Askevegen 13C 6102 VOLDA


VOLDA - BUD MOTTATT! Meget pen og moderne leilighet, 2 soverom, garasjeplass, heis, fantastisk utsikt!

 • SOLGT

   

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  80 m2

 • P-rom

  80 m2

 • Rom

  4

 • Soverom

  2

 • Etasje

  2

 • Byggeår

  2015

 • Energimerking

  D-red

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Fra leiligheten er det storslagen utsikt over Volda sentrum og Voldsfjorden.
Selveierleilighet i 4-mannsbolig på Engeset-Klepp boligområde cirka 1,5 km fra Volda sentrum med alle sentrumsfunksjoner og skoler. Nærhet til høyskoleområdet og sykehuset. Leiligheten har biloppstillingsplass og sportsbod i innvendig garasje og derfra forbindelse via felles trappeløsning med heis i fellesareal. Selveierleiligheten ligger 7,2 km fra Hovden flyplass med daglige forbindelser til Oslo og Bergen.
Se mer

Adkomst

Fra Engesetvegen tar du opp Kleppevegen og følg veien cirka 500 meter før du tar til venstre. Deretter tar du til høyre etter cirka 400 meter og du vil da få Askevegen på høyre side etter noen meter. Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

Askevegen 13C, 6102 VOLDA

Innhold

Selveierleilighet (2015):
Seksjon 12, hovedetasje: Entré, stue m/kjøkken, vaskerom/bod, bad og 2 soverom.
Underetasje: Bod cirka 7 m² og parkeringsareal.

Standard

Selveierleilighet:
Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra Norema, hvit MDF. Innfelt komfyr. Fritthengende rustfri ventilator. Oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap med møbelfront. Mhile kjøkkenventilator, nedfelt Induksjons koketopp, med komfyrvakt. Integrert komfyr og micro i høyskap. Benkeplate med underlimt stålvask. Kildesorteingssystem i benkeskap.

WC/bad:
Flis på gulv, mosaikkfliser i dusjsone, med ca. 25 mm fall til sluk, og litt motfall mot hjørne ved innreding/bakvegg. Fliser på vegg. Hvit MDF baderomsinnredning, med heldekkende komposittplate og integrert servant. Dusj på vegg, med glass dusjvegger. Vegghengt klosett med skjult sisterne, drenshull ved gulv. Synlig smøremembran i sluk. Det er ikke foretatt overflate fuktsøk på mot stående vegsiden da dusj/blandebatteri er montert på vegg mot naboseksjon.

Vaskerom/bod:
Fliser med sokkelflis på gulv, med ca. 15 mm fall til sluk. Tapet på vegg. Bereder. Sentralstøvsuger-aggregat. Avtrekksanlegg. Opplegg for vaskemaskin. El-skap. ELFA-korg innredning, og en arbeidsbenk over vaskemaskin. Synlig smøremembran i sluk. Rør-i-rør-sentral.

Tekniske installasjoner:
- Rør-i-rør vannrør. Avløpsrør av plast. 200 liters v.v.bereder. Sentralstøvsuger, med agregat i vaskerom. Boligventilasjon med avtrekk fra vaskerom/bod, bad og stue supplert med klappventiler. Utvendig frostfri tappekran.
- Fordelerskap i vaskerom/bod,med automatsikringer. NEK400:2010 i.flg. samsvars erklæring/dokumentasjon av dato 19.03.2015, fra Elektroservice Ørsta AS. Automatisk strømmåler er montert den: 27.02.2018. Med smartlys-styring, i gang, stue/kjøkken. Anlegget er ikke kontrollert av takstmann. Evt. kontroll anbefales utført av godkjent el-installatør.
- Opplegg for elbillading.

