Ivar Aasens gate 5 6508 KRISTIANSUND N


BUD FORELIGGER! Pen sentrumsnær 3-roms selveierleilighet med balkong

Budgivning

Frist: 10.03.2021 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 1 100 000,-

 • Prisantydning

  kr 1 150 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  64 m2

 • P-rom

  64 m2

 • Rom

  3

 • Soverom

  2

 • Etasje

  1

 • Byggeår

  1951

 • Energimerking

  F-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Leiligheten ligger i første etasje i et sameie sentralt i vestre bydel. Fine sol/lysforhold. Nærhet til skoler samt gangavstand til bysentrum med alle fasiliteter. Kort avstand til fine tur/rekreasjonsområder ved Kringsjå.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Ivar Aasens gate 5, 6508 KRISTIANSUND N

Innhold

Leiligheten er beliggende i første etasje og inneholder entré, to soverom, kjøkken og stue. I tillegg er det en bod og felles vaskerom i kjeller.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst/tilstandsrapport datert 02.12.2020, utført av Sertifisert takstmann Svein Martin Gils.
Se mer

Standard

Kjøkkeninnredningen har fronter i heltre bjørk med laminat benkeplate og integrert oppvaskmaskin.

Det er offentlig vann og avløp. Avløpsrørene er plast/soil og vannrørene er kobber/plast.

På bad er det veggmontert vask og innebygget badekar med dusjvegg med glassbyggerstein og veggmontert toalett. Vvt er plassert i kjeller.

På bad er det varmekabler. Forøvrig er det stedvis uttak for el-ovner samt ildsted på stue.

Boligen er godt utstyrt med el- punkter og uttak. Sikringsskapet har automatsikringer og er plassert i gang.

Det er montert dørtelefon med utvendig apparat.

Overflater på innvendige gulv: På bad er det flis. Forøvrig er det laminat på gulvene.

Overflater på innvendige vegger: På bad er det flis. Forøvrig er det malte panel plater på veggene.

Overflater på innvendig himling: Generelt er det malte plater i himlingene.

Bygning generelt - bad: Med bruk av fuktindikator ble det ikke indikert fukt på utsatte steder og ikke synlige skader, ut
over at det ikke er etablert drenering i innebygget sisterne samt minimale fallforhold inn mot sluk under badekar. Rommet har mekanisk avtrekk. Det anmerkes manglende luftespalte i dør (bør etableres for å sikre god luftutskifting). Det er ikke framlagt dokumentasjon på utførelsen. På generelt grunnlag gjøres det oppmerksom på at flis og flisfuger ikke er tette og det forutsettes at tett membran er etablert. Dette lar seg ikke påvise uten destruktive åpninger, noe som ikke ble utført.

Verdi- og lånetakst følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Peis

 • Rolig

 • Off. vann og avløp

 • Sentralt

 • Turterreng

 • Husdyr

Oppvarming

På bad er det varmekabler. Forøvrig er det stedvis uttak for el-ovner samt ildsted på stue.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Leilighet
Bruksareal:
1. etasje: 64 kvm Entré, soverom, bad, kjøkken, stue og soverom.
Primærrom:
1. etasje: 64 kvm Entré, soverom, bad, kjøkken, stue og soverom.

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Adgang til utleie

Seksjonen består av en boenhet som kan leies ut i sin helhet til boligformål. Bortleie av seksjonen skal meldes skriftlig til sameiets styre, eller den styret utpeker, med opplysninger om hvem som er ny leietaker. Det skal skje minst 14- dager før overtagelse eller innflytting.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  245

 • Gårdsnr

  3

 • Kommunenr

  1505

 • Seksjonsnummer

  2

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen ligger i et område uten detaljregulering. Dvs. det foreligger en eldre retningsgivende plan. Iht. Kommuneplan for Kristiansund 2009-2020 så er eiendommen avsatt til bolig.

Det pågår revisjon av kommuneplanens arealdel for Kristiansund 2020-2032. Nærmere opplysninger kan gis av Kristiansund kommune, v/ enheten for plan- og byggesak.

Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Kristiansund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

Plantegninger:
Vedlagte plantegning(er) er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse(r).


Eierbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Den som har ervervet seksjonen i strid med forbudet vil i et slikt tilfelle, frivillig eller etter pålegg, måtte selge seksjonen videre til noen som lovlig kan erverve den.

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av vedlagt verdi- og lånetakst som følger vedlagt. Denne inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Som hovedregel overtas en eiendom kjøpt på tvangssalg i den stand den befinner seg. Bestemmelsene i lov om avhending av fast eigedom gjelder ikke når en eiendom er tvangssolgt, noe som innebærer at kjøper kun i svært begrenset grad kan reklamere over feil og mangler ved eiendommen.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Eierbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Den som har ervervet seksjonen i strid med forbudet vil i et slikt tilfelle, frivillig eller etter pålegg, måtte selge seksjonen videre til noen som lovlig kan erverve den.
Se mer

Stig
Flemmen

Stig Flemmen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

stig@notar.no
92806215

Notar Kristiansund

Langveien 51
6510 KRISTIANSUND N

Tlf: 71 30 47 50

Fax: 71 30 47 51

E-post: kristiansund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering