Prisantydning

kr 2 650 000,-

Pågående budrunder

Frist: 17.01.2019 kl: 12:00
Aktivt bud: kr 2 400 000,-

Primærrom

73 m²

Visning

16.01.2019
18:15 - 19:15

Hellegata 4A 6004 ÅLESUND
SENTRUM - BUD MOTTATT! Lekker og sentral 3-roms selveierleilighet med god standard. Bad og kjøkken fra 2009

Visning

onsdag 16. januar
18:15 – 19:15

 

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Velkommen til visning!

 • Prisantydning

  kr 2 650 000,-

 • Verditakst

  kr 2 650 000,-

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Byggeår

  1906

 • Primærrom

  73 m²

 • Bruksareal

  73 m²

 • Tomteareal

  161 m²

 • Soverom

  2

 • Rom

  3

 • Etasje

  1

 • Eierform

  Eierseksjon

 • Energimerking

  F-yellow

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

3-roms selveierleilighet beliggende i eldre bygård Hellegata like vest for Ålesund sentrum. Leiligheten ligger i 1.etg. orientert mot Hellegata, samt mot bakgård i øst. Nærområdet består i hovedsak av tilsvarende bygg. Kort vei til Ålesund sentrum med alle faciliteter. Leiligheten ligger i en rolig gate med lite gjennomgangstrafikk.
Se mer

Adkomst

Fra sentrum kjør over Hellebroa mot Aspøya. Sving til høyre inn på Apotekertorget, og deretter inn i Kirkegata vestover. Første avkjørsel til høyre igjen er Hellegata. Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger.
Se mer

Hellegata 4A, 6004 ÅLESUND

Innhold

Leiligheten inneholder bad, gang 1, gang 2, kjøkken, stue, vaskerom og 2 soverom. Loftsbod.

Standard

Overflater: Leiligheten er innvendig oppusset i 2009. Nytt parkettgulv i stue/kjøkken/gang med gulvvarme i 2016. Malte veggflater og malte himlinger. Endel spotter i himling. Bad har flislagt gulv og vegger. Spotter i himling. Vaskeromsnisje i gang har flislagte vegger. Malte himlinger. Flislagt gulv med sluk. Bad: Moderne baderom fra 2009 med flislagte vegger og gulv. Høyglans, hvit innredning med helstøpt benkeplate/servant (Granit Basin). Badet har flere hyller i betongvegger med rullesteinflis og downlights i overkant. Egen dusjnisje med rullesteinflis på gulvet. Det er downlights og høytalere i taket. Gang: Det er laget til en enkel vaskeromsnisje i gang bak skyvedører. Opplegg for vaskemaskin. Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra 2009/10, malt glatt hvite fronter. Heltre mørk benkeplate. Integrerte hvitevarer, komfyr/stor induksjonstopp, oppvaskmaskin, komfyr, kaffimaskin, vinskap, micro. Kjøl/fryseskap. Fliser over kjøkkenbenk. Tekniske installasjoner: - Pipe i leiligheten, ikke i bruk i denne leiligheten. - Rør i rør system fra 2009, skap montert på rom mot øst, avløp til badet. 120 l varmtvannstank fra 1999. - Varmepumpe luft til luft fra 2009/10. Montert på kjøkken. - Innfelte spotter og høytalere i himling, basert på Sonos anlegg. - El anlegg i stor grad fra 2009, nye varmekabler i 2016 i stue/kjøkken etc.
Se mer

Fasiliteter

 • Barnevennlig

 • Kabel-TV

 • Off. vann og avløp

 • Bredbånd

 • Sentralt

Oppvarming

Gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad. Varmepumpe montert på kjøkken. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Tekst til areal

Leilighet Bruksareal: 1. etasje: 73 kvm Primærrom: 1. etasje: Bad, gang 1, gang 2, kjøkken, stue, vaskerom og 2 soverom.: 73 kvm

Parkering

Soneparkering i området.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  644

 • Gårdsnr

  200

 • Seksjonsnummer

  1

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig iht. Reguleringsplan for Ålesund sentrum. Området sør for eiendommen er regulert til annet byggeområde. Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av verdi- og lånetakst/tilstandsrapport samt eiers egenoppgave som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/eiendommen, gjerne sammen med teknisk fagkyndig. Vedlagte plantegninger er ikke i målestokk og derfor kun å anse som skisser.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Thomas
Frøystad

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF

thomas@notar.no
45050453

Ålesund

Kongens gate 2
ÅLESUND 6002

Tel: 71400000

Fax: 71400001

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

PlantegningLekker og romslig stue med spotter og lydsystemLys og pen stue med spotter i takLekker og romslig stue med spotter og lydsystemLys og pen stue med spotter i takPen og lys spisestueSpisestueMeget pent og innholdsrikt kjøkkenMeget pent og innholdsrikt kjøkkenMeget pent og innholdsrikt kjøkken fra KvikMeget pent og innholdsrikt kjøkkenMeget pent og innholdsrikt kjøkkenDelikat og moderne bad fra 2009Delikat og moderne bad fra 2009Delikat og moderne bad fra 2009Delikat og moderne bad fra 2009Delikat og moderne bad fra 2009Delikat og moderne bad fra 2009GangKjøkkenMeget pent og innholdsrikt kjøkkenSpisestueLys og pen stue med spotter i takRomslig stue / kjøkkenløsningGangRomslig hovedsoverom med garderobeløsningRomslig hovedsoverom med garderobeløsningSoveromFelles bakgårdFasadeFasadeFasadeFasade

Tips en venn

Verdivurdering