Innvendige overflater:
- Overflater på innvendige gulv: Berry Alloc Grand Avenue Sunset Boulevard HDF laminat-golv, med silikon i skøytane på gang og kjøkken for ekstra vannbestandighet, iføle eier. Fliser på bad og vaskerom/bod, med sokkelflis på vaskerom/bod. Vedlikehold o.l: Stikkprøver på totalplanhet: Målt avvik på planhet mellom 0 - 10 mm eller +/- 5 mm, i seksjon 12, som er et normalt avvik. Lokale ujevnheter og sprang er ikke vurdert her.
- Overflater på innvendige vegger: Maltfiberduk på plater. Fliser på bad.
- Overflater på innvendig himling: Hvite himlingsplater 60/120cm avfaset kant.
Se mer

Oppvarming

Varmekabler på bad og entré. Elektrisk oppvarming med panelovner.

Ellers elektrisk oppvarming.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Selveierleilighet
Bruksareal:
1. etasje: 80 kvm
Primærrom:
1. etasje: 80 kvm Entré, stue med kjøkken, vaskerom/bod, bad/wc og to soverom

Parkering

Innkjøring til garasje, med en garasjeplass på cirka 30 kvm, og utendørs parkering langs felles asfaltert vei.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  423

 • Gårdsnr

  18

 • Kommunenr

  1577

 • Seksjonsnummer

  12

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til Engeset terrasse K11:
§5 Område for konsentrert bustadbygging, merka K:
a. Området skal nyttast til konsentrert utbygging (rekke-, kjede-, atrium- terassehus).
b. For terrassehus kan bygg tillatast oppført med inntil 4 etsjer til bustad med føresetnad av at terrasseringa får god terrengtilpassing.
c. Før utbygging skal det leggast fram ein samla bebyggelsesplan for kvart område. Bebyggelsesplan skal vise plassering av byggningane, oppdeling i tomter, oppdeling og bruk av fellesareal, trafikkareal og parkeringsplasser. Innan for dei avsette areala til felles uteopphald skal det i kvart område være minst ein småbarnsleikeplass og ellers minimum ein slik plass for kvart 15. husvære. (100 - 200 kvm). Leikeplassane skal ikkje være ein del av uteopphaldsareala til bustadane. Det skal som del av bebyggelsesplan visast korleis fellesareal og utomhusareal skal formast ut og nyttast. Fellesareal, leikeplassar, gangvegar og parkeringsplassar skal opparbeidast samstundes med at området blir teke i bruk. Planen skal godkjennast av planutvalget.
d. For kvart husvære skal det være 1,5 biloppstillingplass, der en plass per husvære skal vere i garasje eller carport.
e. Biloppstillingplasser og garasjer skal søkjast plassert på felles parkeringsplass med felles avkøyrsel til veg.
f. Bygningane på tomtene må ikkje ha større bebygd areal enn 35% av netto tomteareal. BYA = 35%.
g. Uteopphaldsareal per bustad på felles- og privat areal skal utgjere 100 kvm.
Se mer

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Innkjøring til garasje og utendørs parkering via felles asfaltert vei. Asfalterte tunveier for gangtransport til naboleiligheter i øvre plan.
Tilknytning vann: Tilknyttet offentlig vannverk.
Tilknytning avløp: Tilknyttet offentlig kloakk.
Se mer

Diverse

Faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet::
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Eierbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Den som har ervervet seksjonen i strid med forbudet vil i et slikt tilfelle, frivillig eller etter pålegg, måtte selge seksjonen videre til noen som lovlig kan erverve den.

Plantegninger:
Vedlagte plantegning(er) er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse(r).

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av verdi- og lånetakst samt eiers egenoppgave som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/eiendommen, gjerne sammen med teknisk fagkyndig.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Eierbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Den som har ervervet seksjonen i strid med forbudet vil i et slikt tilfelle, frivillig eller etter pålegg, måtte selge seksjonen videre til noen som lovlig kan erverve den.
Se mer

Ludvig
Sandström

Ludvig Sandström

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

ls@notar.no
45130869

Notar Ulsteinvik

Bjørndalvegen 3 A
6065 ULSTEINVIK

Tlf: 71 30 55 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: ulsteinvik@notar.no

Kristin Leirbekk
Husøy

Kristin Leirbekk Husøy

Eiendomsmegler MNEF

kl@notar.no
71305500
47879407

Notar Ulsteinvik

Bjørndalvegen 3 A
6065 ULSTEINVIK

Tlf: 71 30 55 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: ulsteinvik@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering