Blogg

Spesialtilpasset musikk gir tilleggsdimensjon for videovisning fra Notar
Notar er hele tiden på søken etter nye detaljer som kan bidra til enda mer fornøyde kunder. Nå sørger Notar for spesielt tilrettelagt musikk på videoer av boliger som er for salg, for å gjøre videovisning av boligene enda bedre.


– Gevinsten ved å ha musikk som er spesielt tilrettelagt behovet er at man får enda bedre frem det som man ønsker å kommunisere. Musikk er med på å forsterke stemninger og bilder, og kan i gitte sammenhenger også være den sterkeste drivkraften for å skape dette, forklarer Mads Sjøberg.   


Sjøberg er mannen bak musikken som Notar legger på sine videoer av boliger som er for salg. Samarbeidet begynte i sommer, og var i utgangspunket på fem låter - spesialtilpasset formålet. De fem låtene er levert, og Notar er så fornøyd med resultatet at fem nye er satt i bestilling. 

Skaper stemninger
Sjangeren som Sjøberg komponerer og produserer i, heter Deep House. En sjanger han finner veldig hensiktsmessig for nettopp denne typen videoannonser.

– Deep House er rolig og stemningsfull musikk, og er derfor ideell til formålet, opplyser komponisten. Som videre forteller at han bruker ti til 15 timer på hver låt.

– Alle låtene begynner jeg å jobbe med fra scratch. Jeg begynner gjerne med noen akkorder. Ut fra dem jobber jeg frem en melodi, og så bygger jeg på med perkusjon, andre typer instrumenter og effekter. Men hele tiden ligger formålet med musikken i bakhodet, forklarer han.    

Når ut
Sjøberg er fra Kristiansund, men studerer for tiden i Bergen. Musikk har alltid vært en lidenskapelig interesse for han, men det er bare de senere årene at han har jobbet med å produsere musikk. De to siste årene har han brukt på å lære seg programmet han komponerer og produserer i.

Å få jobbe med musikk, spesialtilpasset visning og markedsføring av boliger, ser han på som en stor utfordring. Samtidig legger han ikke skjul på at det er en stor mulighet for han.

– Egentlig er det helt topp for meg. Det er den beste måten for meg til å få frem musikken min. I utgangspunktet er det ikke så lett å nå ut til publikum med musikk. Men her har jeg en arena der jeg får presentert den for mange, sier Sjøberg.    
 

Video av boligen
Notar har alltid vært opptatt av å se på nye muligheter, noe den spesialtilpassede musikken også viser. Film i seg selv, og spesielt i kombinasjon med bruk av drone for gode oversiktsbilder, var de også tidlige ute med.

Videovisning gir i realiteten en interaktiv visningsrunde av boligen. Dermed får potensielle kjøpere en unik mulighet til tidlig å danne seg et godt inntrykk av boligen, mens det for selgers del innebærer at enda flere potensielle kjøpere får interesse. Det er også derfor Notar legger stor vekt på hver eneste filmproduksjon, som omfatter god planlegging og tilrettelegging – og som blir gjennomført av profesjonelle folk.

Sosiale medier gir målrettet markedsføring
Videofilm av boliger generelt, gir helt nye mulighet i markedsføringssammenheng. Men gode produksjoner med film og bilder er uansett bare utgangspunktet. Den viktigste jobben er å sørge for at dette når ut til potensielle kjøpere. Til dette har Notar den aller beste verktøykassen, og de jobber bevisst i mange kanaler.    

Egne nettsider og finn.no er etablerte og gode kanaler. Men ved bruk av sosiale medier, som Facebook og googlenettverket når Notar ut til enda flere. Og ikke minst; de målretter annonseringen.

Blant annet kan Notar sørge for at nettopp din videopresentasjon av boligen når folk som hører til en definert kjøpegruppe, ut fra kriterier som alder og geografi. Dette gjør sosiale medier til en svært effektiv kanal. En annen dimensjon er brukere som deler annonser og videoer med familie, venner og bekjente på sine sosiale kanaler. Da når man svært mange på kort tid.

Opptatt av detaljer
Hver kunde hos Notar får spesielt tilpasset sin annonsering, og det legges hele tiden vekt på å finne den løsningen som kan bidra til å få mest mulig interesse for hver bolig.

For Notar handler det om å bruke gode virkemidler for å fange oppmerksomheten, for så å ha gode kanaler og prosesser som bidrar med god og riktig informasjon slik at folk kommer på visning.

 

I alt Notar foretar seg er de opptatt av detaljer. Jo flere detaljer, desto større krav stilles det til oppmerksomhet. For som kjent: ”Djevelen er i detaljene”.

Instagram: Magressic

Soundcloud: Magressic

Facebook: Magressic

noimage

Publisert 02.10.2015 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  webmaster
Source : 


  • x