Hatlevika 75 6016 ÅLESUND
HATLANE - Tiltalende tomannsbolig med fantastisk utsikt og beliggenhet rett ved sjøen | Gode solforhold | Balkong

 • SOLGT

   

 • Kommunale avgifter

  kr 9 996,-

 • Verditakst

  kr 3 650 000,-

 • Prisforslag

  kr 3 700 000,-

 • Eiendomstype

  Tomannsbolig

 • Byggeår

  1982

 • Primærrom

  101 m²

 • Bruksareal

  114 m²

 • Tomteareal

  224 m²

 • Soverom

  3

 • Eierform

  Eierseksjon

 • Energimerking

  E-yellow

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Hatlevika i Ålesund kommune. Attraktiv beliggenhet like ved sjøen og tursti.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Hatlevika 75, 6016 ÅLESUND

Innhold

Tomannsbolig/kjedehus inneholder entré/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom. Bod. Carport.

Standard

Overflater: Eikeparkett på gulv. Malt tapet/sparkla plater. Kjøkken malt i 2014/15, stue og gang i 2010 og soveromma fra 2014. Mate takplater. Platene er fra byggeår. Spotter på bad, stue, kjøkken og gang. Leddspotter på alle utenom stue som er noe eldre med halogen. Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra Norema fra 2015. Finerte hvite fronter med stålhåndtak. 2 skapdører med glassfelt og lys i disse skapene. Laminat benkeplate. Våtromsplate/decorplate på vegg over benk på 2 vegger. Ventilator. Ingen integrert hvitevarer i innredningen. Vannstopp til oppvaskmaskin. Bad: Fra 2016. Det er flis på gulv med nye varmekabler, flis på vegger og takplater med spotter. Veggfestet toalett. Badromsinnredning med servant, skuffer og speilskap. Dusjløsning med dusjdører i glass. Det er i dag montert dusjstellebord i rommet som vil bli fjernet. Dette er festet med skruer på vegg. Det vil kunne bli merker etter etter fjerning. Skyvedør til rommet. Vaskerom: Rommet har overflater og konstruksjon fra byggeår, men ble malt i 2016. Montert benk fra Norema med utslagsvask. Diverse hyller på vegg. Alle dører er skiftet i 2014 og dobbelfløya glassdør mellom gang og stue som er noe eldre. Vedovnen i stuen er ny i 2006. Skyvedørsgardrobe i gang. Løse eldre garderobeskap på 2 av soverommene. Tekniske installasjoner: - Varmtvannstank fra 2005 står i bod i u.etg. - Kobber på vannrør og plast på avløpsrør - røropplegg fra byggeår. - Dagens eier har lagt opp til vannuttak på vestveggen. - Varmepumpe på stue montert i 2015, men modellen er en noe eldre. - Naturlig lufting. Ventiler i vinduene og åpningsvinduer. Ingen lufteventiler i vegg. Avtrekksvifte skiftet. - Eier har opplyst om at han skal skifte til kun automatsikringer med overspenningsvern. - Dagtank fra tidligere oljefyr står på kryploft. Ikke i bruk. - Boligen i u.etg har ventilasjonen sin montert på kryploft. Her er det ikke isolerte ventilasjonsrør, så fare for konsens på disse. Bod: Her er det murgulv og vegger vegger/tak med gipsplater. Varmtvannstank står her.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Peis

 • Parkett

 • Ingen gjenboere

 • Barnevennlig

 • Garasje

 • Utsikt

 • Airconditioning

 • Bredbånd

 • Hage

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Varmepumpe og vedovn på stue. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Tekst til areal

Bod Bruksareal: 13 kvm Sekundærrom: Bod.: 13 kvm Tomannsbolig/kjedehus Bruksareal: 1. etasje: 101 kvm Primærrom: 1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom.: 101 kvm

Parkering

Parkering på tomt og i carport.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  263

 • Gårdsnr

  48

 • Kommunenr

  1504

 • Seksjonsnummer

  1

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger iht. Reguleringsplan for strandsonen Bogneset - Furmyra, sist datert 11.11.1999. Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendomen betaler 500kr pr år for brøyting av Hatlevika
Se mer

Diverse

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av verdi- og lånetakst/tilstandsrapport samt eiers egenoppgave som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/eiendommen, gjerne sammen med teknisk fagkyndig.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Bjørn
Pedersen

Bjørn Pedersen

Eiendomsmeglerfullmektig

bp@notar.no
93453535

Ålesund

Kongens gate 2
ÅLESUND 6002

Tel: 71400000

Fax: 71400001

E-post: aalesund@notar.no

Audun
Sjøholt

Audun Sjøholt

Eiendomsmegler MNEF

audun@notar.no
90603774

Ålesund

Kongens gate 2
ÅLESUND 6002

Tel: 71400000

Fax: 71400001

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Hjertelig velkommen til Hatlevika 75 v/ Bjørn Pedersen, Notar.Dronefoto av HatlevikaBoligen ligger i et veletablert og populært område.Taket på boligen ble omlagt i perioden 2015 - 2018. Tilstandsrapport gir taket TG : 1Dronefoto østvendt.Dronefoto vestvendt.Fantastisk utsikt og beliggenhet rett ved sjøen.Fasade ved inngangspartiet.Som en av få boliger på rekken har denne boligen en hageflekk i bakkant som har et potensiale.Inngangsdøren er ved enden av gangen med garderobeskap og LED spotter i tak.Fra gang er soverommene på høyreside, baderommet er rett frem og boligens stue/kjøkken er på venstre side.En åpen, lys og flott stue.Stuen har gode vindusflater og en fantastisk utsikt.Fra stuen kommer du ut til boligens balkong.Balkongen er på 12 kvm.Det er plass til hagemøbler og grill.Utsikten er fantastisk fra balkong.Utsikt fra balkong.Utsikt fra balkong.Stue.Stuen har vedovn denne ble installert i 2006.Fra stuen kommer du inn til kjøkken.Kjøkkenet er fra 2015 og fremstår som moderne med spotter i taket.Kjøkkenet.Kjøkkenet.Kjøkkenet har god plass til en spisegruppe.Oppe til høyre er boligens varmepumpe plassert for best mulig effekt.Fra kjøkkenet kan også boligens fantastiske utsikt nytes.Spisegruppe.Kjøkkenet.Badet ble oppusset i 2016 og fremstår som pent og moderne.Badet har LED spotter i tak.Detaljbilde bad.På bildet har baderommet dusjstellebord, dette vil bli fjernet til nye eier.Soverom.Soverom.SoveromSoveromSoveromSoveromSoveromVaskeromFasadeCarportPlantegningCarportDJI_0149UtsiktFasadeFasadeFasadeNærområdeUtsiktUtsiktDronefoto av HatlevikaDronefoto av HatlevikaDronefoto av Hatlevika

Tips en venn

Verdivurdering