en fin kombinasjon av klassiske detaljer, sjarmerende bygård og dagens krav til standard.

ENTRÉ
Leiligheten har et innbydende inngangsparti med god takhøyde og lyse overflater. Her er det plass til knaggrekke og skohylle. Gangen er av god størrelse og har god plass til å sette inn ekstra oppbevaringsmøbler som garderobeskap og kommode. Callinganlegg med kamera.

STUE
Det første som møter deg i stuen er de store, klassiske vinduene som gir godt med naturlig lys inn til leiligheten. Rommet er lett å møblere og har god plass til sofa og TV med tilhørende møblement. Leiligheten er gjennomgående, har en god takhøye på ca. 2,74 m. og store vindusflater i stue og kjøkken, dette gjør rommet svært lyst og luftig. Det er god plass til spisestuebord i tilknytning til kjøkkenet. Den fastmonterte bokhyllen og taklampen i hjørnet i stuen medfølger ikke.

KJØKKEN
Kjøkkenet ble pusset opp i 2015/2016. Den gode takhøyden er utnyttet med overskap som gir god lagringsplass. Tidløs innredning fra IKEA med hvite, glatte fronter, benkeplate av tre med sponkjerne og kitchenboard på vegg over benk. Induksjonstopp med flexit ventilator. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Waterguard i benk. Den åpne planløsningen og de store vindusflatene gir deg godt arbeidslys mens du lager mat. Særlig fint med plass til spisestuebord nær kjøkkenet, perfekt for sosiale sammenkomster, og når du vil holde "kokken" med selskap.

BAD
Stilrent, flislagt bad fra 2015/2016. Dusjhjørne med forheng og nedfelt gulv, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. Det er godt med oppbevaringsplass på badet med skuffeinnredning under servant, vegghengt speilskap og skap over vaskemaskin. Stoppekran i rørskap på badet. Fall til plastsluk med synlig banemembran under klemring. Fuktsøk: Det ble foretatt enkle søk etter fukt i gulv/vegger med fuktindikator. Måler viste ikke indikasjon på unormale fuktverdier.

SOVEROM
Koselig soverom med vindu som vender ut mot den rolige bakgården. Leilighetens planløsning gir soverommet en lun og skjermet plassering fra øvrige oppholdsrom. Her er det god plass til seng og nattbord. Du har god plass til oppbevaring i garderobeskapet. Rommet er malt i en mørk blå farge som skaper en lun og behagelig atmosfære i rommet. I mellomgangen utenfor soverommet er det god plass til skap, kommode og klesstativ, alt etter ditt behov.

BAKGÅRD
Den hyggelige bakgården er pent opparbeidet med sittebenker, gressplen, frukttrær, busker og diverse beplantning. Tilgang til bakgården via felles oppgang. Det ble bevilget kr. 17 000,- fra Oslo kommune for utbedring av planter og lys til bakgården, borettslaget er igang med dette og håper å være ferdige i år.

- El-anlegg: Automatsikringer.
- Callinganlegg med kamera.
- Borettslaget har vaktmesteravtale med Rudolfsens Vaktmesterservice.
- Borettslaget har internettavtale med Lynet.
- Get er borettslagets leverandør av kabel-TV.
- Tilluft via vindusventiler. Felles avtrekk fra kjøkkenventilator.

Nå har du muligheten til å bli en del av et godt driftet borettslag med hyggelig naboer, pent opparbeidet bakgård og god vedlikeholdshistorikk. Her vil du trives!
Se mer

Fasiliteter

 • Parkett

 • Kabel-TV

 • Off. vann og avløp

 • Bredbånd

 • Sentralt

 • Vaktmestertjeneste

 • Husdyr

Oppvarming

Elektrisk oppvarming gjennom panelovner. Varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er tilrettelagt for beboerparkering i området. Det koster 3 000,- pr. år for biler og 1 500,- pr. år for motorsykler. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.
Se mer

Adgang til utleie

Andelseier har rett til å fremleie leiligheten etter nærmere regler i Lov om Borettslag. Fremleie krever styrets godkjenning. Konferer oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  187

 • Gårdsnr

  230

 • Kommunenr

  301

Regulerings- og arealplaner

Reguleringsplan S-4095, spesialområde for bevaring. Gjeldende kommunedelplan: KDP-17 for torg og møteplasser.

Områder regulert til bevaring. Hensikten med å regulere et område til bevaring er å sikre kulturminneverdiene området. I områder som er regulert til bevaring, er det egne reguleringsplaner med bestemmelser som legger føringer for hvilke endringer som kan tillates på eksisterende bebyggelse. I noen tilfeller sier bestemmelsene også noe om hvilke typer nybygg som kan tillates i området. Områder som er regulert til bevaring, er vernet etter plan- og bygningsloven og har dermed et formelt vern.

Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Oslo kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Diverse

Den fastmontert bokhyllen og taklampen i hjørnet i stuen medfølger ikke.

Borettslaget Mandalls gate 8 består av 26 boliger.

Forretningsfører er USBL.

Borettslaget har egen hjemmeside: http://mandallsgate8.no.

Vedlagte plantegning(er) er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse(r).

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av verdi- og lånetakst/tilstandsrapport samt eiers egenerklæring som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/eiendommen, gjerne sammen med teknisk fagkyndig.
Se mer

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2x folketrygdens grunnbeløp.

Julia
Gustavsson

Julia Gustavsson

Eiendomsmegler

julia@notar.no
93814724

Gamle Oslo

Hagegata 25D
0653 OSLO

Tlf: 22 22 50 20

E-post: oslo@notar.no

Julie Marie
Lunde

Julie Marie Lunde

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler/ Partner

julie@notar.no
40633638

Gamle Oslo

Hagegata 25D
0653 OSLO

Tlf: 22 22 50 20

E-post: oslo@notar.no

Registrer som
interessert

Kort om eiendommen

Velkommen til Mandalls gate 8C - En nydelig 2-roms rett ved koselige Teaterplassen på Grønland. Leiligheten er lys og luftig med en god planløsning. I kombinasjon med 2,74 meter under taket, gir dette en fantastisk romfølelse. Sjarmerende detaljer som rosett og dype vinduskarmer.

Verdt å nevne:
- Bad fra 2015/2016
- Kjøkken fra 2015/2016
- God planløsning
- Internett inkl. i felleskostn.
- Opplegg for vaskemaskin og oppvaskmaskin
- Soverommet er adskilt fra stue/kjøkken og vender mot bakgården
- Kjeller- og loftsbod
- Hyggelig bakgård
- Ingen forkjøpsrett
- Et rikt utvalg restauranter, butikker og servicetilbud i umiddelbar nærhet
- God offentlig kommunikasjon
- Her kan du bo i et urbant område i sterk vekst!

For en titt innendørs - se den virtuelle visningen.

Velkommen til visning!

Matrikkelinfo

Bruksnr: 187
Gårdsnr: 230
Kommunenr: 301

Tomt

Byggeår

1890

Byggemåte

Modernisert/påkostet år

Moderiseringer og påkostninger

Takst

utført av , datert

Sammendrag selgers egenerklæring

Innhold

Entré, mellomgang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og soverom.

I tillegg disponerer du en kjellerbod på 3,2 kvm. og en loftsbod på 4,2 kvm. inkl. pipe.

Standard

Leiligheten ligger i en flott gård fra 1890-tallet, og har adkomst via portrom og felles bakgård. Leiligheten har en fin kombinasjon av klassiske detaljer, sjarmerende bygård og dagens krav til standard.

ENTRÉ
Leiligheten har et innbydende inngangsparti med god takhøyde og lyse overflater. Her er det plass til knaggrekke og skohylle. Gangen er av god størrelse og har god plass til å sette inn ekstra oppbevaringsmøbler som garderobeskap og kommode. Callinganlegg med kamera.

STUE
Det første som møter deg i stuen er de store, klassiske vinduene som gir godt med naturlig lys inn til leiligheten. Rommet er lett å møblere og har god plass til sofa og TV med tilhørende møblement. Leiligheten er gjennomgående, har en god takhøye på ca. 2,74 m. og store vindusflater i stue og kjøkken, dette gjør rommet svært lyst og luftig. Det er god plass til spisestuebord i tilknytning til kjøkkenet. Den fastmonterte bokhyllen og taklampen i hjørnet i stuen medfølger ikke.

KJØKKEN
Kjøkkenet ble pusset opp i 2015/2016. Den gode takhøyden er utnyttet med overskap som gir god lagringsplass. Tidløs innredning fra IKEA med hvite, glatte fronter, benkeplate av tre med sponkjerne og kitchenboard på vegg over benk. Induksjonstopp med flexit ventilator. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Waterguard i benk. Den åpne planløsningen og de store vindusflatene gir deg godt arbeidslys mens du lager mat. Særlig fint med plass til spisestuebord nær kjøkkenet, perfekt for sosiale sammenkomster, og når du vil holde "kokken" med selskap.

BAD
Stilrent, flislagt bad fra 2015/2016. Dusjhjørne med forheng og nedfelt gulv, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. Det er godt med oppbevaringsplass på badet med skuffeinnredning under servant, vegghengt speilskap og skap over vaskemaskin. Stoppekran i rørskap på badet. Fall til plastsluk med synlig banemembran under klemring. Fuktsøk: Det ble foretatt enkle søk etter fukt i gulv/vegger med fuktindikator. Måler viste ikke indikasjon på unormale fuktverdier.

SOVEROM
Koselig soverom med vindu som vender ut mot den rolige bakgården. Leilighetens planløsning gir soverommet en lun og skjermet plassering fra øvrige oppholdsrom. Her er det god plass til seng og nattbord. Du har god plass til oppbevaring i garderobeskapet. Rommet er malt i en mørk blå farge som skaper en lun og behagelig atmosfære i rommet. I mellomgangen utenfor soverommet er det god plass til skap, kommode og klesstativ, alt etter ditt behov.

BAKGÅRD
Den hyggelige bakgården er pent opparbeidet med sittebenker, gressplen, frukttrær, busker og diverse beplantning. Tilgang til bakgården via felles oppgang. Det ble bevilget kr. 17 000,- fra Oslo kommune for utbedring av planter og lys til bakgården, borettslaget er igang med dette og håper å være ferdige i år.

- El-anlegg: Automatsikringer.
- Callinganlegg med kamera.
- Borettslaget har vaktmesteravtale med Rudolfsens Vaktmesterservice.
- Borettslaget har internettavtale med Lynet.
- Get er borettslagets leverandør av kabel-TV.
- Tilluft via vindusventiler. Felles avtrekk fra kjøkkenventilator.

Nå har du muligheten til å bli en del av et godt driftet borettslag med hyggelig naboer, pent opparbeidet bakgård og god vedlikeholdshistorikk. Her vil du trives!

Hvitevarer

Adgang til utleie

Andelseier har rett til å fremleie leiligheten etter nærmere regler i Lov om Borettslag. Fremleie krever styrets godkjenning. Konferer oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming gjennom panelovner. Varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er tilrettelagt for beboerparkering i området. Det koster 3 000,- pr. år for biler og 1 500,- pr. år for motorsykler. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Radonmåling

Barnehage/skole/fritid

Skolekrets

Offentlig kommunikasjon

Vei/vann/avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Regulerings-og aralplaner

Reguleringsplan S-4095, spesialområde for bevaring. Gjeldende kommunedelplan: KDP-17 for torg og møteplasser.

Områder regulert til bevaring. Hensikten med å regulere et område til bevaring er å sikre kulturminneverdiene området. I områder som er regulert til bevaring, er det egne reguleringsplaner med bestemmelser som legger føringer for hvilke endringer som kan tillates på eksisterende bebyggelse. I noen tilfeller sier bestemmelsene også noe om hvilke typer nybygg som kan tillates i området. Områder som er regulert til bevaring, er vernet etter plan- og bygningsloven og har dermed et formelt vern.

Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Oslo kommune.

Adkomst

Adkomst til leiligheten fra Mandalls gate, inngang til leiligheten fra bakgården.

Det vil bli skiltet med visningsskilter fra Notar ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Grønland, med kort vei til både Tøyen, Grünerløkka og Sørenga. Rett utenfor døren finner du et rikt utvalg av ulike forretninger, spisesteder og svært gode kollektivtilbud, samtidig som leiligheten ligger tilbaketrukket og rolig til. Herfra er det kort vei til alle servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon. Trikk, T-bane og bussholdeplass i umiddelbar nærhet. 10 minutters spasertur til Oslo Bussterminal og 12 min til Oslo S.

Nærområdet byr på en rekke koselige kaféer og restauranter som Golden Chimp, Oslo Mekaniske Verksted på Teaterplassen, Olympen, Pigalle og Dattera til Hagen. På Grønland Torg finner du blant annet vinmonopol, apotek og post. Ellers finner du dagligvarebutikker som Kiwi, Rema 1000, Meny og en rekke søndagsåpne butikker. Grønnsakshandlerne i nærområdet kan virkelig anbefales.

Tøyen Torg ligger også noen minutter unna med flere kaféer og spisesteder som Norð Bakeri med et unikt konsept som bakeri på dagen og drinkbar på kveldstid. Her finner du også populære Postkontoret med øl, pizza og shufflebord, samt Botanisk hage, Tøyenparken og Tøyenbadet.

Ellers har du gangavstand til det urbane og fargerike livet på Grünerløkka som har et drøss med populære spisesteder som tapasrestauranten Delicatessen, Schouskjelleren Mikrobryggeri og Südøst, samt unike forretninger på rekke og rad.

Det er kort vei til hyggelige Akerselva, der du finner grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie. Innenfor gangavstand har du Oslos nyeste bydel, Bjørvika/Sørenga-området, et eldorado på sommerstid med flere spisesteder med uteservering og utsikt utover Oslofjorden og populære Sørenga Sjøbad.

Gamle Oslo er en bydel som har vært og fortsatt er i sterk utvikling de seneste årene med Operaen og arbeidet med Fjordbyen/Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Fra denne leiligheten er det kort vei til «alt» i sentrum, Grünerløkka, Tøyen, Sørenga og Kampen. En oase midt i byen, nært byens sentrale og fremste severdigheter, servicetilbud og serveringssteder, samt kun 10 minutters gange til Oslo S og Karl Johans gate.

Felleskostnader

Felleskostnader inkl.

Andel fellesgjeld

kr 241 030,-

Rentekostnader fellesgjeld

Avdrag fellesgjeld

Antall år avdragsfritt

Felleskostander etter avdragsfri periode

Lånebetingelser fellesgjeld

Andel felles formue

pr.

Regnskap/budsjett

Vedtekter/husordensregler

Beboernes forpliktelser

Velforening/huseierlag

Årlig velavgift

Borettslag

Forretningsfører

Sikringsfond

Styregodkjennelse

Forkjøpsrett

Legalpant

Kommunale avgifter

Informasjon om kommunale avgifter

Eiendomsskatt

Informasjon eiendomsskatt

Vannavgift

Informasjon om vannavgift

Formuesverdi primær

Formuesverdi sekundær

Informasjon om formuesverdi

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse år

Tinglyste heftelser og rettigheterDiverse

Dødsbo

Konsesjon

Bo-og driveplikt

Odel

Boligkjøperforsikring

Boligselgerforsikring

Overtakelse

Budgivning

Lovanvendelse

Hvitvasking

Personopplysningsloven

Meglers vederlag

Omkotsninger

Betalingsbetingelser

Tips en venn

Verdivurdering