St. Halvards gate 22 0192 OSLO


Innbydende og fresh 3-roms med balkong - Heis -V.v./Tv - Felles takterrasse - TG1 på alt - Garasje* - Flytt rett inn

 • SOLGT

   

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  63 m2

 • P-rom

  63 m2

 • Rom

  3

 • Soverom

  2

 • Etasje

  2

 • Byggeår

  2014

 • Energimerking

  C-red

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og urbant område i Gamlebyen i et av Oslos mest kulturrike områder. Gamlebyen er et populært område i vekst med den gamle sjarmen og den sentrale beliggenheten. Ikke langt fra leiligheten finner man en rekke koselige kaféer, restauranter og flere rekreasjonsområder som Middelalderparken, Klosterenga park, Botsparken (Grønlandsparken), Svartdalsparken og Ekeberg med alle sine flotte turstier og skulpturpark. Parkenes store og flotte grøntområder egner seg ypperlig for gå- eller løpeturer, tur med hunden, solbading og lek. I tillegg er det lekeplass og skatepark rett ved boligen. Det er flere skoler og barnehager i nærheten, bl.a. Gamlebyen barneskole, Gamlebyen barnehage og Kværnerdalen barnehage.

Kort vei til alt man man måtte trenge av dagligvarebutikker, spisesteder og en rekke andre servicetilbud. En kort spasertur fra leiligheten finner du Fuglen, der du kjenner duften av nykvernet kaffe før du har nådd inngangsdøren, og koselige Ladegården flotte uteservering og områdets beste pizza. Få minutter gange til Kiwi Barcode og i Konows gate, Bunnpris Gamlebyen og Matkroken i Schweigaards gate. Området er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et utvalg av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. Gamle Oslo Delikatesse med sitt rike utvalg oster, spekemat og brød er verdt et besøk. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten det er for en rask lunsj, take away eller en større middag.

Innenfor gangavstand har du også Oslos nyeste bydel, Bjørvika/Sørenga, som er et eldorado på sommerstid med flotte spisesteder med uteservering og utsikt utover Oslofjorden og populære Sørenga sjøbad. Stikk innom Buns Burger eller Cargo for en matbit, eller bare nyt varme sommerdager i vannkanten. Operaen ligger rett i nærheten, og om ikke lenge kommer også nye Deichmanske bibliotek og det nye Munch-museet.

Gamlebyen en perle av et område, som forener kultur og tradisjon, hipt uteliv og ro og fred. En oase midt i byen, nært byens sentrale og fremste severdigheter, servicetilbud, serveringssteder og knutepunkt.
Se mer

Adkomst

Reiser du kollektivt kan du ta trikk eller buss til Dyvekes bro eller St. Halvards plass, som ligger ca. 2 minutters gange fra leiligheten. 7 minutters gangavstand fra Bjørvika og Oslo sentrum.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Notar ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

St. Halvards gate 22, 0192 OSLO

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Entré/gang, innvendig bod, bad, stue med delvis åpen kjøkkenløsning, 2 soverom. Stuen har utgang til balkong på ca. 5 m².

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 5 m².
Se mer

Standard

Entré:
Hyggelig entré som gir et bra førsteinntrykk av boligen. Med åpen garderobeløsning er det god plass til å henge fra seg yttertøy. Fra entreen er det adkomst til bad, walk-in closet og stue/kjøkken. Entreen er holdt i lyse farger. Calling anlegg finnes rett ved inngangsdøren. Gangen ble nymalt i 2020.

Bod/walk-in closet
Fra gangen er det adkomst til en innvendige bod. Her vil man få walk-in closet følelse. Her er det god plass til ytterligere oppheng av klær og det er satt opp garderobeløsning.

Bad
Lekkert og moderne bad som er fliselagt og med varmekabler i gulv. Det er også hvite fliser på vegg og downlights. Dette rommet er utstyrt med veggmontert toalett samt opplegg for oppvaskmaskin og tørketrommel.

Stue
Dette hjemmet har en tiltalende og trivelig stue i åpen løsning med kjøkkenet. Her er det parkett på gulv som er blitt slipt ned og lakkert i 2020. Vegger og himlinger ble også malt i denne tidsperioden. I stua vil en ha god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen er perfekt for sosiale kvelder med gode venner. I tillegg er det utgang til en sydvestvendt balkong med meget gode solforhold.

Balkong
Balkongen er oppmålt til ca. 5 m² og kan by på gode solforhold. Her er det god plass til sittegruppe, grill og mere til. Hyggelig utsyn mot bakgården.

Kjøkken
Innbydende kjøkken som fremstår moderne og tidløst. I 2020 ble det lagt ny benkeplate og legging av flis mellom over-/underskap samt ny stekeovn samt veggen over vasken. Innredningen er ellers av glatte fronter og laminat benkeplate og nedfelt kum i rustfritt stål. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin, ventilator installert over kokesonen, samt nisje for kjøleskap.

Hovedsoverom
Lys og romslig soverom med god plass til seng med tilhørende kommode til oppbevaring. Her slippes det godt inn med naturlig lys. Soverommet har også inngang fra begge sider av sengen. Rommet ble malt i 2020 i en fin og behagelig farge.

Soverom II
Soverom 2 har en fin størrelse og fungere godt som et gjesterom/barnerom i kombinasjon med hjemmekontor. Rommet ble tapetsert i 2020. Tapeten er av beste kvalitet fra Cole&Son *cloud*. Her er det god plass til garderobeskap for gode oppbevaringsmuligheter.Vinduet her slipper også godt med naturlig lys inn i rommet.
Se mer

Oppvarming

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Parkering

Det er totalt 50 parkeringsplasser i parkeringskjelleren og 18 parkeringsplasser utendørs. Parkeringsplasser i kjeller og utendørs er seksjonert som tilleggsdeler til de angjeldende seksjonene som har kjøpt parkeringsplass. Det er ikke mulig å eie en p-plass uten samtidig å eie en seksjon. P-plasser kan selges/kjøpes mellom seksjoner. Reseksjonering og kostnader knyttet til dette er kjøpers ansvar.

Syv av p-plassene i sameiet er definert som HC-plasser, som er tilrettelagt for funksjonshemmede. Dersom en sameier som ikke har HC-behov er tildelt HC-plass, må denne sameieren vike dersom en annen sameier som har parkeringsplass i eierseksjonssameiet dokumenterer behov for HC-plass. Sameieren som må vike fra HC- plassen overtar plassen til sameier som har HC-behov. Det skjer altså et bytte av parkeringsplass sameierne imellom. Søknad om HC-plass sendes styret. Styret tar stilling til om dokumentasjonen for HC-plass er tilstrekkelig og fatter beslutning om bytte. Enhver sameier plikter i et slikt tilfelle å akseptere og signere en reseksjoneringsbegjæring. Kostnader forbundet med reseksjoneringsbegjæringen bæres av den seksjonen som skal tillegges HC-plassen. Styret kan alene vedta reseksjonering i forbindelse med slik ombytting av parkeringsplass. Er det installert ladeuttak på HC plassen må denne flyttes eller erstattes. Kostnader ved dette tilfaller seksjonen som skal overta plassen.

Den enkelte sameier som har parkeringsplass står fritt til å leie ut parkeringsplassen. Utleie må meldes til styret. Sameierne i eierseksjonssameiet har fortrinnsrett ved utleie. Parkeringsplassene som er merket som HC-plasser kan kun leies ut dersom leier av parkeringsplassen er opplyst om og forpliktet til ombytte av parkeringsplass.

Garasjeanlegget er forberedt for elbillading. Det betyr at de som ønsker ladestasjon på garasjeplass eller utvendig parkeringsplass kan få dette installert. Ved å betale tilkoblingsavgift til sameiet (2.500,-) kan man koble seg til sikringsskapet for elbillading. Dette er en permanent installasjon. Den enkelte må engasjere elektriker for å etablere ladestasjon på egen parkeringsplass. Dette innbefatter også trekking av kabel fra egen parkeringsplass og frem til felles sikringsskap. Retningslinjer fra styret må følges. Månedlig A-konto beløp på 200,- tilkommer ved aktivering og avregnes mot faktisk strømforbruk etter årets slutt.

Det er også beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering.
Priser beboerparkering:
Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5400 kroner for ett år
Elbil (helelektriske): 900 kroner for ett år
Motorsykkel og moped: 2700 kroner for ett år
El-motorsykkel og el-moped: 450 kroner for ett år

Det tas forbehold om prisendring. For mer informasjon og priser for andre transportmidler se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/
Se mer

Adgang til utleie

Seksjonen består av en boenhet som kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  180

 • Gårdsnr

  233

 • Kommunenr

  301

 • Seksjonsnummer

  31

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål og byggeområde for boliger.

Pågående plansaker i næromådet:

201919714 - ved St. Halvards gate 23 - Oppføring av midlertidig brakke.
201908171 - St. Halvards gate 25 A-C - Etablering av brønnpark.
202010351 - St. Halvards gate 33 - Bruksendring av bygg G fra verksted og butikk til kjøkken, kafe med spisesal og fasadeendring.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Diverse

Sameiet består av 94 seksjoner. St. Halvardsgate 20 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 913496426. Sameiet har ingen ansatte.

Sameiet er basert på brøkdeler som svarer til den enkelte seksjons bruksareal (ekskl. tilleggsdeler, boder, terrasser, balkonger og parkeringsplasser mv.), slik det er fastsatt i begjæring om seksjonering med vedlagte tegninger. Sameiet har en nevner i eierbrøken på 6661.

Sameiets hjemmeside er www.shgt20.no.

Sameiet er forsikret gjennom forsikringsselskap Gjensidige Forsikring Asa.

Sameiermøtet fastsetter skriftlige retningslinjer for montering av utelamper på balkonger, markiser, utvendige persienner, parabolantenner og lignende på byggets fasader, herunder på/i balkonger. Slike innretninger kan kun settes opp i samsvar med sameiets retningslinjer. Balkonger skal for øvrig brukes og møbleres i overensstemmelse med gjeldende FDV-instruks for sameiet.

All montering av utstyr som berører husenes fasader, slik som markiser, flagg-stenger, utelamper og liknende, må forhåndsgodkjennes av styret.

Gårdstunet foran blokkene er primært tenkt som rekreasjonsområde for beboerne. Bilkjøring på tunet i forbindelse med inn/ut flytting og varelevering er i utgangspunktet ikke ønskelig. Til dette kan området bak blokkene benyttes. Parkering i kortere eller lengre perioder på tunet er forbudt. Sameiet har ikke gjesteparkering og gjester eller beboere uten parkeringsplass henvises til parkering i gaten iht gjeldene regler.

Det er kun tillatt å bruke elektrisk eller gassgrill på egne balkonger, terrasser samt fellesområdene.

Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge det ikke er til plage for andre beboere/seksjonsbrukere.

Utleie og eierskifter må meldes skriftlig til styret/forretningsfører.

Eier blir erstatningsansvarlig for enhver skade som følge av overtredelse av hus-ordensreglene eller annen mangel på aktsomhet.

Eiendommens blokk A og C har felles takterrasser på taket. Disse takterrassene er fellesareal, som kan disponeres av samtlige av seksjonseierne. Innenfor eierseksjonslovens rammer kan sameiermøtet fastsette ordensregler for bruk av takterrassen for å ivareta hensynene til orden, renhold og ferdsel mv.

Garasjeplasser i kjeller og parkeringsplasser utendørs er seksjonert som tilleggsdeler og kan ikke overdras uten sammen med seksjonen. (Seksjonsnummeret brukes også til nummerering av parkeringsplasser, her er det dog noen unntak, plass 95-98 tilhører seksjon 1-4). Se forøvrig vedtektene.

Felleskostnader forbundet med tv og evt. kollektivt bredbånd fordeles mellom sameierne med en lik andel pr tilknyttet bruksenhet (inkludert hybel).

Felleskostnader forbundet med garasjekjelleren fordeles mellom sameierne som eier garasjeplass med en lik andel per garasjeplass.

Felleskostnader forbundet med utvendige parkeringsplasser fordeles mellom sameierne som eier utvendig parkeringsplass med en lik andel per parkeringsplass.

Alle bygningsmessige konstruksjoner, tak, fasader mv er undergitt sameiets felles ansvar, herunder utskifting av vinduer og inngangsdør til hver bruksenhet.

Det er avholdt årlig dugnad ifm. klargjøring til 17. mai.

Følgende fastmonterte gjenstander som ikke medfølger salg:

Takstmann har vurdert hele leiligheten til TG1.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommentar bo- og driveplikt

No

Kommentar konsesjon

No

Bjørnar Hagerup
Nilssen

Bjørnar Hagerup Nilssen

Eiendomsmegler/Partner

bjornar@notar.no
46661850

Notar gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Tlf: 400 09 400

E-post: toyen@notar.no

Blanca
Gravador

Blanca Gravador

Eiendomsmegler/Partner

blanca@notar.no
99100168

Notar gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Tlf: 400 09 400

E-post: toyen@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering